Kutyaeledelek
Vásárlóink visszajelzései

Visszajelzések – az ajánlások termékeink legjobb bizonyítékai.

Aki kutyáját PLATINUM kutyatápokkal eteti, egy életvidám és legfőbbképpen egészséges négylábú gazdájának mondhatja magát. A meglévő, táplálkozással összefüggő betegségeket, pl. emésztési problémákat, allergiákat, szőrproblémákat, a vitalitás hiányát és az izmok leépülését a PLATINUM tápokkal a legtöbb esetben meg lehet szüntetni.

Óvja meg kutyáját ezek ellen a betegségek ellen, és etessen PLATINUM kutyatápokkal. Sok tenyésztő és kutyatulajdonos aki Platinumot etet kutyájával, saját tapasztalatai alapján minket ajánl. Ennél jobb reklámra nincs is szükségünk! Csak ajánlás útján is számos vásárlót nyertünk már meg magunknak.

Tekintse meg "Bajnokok”oldalunkat is.

Gémesi Olívka véleménye
Minőségileg változtatta meg annak idején az életünket, mikor áttértünk a Platinumra. Előtte minden tápot végigpróbáltunk, maximum egy hétig ette meg őket, utána váltogatni kellett őket, hogy megegye vagy össze kellett keverni konzervvel. Aztán rátaláltunk a Platinumra és csoda történt. Kitettem és gond nélkül megette, hozzákevert konzerv nélkül is. 1 hónap után is még mindig ette, úgyhogy minket nagyon meggyőzött. Szőre, bőre szép és egészséges,ami fajtáját tekintve fontos, mert egy skót juhászkutyának az az éke. Csatolok egy képet is róla. :))

 

Petrik Katalin véleménye
Lia kutyámnál kölyökkora óta próbálkoztam többféle neves márka száraz és nedves tápjaival. Folyamatos hasmenéssel és esti hányásokkal küzdöttünk és látszott, hogy nem érzi jól magát a bőrében. 1 éves korában elkezdtem vele Agilityizni és muszáj volt fizikaliag is jó állapotba hozni. Édesanyám 14 éves idős kutyájánál ajánlásra próbálta először a Platinum tápokat, ő hívta fel a figyelmemet rá, kaptam egy kisebb mennyiséget, amit a kutya imádott. Mivel nehezen hittem el, hogy csak ez elég lesz neki, melléetettem, de továbbra is hasmenéses maradt. Majd elhagytam minden mást és csak Platinumot kapott, elosztva a napi adagját kétfelé. Amellett, hogy az összes egészségügyi panasza elmúlt, a heti többszöri edzéseit is végig bírja, nem fárad, sőt sokkal koncentráltabb lett. Gyönyörűen izmosodik, elmúlt a szájszaga, a hányásokat elfelejtettük. Bárki megsimogatja, csak azt hallom, milyen finom puha a szőre :)


Huszár Melinda véleménye
Régóta használjuk a PLATINUM termékeket és nagyon megvagyunk elégedve.
Egy yorki-toy uszkar keverék kutyusom van, aki 11 éves és egy kínai kopasz kutyám, akiknek egyaránt tudom adni a száraz tápot, mindketten nagyon szeretik ☺ Kezdetben egy kis hízast vettem észre náluk, úgyhogy a PLTAINUMBÓL valóban kevesebb is elég ☺.
Remelem még sokáig tudjuk használni a termékeket.


 Tanászi Szandra és Nitro véleménye

Kedves Platinumosok! Nagyon köszönöm,hogy annak idején a nyereményjátékotok alkalmával kiválasztottatok minket. Azóta, hogy is mondjam, szemeztünk és csipegettünk mindig egy picit, mire is beláttam,Ti készítitek a nekünk való eledelt! Nitro nagyon aktív sportkutya, heti szinten legalább 25 órát van edzésben, így elengedhetetlen számunkra a minőségi és energiadús táplálék, ami hasznosulni is képes. Nos, megtaláltuk, s bevált. Nagyon köszönjük Nektek. Lelkes fogyasztótok lettünk. Üdv Szandra és a táncos belgák


 

 Veres Klaudia véleménye

"Köszönöm hogy vagytok, és hogy ilyen kiváló minőségű tápot készítetek!
Kínai meztelen kutyusom január óta, 10 hetes máltai selyemszőrűm most 10 hetes kora óta a Platinum tápokat eszik. Egyszerűen imádják! Még a nagyon válogatós kínai is! Én pedig nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a legjobb alapanyagokból készült tápot eszik. :)
Szóval meg szeretném köszönni, hogy felelőséggel gyártjátok a tápokat és elérhetővé teszitek számunkra! :)

Köszönettel egy 1 éves kínai meztelen és 10 hetes máltai selyemszőrű boldog "Anyukája" :)"Horváth Noémi és Rocky véleménye

Rocky-t egészen kölyökkora óta Platinum-mal táplálom. Hosszas keresgélés után találtam erre a kiváló minőségű termékre, és az olvasottak alapján, nem is volt kérdés, hogy ezek után mit fogok adni a kutyámnak. Rocky szépen nevelkedett, egészséges, gyönyörű fényes lett a szőre, mindenki dicséri. Mindegyik fajtát kipróbáltuk már, nagyon izlik neki, házhoz szállitják. Rockyval agilityre is járunk, és trükközni is tanulunk, energikus, és játékos kutyus, szokott kapni kiegészitésképpen halat, májat és tojást is. Mindenki aki kérdezi, hogy mivel etetjük, azt mondják, hogy miért nem cseréljük le olcsóbb tápra, de mi ezt nem tennénk, mert nagyon meg vagyunk elégedve vele.

Köszönjük szépen! Noémi és RockyTóth Marianna és Májró véleménye

Mi kb másfél éve álltunk át a Plantium tápra, előtte sok fajta táppal és konzervvel próbálkoztunk, de az én válogatós kutyim, akit Májrónak hívnak egyiket sem szerette, míg nem rá találtunk a Plantium tápra, amit első perctől megevett. A sertés és bárányos változatot szoktuk venni és nagyon meg vagyunk elégedve. A kutyám újra remek formában van, a szőre újból fénylik, és ami a legfontosabb nem jött elő az allergiája. Korábban előfordult, hogy véresre vakarta magát, nem győztük állatorvoshoz hordani kapta a szteroid injekciókat, ami ugye nem a legjobb a szervezetnek. Egyszóval én örülök, hogy rátaláltunk erre a termékre, Májró imádja, és ha jól tudom nem akármilyen technológiával készítik, biztosan ez is az oka, hogy nem jött elő kiskutyám allergiája, amiért nagyon hálás vagyok.
Üdvözlettel a Gazdi, Tóth Marianna

 

 

Bató Emese, Szuszi és Floki véleménye

Két keverék kutyám van, a munkám mellett szinte minden időmet velük töltöm. A közös kanapén fetrengés, a 'kedvenc' státusz mellett nekem fontos, hogy az ő igényeik is legyenek elégítve, hiszen amellett, hogy a társaink, ők kutyák, és tisztelnünk kell bennük az ösztönlényt is. Ezért rengeteget mozgunk, sportolunk.
Én elsősorban nyers étrenden tartom a kutyáim, de emellett praktikus okok miatt néha szükségün van tápra. Ez a táp csak magas minőségű, természetes alapanyagokat tartalmazó táp lehet. Amikor rátaláltam a Platinumra, szimpatikus lett a leírás az elkészítés módjáról, valamint a többi gazdi által leírt tapasztalatok. Így kipróbáltuk, és nem csalódtunk benne! A puha falatokat a kutyák mindig szívesen eszik, jutalomfalatnak a legjobb :) a jó minőséget nekem az jelzi a legjobban, hogy tökéletesen megfér egymás mellett a nyers menü, és a Platinum, nem okoz emésztési gondokat ha váltok egyikről a másikra.


Juhász Renáta, Pedró és Öcsi véleménye

A mi történetünk a következő...

Két spániel gyerekkel élünk együtt, az egyiket Öcsinek hívják és gyönyörű fekete bundija van. A másik kutyusunk Pedró. Mindkettő szerelem volt első látásra.
Pedró mentett kutyus, örökbefogadtuk. Fantasztikus volt látni, ahogy nyit a világ felé... A mai napig rácsodálkozik dolgokra, és felismeri, hogy létezik jó is a világban, nem csak rossz. Türelmesnek kellett lennünk vele, hiszen mi voltunk a sokadik gazdija az akkor még csak 8 hónapos kis fickónak... Örökbefogadása után hamar felismertük, hogy egy puszi osztó gépezet veszett el benne. Egy édes bájos mackó, aki szomjazza szeretetet. Viszont az is kiderült, hogy ízületes, fehérje érzékeny. A fehérje allergiája miatt vagy a bundáját tépte vagy a mancsát nyalogatta. Sok prémium tápot kipróbáltunk, amire rá volt írva, hogy hippoallergén és még sorolhatnám, de egyik sem vált be. De ennek már vége, mert szerencsére rátaláltunk a Platinumra és azóta szépen lassan elmúltak a tünetei és fut, mint a nyúl!
Öcsinknek “csak” a száj szagával volt gond ... de mióta Platinumot eszik, megszűnt ez a probléma is. Korábban a fiúk egyébként rettentő válogatósak voltak. Szó szerint imádkozni kellett, hogy egyenek már. Most már végre nem kell... alig várják a kajaidőt, és boldogan falatoznak. Boldogok vagyunk, mert a fiúk is boldogok, egészségesek és energikusabbak, mint valaha. Köszönjük!


Köszönettel és tisztelettel: Pedró, Öcsi és a boldog gazdáik
 

Ruttkay Erzsébet és Boci véleménye

Nem szeretem a reklámokat, ezért csak azokat a termékeket ajánlom, amik tényleg jók, legyen szó a kedvenc sportkrémemről, legjobb orvosomról, és kutyakaja esetében rólatok. Tudom, hogy nyálasnak hangzik, de tényleg így van. Az én Boci kutyám nem válogatós, benyal mindent, ezért adhatnék neki 200 Ft-os kilós árú tápot, amiben kemény 1 % húst tüntetnek fel, de mivel én is húsevő vagyok, és tudtommal a kutyáink a mighty farkasok leszármazottai (mégha néha nehéz is felfedezni a hasonlóságot :)), ezért inkább a Ti tápotok mellett döntöttem. Előtte se adtam a kutyának gyenge minőségű tápot, de mégis olyan volt a szájszaga, hogy reggel lefordultam tőle az ágyról, ezért váltottam. A Ti tápotoknak meg (főleg a nedvesnek), olyan az illata, hogy nem szabad éhesen felbontanom, mert félek, éhen marad a kutya. A reggeli utáni puszija is kellemesebbnek érzik, bár itt megjegyezném, olyanokat böffent utána, hogy édesapámmal versenyezhetne... :) A kakija, amit persze csak mi kutyások tárgyalunk ki olyan lelkesen (meg tudtommal a babások gyülekezete :)), fele akkora, és tökéletes, bár annak az illatán még dolgozhattok... ;)

Köszi, hogy ilyen jó áron, ilyen jó cuccot árultok!Tátrai Linda és kutyusai, Maláta és Saci véleménye

Maláta kutyusunk (német dog) 4 hónapos korától BARF szerint étkezett. Kb. másfél éves korára kiütései lettek, és mindennapossá vált a többszöri hányás és hasmars. Belei felpuffadva, hízni semmit nem hízott. Kivizsgálások következtek. Egyelőre annyit tudunk, hogy van valami komolyabb baj, (a feltételezett ételallergián felül).... de ehhez további vizsgálatokra van szükség, amire még nem határoztuk el magunkat. A doki hipoallergén tápot javasolt. Így jutottunk el a PLATINUM-hoz. :)

Fél éve eszi az ibériai sertést és a bárányos száraz tápot illetve keverünk hozzá nedvest is. Imádja. A változás, hogy nem hányja ki az ételt, és nincs hasmenése. Nem úgy, mint a nyers koszttól és a hiper-szuper prémium tápoktól, amit próbálgattunk még. Két kilót hízott. Nem sok, de legalább nem fogy. És már csak gyomorsavat hány, azt sem mindennap... Talán, ha kiderül, mi is a pontos baj és az kezelve lesz, akkor sínen leszünk.

Saci (szálkás tacsikölök) nagy kajás! :) Azt gondolom, hódol a haminak. :) Tenyésztőnél más fajtát kapott.. azt nem ette ilyen lelkesen! Róla ennyit tudok elmondani egyelőre. Gyönyörű a szőrük és a széklet mennyisége sem sok!


Röviden ennyi a tapasztalatunk. Klassz! Csak ajánlani tudom! :)

Flaisz András és Maxi véleménye

Nekünk egy igen csak aktív westink van. Mindig is figyeltünk rá, hogy lehetőségeinkhez mérten a legjobbat kapja mindenből.
Mint általában a fehér kutyák többsége, a westik is hajlamosak az allergiára és bár a mi Maxink szerencsére nem allergiás, a csirkés dolgokat így is kerüljük. Másik keresztünk, hogy az a fajta hajlamos a fogkövesedésre is, ami viszont sajnos nálunk is fenn áll. Maxi még csak 6 éves, de már kétszer is altatni kellett a fogkőleszedés miatt.
Ahogy sokan mások, mi is folyamatosan keressük azokat a termékeket, amelyek a kis kedvencünk életét jobbá tehetik, amelyek biztosítják az egészséges és hosszú életet számukra.
Így találtunk rá a Platinum honlapjára is. Az ott olvasottak – hypoallergén és 70% friss hústartalmú száraz tápok - megérlelték bennünk a döntést és 2015 ősz óta mi is Platinummal etetjük Maxit. A kutyás barátaink között körbe kérdezve mindjárt akadt nem is egy, akik már 'Platinumoztak'. Előtte is jónak tartott táppal etettünk, de mivel állítólag fogkövesedésben is szerepe van a táp választásnak izgatottak voltunk a váltás miatt.
Maxinál nagyon bevált! Ráadásul úgy vettük észre párommal, hogy azóta mintha a fogkövesedés is megállt volna, vagy legalább is sokkal kisebb mértékű lenne, amit már erre való speciális készítményekkel lehet orvosolni.
 

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Platinum készítményeket!

ui.: Már nagyon várjuk, hogy Magyarországon is kapható legyen a Platinum kutyáknak gyártott fogkőeltávolító gélje!

Nagyné Vizi Alíz és kutyái véleménye

Nagyné Vizi Aliz és vizslája véleménye a PLATINUM kutyatáprólTanúsíthatom, hogy rengeteg kutyatápot használtunk már és a Platinum verhetetlen:)
Van egy nagyon-nagyon válogatós Yorkim (9 éves), és egy 7 hónapos magyar vizslám! A yorki (Maya) akinek sajnos már nem sok foga van, és hihetetlen válogatós imádja ezt a tápot, még ő is el tudja rágni, ami hatalmas dolog nekünk mivel már évek óta csak pépeset evett. A vizsla (Lili) vizslákhoz képest válogatós (persze el lett kényeztetve), sokáig főztem neki, mert nem volt hajlandó megenni a száraz tápot, de amióta rátaláltam a Platinum-ra, nem kell minden nap főzőcskézni, mert mindketten imádják!
Rengeteget böngésztem a neten jó minőségű táp után, de nem találtam olyat, amelyikben ennyi friss hús szerepelne, mint ebben, és a többi hasznos összetevőről se feledkezzünk meg :)


Szóval nekünk abszolút győztes a Platinum! Köszönjük!

 

 

Jahn Krisztina és Border Collie-ai, Happy és Cooper véleménye
Jahn Krisztina és Border Collie-ai véleménye a PLATINUM kutyatáprólAmikor 3 évvel ezelőtt Happy kutyánk a családba került, tudtuk, fontos lesz számára a minőségi kutyatáp. Border collie-ként nagy a mozgásigénye és az ízületeit is támogatnunk kell.
Kölyökkorában is prémium tápot vásároltunk számára, figyelve a legjobb beltartalomra, de akkor még nem hallottunk a Platinum tápokról.
1 éves kora körül volt egy bélfertőzése, ami miatt sokat fogyott és hónapok alatt sem sikerült visszahíznia. A szőre fénytelen és rossz minőségű volt. Épp elérte azt a kort, hogy felnőtt tápra váltsunk, így tovább kutattunk, mi lenne számára a megfelelő táplálék, amivel a súlya is gyarapodna és a szőre állapota is javulna. Ekkor mesélte az egyik barátunk, hogy az ő Border collie kutyái Platinum tápot kapnak. Ők is hasonló problémával küszködtek korábban, mint mi és amióta a Platinum tápot eszik, gyönyörű a szőrük és szuper kondícióban vannak.
Kipróbáltuk mi is a Platinum csirkés száraz tápot és szinte hetek alatt látványos pozitív változást tapasztaltunk. Happy súlya szép lassan elkezdett gyarapodni és a szőre is megerősödött, dús, élettel teli lett.
Közben vettünk még egy Border collie kutyust. Cooper pici kora óta a Platinum kölyök tápot kapta. Most már mindketten a felnőtt tápot eszik.
Az is fontos szempont volt a kutyatáp választásnál számunkra, hogy minél kíméletesebb eljárással készüljön, a hozzávalók természetes anyagok legyenek. A hústartalom és a hozzáadott zöldkagylóhéj kivonat magas százaléka is a Platinum tápok mellett szólt.

Köszönjük a törődést, a személyes tanácsokat!
Jahn Krisztina

Gamauf Orsi és Málna véleménye
Gamauf Orsi és Málna véleménye a PLATINUM kutyatáprólNekem egy másfél éves francia bulldog kutyusom van, akinek fajtájából adódóan elég érzékeny az emésztése és sajnos csirke allergiája is van. Ennek ellenére a csirkés Platinum táptól nem jelentkeznek az allergiás reakciói, aminek nagyon örülünk! :)
Kipróbáltuk a száraz tápból mindhárom ízt, de a legjobban a bárányos ízlik Málnának. Régebben kísérleteztünk rengeteg márka tápjával, de hamar megunta őket és az összetételükben is találtunk kivetnivalót. A Platinumot nem unja meg, a szőre gyönyörű fényes és puha mióta ezt eszi és az emésztése is rendben van.
Nyugodt szívvel etetem ezzel a márkával, mert tudom, hogy a legjobbat kapja!
Bérci Hilda és Szofi véleménye
Bérci Hilda véleménye a PLATINUM kutyatáprólÁprilisban volt 3 éves a yorkshire terrier kiskutyám, Szofi. Több mint 2 és fél éve etetem Platinummal, legnagyobb megelégedésére. Imádja, kedvence az ibériai sertés.
Csak jókat tudok mondani a Platinumról. Gyönyörű a szőre, egészséges, széklete teljesen normális. Soha semmi emésztési problémája nem volt.
Többeknek ajánlottam ezt a tápot, akinek a kutyája addig nem akart enni, vakaródzott. Mindenki azóta is hálás nekem, hogy kipróbálták.Patvarosné Alapi Diána és Rudi és Lara véleménye
Patvarosné Alapi Diána véleménye a PLATINUM kutyatáprólRudim és Larám, két Máltai. A Rudinál már a kezdet kezdetén gond volt emésztésével, szeme erősen folyt, hányt és állandó hasmenés kínozta. Több prémium tápot próbáltam, de egyik sem vált be igazán. Akkor javasolta valaki, hogy próbáljam ki a PLATINUM tápot. Két hét sem kellett és normalizálódott a széklet, nem hánytak, megszűnt a hasmenés is. Életvidám virgoncok lettek :)
Nem cserélném a Platinumot más tápra semmi pénzért. Kipróbáltuk a nedves tápokat is, azokat is nagyon szeretik a kiskutyáim.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik egészséges és vidám kutyákat szeretnének.

Róth Sándor és Chester és Dalma véleménye
Róth Sándor véleménye a PLATINUM kutyatáprólA mi történetünk nem túl bonyolult. Két fiatalka angol bullmasztiffal élünk együtt. A fiú 14 hónapos (60 kg), a kislány 12 (40 kg). A tenyésztő úgy hozta el őket hozzánk, hogy egy zsák Platinum Puppy Chicken tápot is kaptunk indulásképpen, így a kutyusok az új környezetben is az otthon megszokott ízeket kapták az első napokban.
Kérdésünkre azt válaszolta, hogy az évek során szinte minden jó, jobb és prémium minőségű tápot kipróbált, és a Platinum volt az egyetlen, ami a falkája összes kutyájánál bevált.
Mivel feltett szándékunk, hogy a kutyusoknak a lehetőségeink szerint a legjobbat biztosítsuk minden téren, ezért nem is kísérleteztünk. Azóta is maradtunk ennél a gyártónál. Mindössze annyi változott, hogy a kezdeti Puppy Chicken után már jó ideje a 3 különböző ízű felnőtt tápot kapják felváltva.
Kb. 3-4 hetente hozza a futár a 30 kg csomagot … :) .

Az elmúlt hónapokban két ismerősünknek is segítettünk. Egy folytonos hasmenéssel küzdő, csont sovány, kétéves boxer és egy szintén hasonló tünetekkel küzdő négyéves labrador szabadult meg hosszú idő után a problémáitól, miután a gazdáik a mi két kutyusunkat látva váltottak a Platinumra.

A nedves tápokkal kapcsolatban nincs túl sok tapasztalatunk. A karácsonykor rendelt csomag mellé ajándékba kapott halas verziót nagyon élvezték, hangos cuppogással tüntették el pillanatok alatt … :)


Dobos Alexandra és yorki-ja véleménye
Dobos Alexandra és yorkija véleménye a PLATINUM kutyatáprólEgy másfél éves yorki kislány gazdija vagyok. Egy igazi kis királylány :) Iszonyatosan finnyás és eléggé érzékeny a pocakja. Rengeteg tápot és konzervet kipróbáltam már, Royal Canin Junior-ral kezdtük az első pár hónapot, aztán kifejezetten a fajtának készült, Yorkshire terrier táppal is próbálkoztunk, eredménytelenül. Nem evett a száraztápból egyáltalán, vagy csak akkor ha kézből etettük, a nedvestáptól viszont rendszeresen hasmenése volt. Ezért kezdtem el keresgélni az interneten, hogy mi lehet a megoldás. A Facebook feldobott egy Platinum hirdetést. Elolvasgattam a véleményeket, utánanéztem az összetevőknek és gondoltam, mi vesztenivalóm van, kipróbáljuk. Csirkéset rendeltem, mert a csirke minden mennyiségben szóba jöhet nála, és nem csalódtam benne. Ez volt az első alkalom, hogy nem játszott a száraztáppal, hanem megállt a tányérkája mellett és megette az egészet :)

Azóta csak Platinumot eszik, és szerencsére megszűnt a hasmenés is, talán még egy kicsit hízott is.
Köszönjük szépen, mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Erika és Toby véleménye
Erika és Toby véleménye a PLATINUM kutyatáprólMàsfél éves máltai kutyus boldog és büszke tulajdonosa vagyok!
11 hetes korában hoztuk el Tobyt, aki folyton hányt és hasmenés gyötörte hónapokon át. Alig evett, levert és aluszékony volt. Orvosai nem talàltàk az okàt, de mi nem törődtünk bele. Végül kiderült allergiás az adalék és színezőanyagokra, és sok minden másra is. Minden szakirodalmat kiolvastam, kerestem kutattam mivel tudnánk táplálni. A màltai selyemkutya rajongói klub oldalán olvastam először a Platinumról. Szkeptikus voltam, de kértem kóstoló csomagot kipróbálásra. Néhány falatot evett előszőr a bárányos tápból... aztán két óra múlva megint pár falatot...és ez így ment egy napon át. Másnap reggel sokkal energikusabb volt, sőt szilárd székletet produkált. Hát azóta nemcsak a máltai, hanem a Platinum rajongói klub tagjai is vagyunk
Niki és Roy véleménye
Niki és Roy véleménye a PLATINUM kutyatáprólRoy lassan egy éve van nálunk, most lesz 9 éves. Tervueren ivartalanított kan. Nyár óta eszi a Platinumot és nagyon szereti. Bőrférges volt, immáron ebből kigyógyult és teljesen megváltozott a szőre, sokkal szebb és dúsabb lett. Fontos volt a tápválasztás szempontjából, hogy minőségi és tartósítószer mentes legyen, valamint hogy ivartalanítás után kordában tudjam tartani a súlyát, mindenféle diéta nélkül. Fontosnak tartom az összetevőket is, szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb táp. Az sem utolsó szempont, hogy nagyon ízlik neki, az első perctől kezdve.
Nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom, már barátnőm is ezt adja a csirke allergiás kutyusának is és a többi 3 kutyusának is. Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam a Platinumra. Szerintem Roy is!
Egy kutyás rendezvényen egy sales-es megtalált egy másik kutyatáp forgalmazó cég márkájával, mikor megkérdezte mivel etetek -elhangzott a Platinum- már láttam, ebbe nem igazán tud belekötni, nem is tette, nem igazán volt érve, hogy másik jó minőségű prémium tápra váltsak. Szóval, szerintem mindenki tudja, hogy ez nagyszerű választás. :)
Roy -boldog platinum fogyasztó
Niki -boldog gazdi

Kovács Martin és kutyája, Dante véleménye
Kovács Martin és Dante véleménye a PLATINUM kutyatáprólNekem és kutyámnak, Dante-nak a PLATINUM felfedezése megmentette életünket.
Szerencsére nem voltunk életet veszélyeztető helyzetben szó szerint, de mióta megszületett és velem volt több, mint másfél évig szinte minden nap hasmenése volt, többször hányt is. Jártunk százféle dokinál, kipróbáltunk ezerféle tápot, diétát és főtt ételt. Szó szerint semmi nem változtatott rajta. Ez alatt az idő alatt engem nagyon megviselt végig nézni, hogy ez a kis lény, akinek a legjobbat akarom adni minden téren, rosszul van és nem látni a reményt.

A száraz tápok iránti étvágya egy-két napig tartott, így ezzel is sok gond volt, vékony volt, többen megvádoltak, hogy nem etetem rendesen a kutyám, miközben én próbáltam mindig a legjobbat adni neki, ezért is kezdtem el főzni, de az sem vált be. Egy pár hónapja találtunk rá a PLATINUM-ra, amit egy ismerősünknél hatalmas étvággyal fogyasztott el. Egyből rendeltem belőle és kellett egy pár hét, míg beállt rá a gyomra de megtörtént a csoda, szilárd széklete volt és úgy nézett ki felszedett pár kilót is. Hatalmas teher került le a vállamról. A bónusz az egészben, hogy szereti is enni, valószínűleg mert nem olyan száraz a textúrája és tényleg minőségi alapanyagokból készül.
Bár mostanában kezd újra válogatós lenni, ezért lehet egy új ízt ki kell próbálnunk, de minket tényleg megmentett ez a táp, és nagyon remélem továbbra is hozzák ezt a minőséget, mert lehet pár kutyának életmentő, hogy ilyen jó minőségű ételt kapjon.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki ezt létrehozta!

Suhai Friderika és kutyája, Sven véleménye
Suhai Friderika véleménye a PLATINUM kutyatáprólA kutyusom egészséges fejlődése mindennél fontosabb, ezért platinum-naturalt tálalunk Svennek :)

Radnóti Krisztina és kutyája, Rénó véleménye
Radnóti Krisztina véleménye a PLATINUM kutyatáprólA kutyusom Rénó 2015. december 19.-én volt egy éves kan, fajtatiszta németjuhász kutyi... - a szívem egy darabja, nagyon szeretem őt. Mikor hozzám került tavaly február 8.-án nagy dillema volt számomra, hogy mivel etessem hisz én magam is egészségtudatos életvitelt folytatok adalékmentes, , bio stb...és kutyusom számára is a legjobbat szerettem volna adni.
Kipróbáltunk egy-két márkát, majd rátaláltam a Platinum natural nedves tápra, mely azonnal elnyerte tetszésem az összetevők alapján. Nagyon jól bevált, szereti nagyon rizzsel vagy tésztával keverve kapja.
A száraz tápot még nem próbáltuk ki, de nagyon kíváncsi vagyok hogyan ízlene neki. - szimpatizálok a márkával és a minőségével nagyon.


Ildikó és collie kutyája véleménye
Ildikó és Collie kutyája véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon örülök, hogy sok próbálgatás után rátaláltam a Platinum tápra. Skótjuhász kutyusom nagyon rossz evő, de ezzel a táppal újra szárnyal. Előzőleg volt időszak, hogy szinte úgy nézett ki, mint akit elfelejtenek megetetni, de hála a Platinumnak ez azóta már a múlté.
Több hónapja a Platinumot etetem vele, igen szereti a szőre is egész más köszönet a cégnek és a mi 4 éves collink is köszöni.
 

Holczer Adrienn, Kósa Zoltán és Níla véleménye
Holczer Adrienn véleménye a PLATINUM kutyatáprólNíla kutyusunk másfél éves volt decemberben. Ő egy máltai selyemkutya, amelyekről köztudott, hogy legtöbbjük csirkeallergiás, ezért mikor hozzánk került sokat gondolkoztunk, hogy milyen táppal etessük, amely megbízható és kiváló minőségű márka.
Keresgéltünk, tanakodtunk és arra jutottunk, hogy a Platinumot próbáljuk ki. A kezdetek óta Platinum táppal etetjük. :) Ő is és Mi is nagyon-nagyon elégedettek vagyunk a táp minőségével! Nagyon szívesen fogyasztja a tápot is és a jutalomfalatokat is. Ha meglátja a kezünkben, már parancsszó nélkül leül és várja a finom falatokat. :D Nyáron megtörtént a kutyus ivartalanítása is és azóta is ezt a tápot kapja. Egészséges és nagyon huncut kutyus, ami a Platinum tápnak is köszönhető!!!!

Tehát mi nagyon-nagyon örülünk, hogy már a legelején rátaláltunk erre a tápra és nagyon köszönjük a Platinumnak a remek minőséget!!!Mesits Viktória és Negra véleménye
Mesits Viktória véleménye a PLATINUM kutyatáprólNegra, a most 4 hónapos kis pit bull lánykám 8 hetes kora óta kapja a Platinum puppy tápját, amellyel nagyon elégedettek vagyunk. Nem igényel plusz kiegészítést, seperc alatt eltűnik a táljából, és ha szükséges, például klikkerezés, tanulás közben, könnyen felezhető, törhető.


Pamuki Zsanett, Szaffi és Jónás véleménye
Pamuki Zsanett véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon meg vagyunk elégedve a Platinum száraztáppal, a kutyáim, Szaffi és Jónás jó étvággyal, szívesen eszik. Kevés végterméket produkálnak mellette, az általános állapotuk is minden tekintetben jó.

Amit főleg szeretek benne, hogy jutalomfalatnak is kiválóan tudom használni, ami a nyári agility edzéseken kifejezetten jól jött, illetve az otthoni tanulásnál is, mert nem téríti el a kutyákat a rágcsálás, én is csak belemarkolok és a tartóba teszem, nem igényel előkészületet :)
Galyas Enikő véleménye
Galyas Enikő véleménye a PLATINUM kutyatáprólLassan 1 éve, hogy láttuk a hirdetést az interneten erről a szuperprémium kutyatápról. Gondoltuk, kipróbáljuk a KÓSTOLTATÓ CSOMAGOT aztán meglátjuk mi lesz. A mi kis francia bulldogunk nagyon válogatós, emellett csirke allergiája is van és a gyomra is nagyon érzékeny, sokféle száraz kutyatápot próbáltunk ki a Platinum előtt, több-kevesebb sikerrel. Meglepetésünkre a Platinum táppal nem győzött betelni a kutyánk, nagyon ízlett neki, a gyomrával sem volt probléma és szebb lett a szőre kis idő után. Mi az Adult Lamb+Rice tápot adjuk neki és imádja, nem rég elkezdtük adni mellé a nedves kutyatápot, ami szintén nagy sikert aratott, a Pure Fish a kedvence. Nagyon megvagyunk elégedve, remek minőségű tápot kapunk tőletek.
A legkisebb túlzás nélkül a Platinum a legjobb választás minden kutya számára! Köszönjük:)

Vida Noémi és Menta véleménye
Vida Noémi ls Menta véleménye a PLATINUM kutyatáprólMint minden lelkiismeretes gazdinak, nekem is nagyon fontos hogy a kutyám mindenből a legjobbat kapja. Korábban is Magyar Vizslám volt, maradtam hát a fajtánál csak a rövidszőrű helyett a drótos mellett döntöttem.
Azt is tudtam, hogy vele is agilityzni fogok, ha szereti, hiszen engem soha nem érdekelt melyik fajtára mondják, hogy erre a sportra a legalkalmasabb. /mindent meg lehet cáfolni ;) /
Mikor hozzám került Menta, maradtunk annál a minőségi tápnál, amit a tenyésztő is etetett velük. Adtam neki emellett husit, zöldséget és rizst is, ezután pedig a tápot már nem úgy ette....pedig nekem eltökélt szándékom volt reggel táppal este pedig mással etetni. Váltottunk másik minőségi tápra, tápot mindenképpen szerettem volna....hiszen abban sok dolog benne van, ami egy ilyen baba kutyának kell.
Kivett egy szemet, dobálta játszott vele. Végülis cuki volt, csak így éhes maradt. :-)))) Találtam egy másik 100 %-os tápot, ami teljesen természetes stb.....eleinte ette ímmel-ámmal aztán köszönteszépen, nem kérte azt sem.
Sokat nézelődtem, majd rátaláltam a Platinumra.
Éltem a próbacsomag lehetőséggel (ezúton is köszönet érte!!!! ) és azt kellett látnom, hogy a száraz táp néven futó puha tápszemeket úgy eszi mintha nem is tudom milyen husit adnék neki. A következő kérdés vele kapcsolatban az volt, hogy vajon a táljába téve is így fogja e szeretni. Örömmel láttam hogy ezzel nem játszik,hanem óriási beleéléssel eszi. Ezután már nem volt kérdéses számomra ...tudtam ez az a táp amit rendelni kell az én kis bajnokomnak.
A Platinum mellett simán tudok neki adni husit, zöldséget és rizst ha úgy gondolom, hiszen azután is ugyanolyan élvezettel eszi a kedvenc kis tápszemeit .
A dobozos nedves tápról ne is beszéljünk. Meglátja a dobozt és hisztizik miközben úgy néz hogy Ő mindjárt éhen hal ha nem adom neki rögtön azonnal. :-))))
Energikus...boldog....,gyönyörű a szőre....,erős az immunrendszere....én pedig nagyon örülök hogy megtaláltam neki a legjobb tápot! Köszönet a Platinumnak hogy ilyen boldog és egészséges az én kiskutyám!

Sipos Szilvia és Tappancs véleménye
Sípos Szilvia és Tappancs véleménye a PLATINUM kutyatáprólTappancs kutyám a házi koszton kívül csak egyetlen fajta száraz tápot hajlandó megenni: a Platinum termékeket.
Kedvence a sertés és a csirke, ha ez kerül a táljába egy perc alatt eltünteti. Ha más száraz tápokkal próbálkoztam akármilyen ismert, ajánlott prémium minőségekkel is, még akár drágább árkategóriával is, csak 1 nap éhezés után hajlandó enni belőlük pár falatot, vagy még akkor sem.
Ez nem lehet véletlen,egyszerűen érzik a kutyák is mi a jó nekik, mi az, amire a szervezetüknek szüksége van!

Mezőfi Edit és Huba és Hunter véleménye
Mezőfi Edit véleménye a PLATINUM kutyatáprólA két golden retrieverem mostmár kb 1 éve eszi a Platinumot. Hunternek szuper étvágya van, és nagyon jó formában is van a táptól, a szőre is gyönyörű. Az elmúlt időszakban 3 ország Junior Championja lett és 2x Junior Best In Show.
Huba rosszul eszik... Nyammog... Minden tápot megun 2-3 nap alatt. Kivéve a Platinumot Ezt eszi már 1 éve 1-2 kisebb megszakítással. Ő meg 3 ország felnőtt championja, úton van a 4. is, és az Interchampion címmel is már csak az 1 év lejártát várjuk. És ezt a kondit a Platinumnak köszönhetjük. No meg anyukámnak, aki eteti a kutyusokat!! ;)
Mèg egy érdekes story-t szeretnék elmondani, ami azt bizonyítja, hogy a Platinum könnyebben emészthető és hamarabb ürül ki a gyomorból, mint más tápok.
Az Adrián voltunk egy kutyastrandon 6 goldennel. Óriási buli volt, a kutyákkal együtt úsztunk stb. Majd jött a hányás... Sajnos a sós víz ezt váltotta ki. Előtte már az én 2 kutyám evett. Viszont a Platinum mellé kevertem nekik másik tápot, ami kerek formájú. A hányásnál csak az az 1 maréknyi kerek táp jött vissza, a szögletes Platinumból egyetlen egy szem SEM !!! Pedig egyszerre kapták, összekeverve.
Egyszóval én nagyon elégedett vagyok, a kutyák szeretik és szépek tőle, ami fontos nekem a kiállításokon és jó a kondijuk, ami fontos a tréningeken!!

Hess Viktória és Bella véleménye
Hess Viktória és Bella véleménye a PLATINUM kutyatáprólVolt egyszer egy spániel, aki a Bella névre hallgatott és nem akart megenni semmiféle tápot. Az egyikből csak a sárga színűeket szerette, megmaradt a barna, míg a másikból csak a kerek alakút. A kis spániel folyamatosan éhes volt, sok nyavajája akadt. Hullott a szőre, kedvtelen volt. Sok táp megkóstolása után a gazdi ismerőse ajánlott egy újfajta minőségi tápot, a PLATINUM szárazeledelt.
A gazdi gondolta, mit veszíthet, végül is a weboldalon is jókat olvasott a tápról és összetevőiről. Megrendelte a Lamb and Rice száraztápot. Az első adagot vacsora alkalmával adta a spánielnek, reménytelenül, nyilván ezt sem fogja megenni. De ezúttal nem így történt. A kis spániel el sem mozdult a tálkája mellől, amíg az ki nem ürült. Minden étkezéskor üresre nyalt tányér fogadta a gazdit.

Két hónap elteltével megszűnt a szőrhullás, a makrancos hercegnő vidám kutyussá vált. Köszönjük a tápokat, a gyors kiszállítást és a mindig megbízható minőséget!Csery Gyöngyi & Bogyó véleménye
Csery Gyöngyi véleménye a PLATINUM kutyatáprólA világ legjobb kajcsiját ehetem nagytesóval együtt, mióta a Platinumot kapjuk. Hypo kissé nyifáncás mert allergiás a csirkére (bruhhaha) kiütéses lett és finnyáskodott mami bármilyen tápot is vett neki. Volt, hogy napokig nem evett. Mondjuk ebben szolidáltam vele, na nem azért mert ő az idősebb és okosabb, csak nem ízlett nekem sem az ilyen olyan táp.... Tudom, tudom nem illik megnevezni. Az öreg már nem igen játszik velem csak morgolódik,de néha beleviszem a rosszaságba. Az ablakba viszont együtt őrködünk ahogy a mami nevez bennünket, mi vagyunk az ő térfigyelőkamerái. Én pörgős szőrös gyereke vagyok maminak,sokszor hullik a tolla tőlem. Mikor kicsi voltam mami észre vette fáj a forgóm. Elvitt dokibához...elaltattak....rtg....És azt mondták majd lehet műteni kell. 1 éves koromig ilyen olyan vitamint kaptam. Aztán mami rátalált a platinumra! Mióta ezt eszem semmi bajom.
Műtét....fityiszt! Egészséges vagyok és fáradhatatlan!

Köszönjük nektek, Hypo is, és a Mami is!

Vukoszávlyev Dusán véleménye
Vukoszávlyev Dusán véleménye a PLATINUM kutyatáprólPár sorban leírom az eddigi tapasztalataimat, igaz nemrég ismerkedtünk meg a Platinummal. Elsősorban megjegyezném, hogy számomra a Platinum nem csak táp, hiszen a "háttérben" hihetetlen munka folyik. Gondolok itt a gyors és ingyenes kiszállításra,vagy a felmerülő kérdésekre történő gyors, szakszerű válaszokra, tanácsokra (még az esti órákban is!), az ingyen kiszállított kóstoló csomagra. Szerintem ez így kerek.
Na de, hogy a termékről is írjak:
Nekünk egy 10 hetes Francia Bulldog kutyánk van.
Először más gyártók tápjait próbáltuk, de a kutyus nem fogyasztotta jóízűen. Sosem ette meg teljesen az adagját, nem beszélve az étkezés utáni puffadásról, kellemetlen pukiktól.
A Platinum tápot maradéktalanul megeszi,már az etetési idő közeledtével ott ül a spájz ajtaja előtt:). A kimért adagot pillanatok alatt eltünteti. Az evés utáni puffadást sem tapasztaltam a kutyusnál, széklete is rendben van, hasmenésnek nyoma sincs. A kóstoló csomagban lévő bármely ízű tápot azonnal, láthatóan jóízűen megette. A száraz tápok állaga, illata teljesen más, jobb benyomást kelt, mint más gyártók termékei. Szerintem...

Varga Brigi és Zsebi véleménye
Varga Brigi véleménye a PLATINUM kutyatáprólŐszinte leszek, remélem nem baj. Olyan tápot még nem találtak ki, amit az én kutyám magában/magától megenne, maximum pár napig, utána jön a nógatás, cselezgetés…
Azt szeretem a Platinumban, hogy puha tápszemekből áll, könnyen törhető, így bekeverhető és becsapható az eb. Nekünk ez egy fő szempont, ugyanis kemény "társait" kiválogatja és otthagyja.
Fontos volt persze a puhaság mellett a minőség, könnyű emészthetőség. Ezért választottunk Titeket.

F. Barbara és Luna véleménye
Én azért szeretek Platinumot adni a kutyusomnak, mert így tudom, hogy biztonságosan és természetesen táplálkozik.
Mi a bárányos tápot választottuk, hogy elkerüljük az esetleges allergiás reakciókat, mivel volt már rá gyanúnk, hogy allergiás a csirkére. Jutalomfalatot is csak olyat kap, aminek természetes összetevői vannak. Az összetevők nagyon fontosak.
Sokan nem is nézik meg, mi van a tápban, néha egy-egy drága, márkás táp is bizony csak pár százalék húst tartalmaz. A bárányos Platinum 70 százalék hústartalma engem meggyőzött, és bizony a maradék 30 százalék is csupa jó és fontos dolog.
Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gazdaságos, az én kutyusom 15 kiló, neki bizony 4 hétre elég az 5 kilós táp. Ami még nagyon fontos: Luna imádja a Platinumot :) , egészséges és életerős tőle, a szőre gyönyörűen csillog!


Szegi Mária és Maszat véleménye
Szegi Ágnes véleménye a PLATINUM kutyatáprólEgy nagyon válogatós kutyának kerestem tápot.
Már nagyon sokfélét kipróbáltunk. Alsó árkategóriás táp szóba sem jöhetett, mert csirke allergiája van, és ezekben elég sok a csirke. A Platinumnál a rendeléshez kaptam próbacsomagot, mely feltűnően tetszett a kutyámnak. Így rendeltem belőle bárányosat, ami gyomorkímélő is. :-)
Azóta is IMÁDJA a kutyám. Más tápot nem volt hajlandó jutifalatnak elfogadni, ezt azonban azóta is használom jutinak, mert felpörgeti. Szeretem, hogy kettétörhető, így tényleg egy falat, melyet gyorsan elfogyaszt.Szalay Tamás és Bogyó véleménye
Korábban kutyám .... nevű száraz tápot evett, szőre ugyan fényes lett tőle, de folyamatosan vakarózott, szőre korpás volt, allergiás reakciót váltott ki, annak ellenére, hogy csirkét állítólag egyáltalán nem tartalmazott. Ezután átálltunk az ugyan drágább Platinum száraz tápra, de azóta ez a jellegű panasz teljesen megszűnt, nem vakarózik, nem korpás a szőre és jobban is szereti ezt a tápot mint a korábbit. Lehet, hogy drágább mint a többi középkategóriás táp, de ez a kutyán is látszik.

Üdv, Szalay Tamás és Bogyó

Vidó Jenőné véleménye
Vidó Jenőné véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét kutyám van, egy 3 éves németjuhász (Karát) és egy szintén 3 éves Foxi (Pörszi). A nagyobbik kutyámmal (Karát) nagyon sok problémánk volt. Bármit evett állandóan hasmenése volt, csirkére allergiás, a halat és még sok mást nem eszik meg.
Ezért állandóan az interneten keresgéltem megfelelő száraztápot keresve. Nagyon örültem amikor rátaláltam a Platinum Kft által forgalmazott Platinum Adult Lamb+Rice (Bárány és rizs) száraztápra, azonnal meg is rendeltem. Először féltem, hogy nem fogja megenni, de az első pillanattól kezdve imádja, evési idő előtt már ott ácsorog az etető helyén és alig várja a kaját. A bélműködése teljesen rendbe jött, sőt végre már szedett is magára pár kilót. 
Ez is bizonyítja, hogy a táp beltartalma tényleg a kutyák szervezetének szükséges természetes és egészséges alapanyagot tartalmaz. A kis Pörszike is szívesen eszi, de Nála arra kell vigyázni, hogy ne egyen sokat, mert hajlamos a hízásra. A kutyáim által fogyasztott Platinum száraztápot mindenkinek merem ajánlani, biztos nem csalódik benne aki megveszi, kutyája imádni fogja. A cégről is csak jókat tudok mondani, pontosan, gyorsan szállítanak. A táp csomagolása az utolsó falatig megtartja az ízét, nem szárad ki. Szállításhoz a dobozos csomagolás is nagyon jó és biztonságos. Remélem még hosszú ideig tudjuk a kutyáimat ezzel a platinum táppal etetni.
Üdvözlettel: Vidó Jenőné

Roskó Edit véleménye
Roskó Edit véleménye a PLATINUM kutyatáprólAz interneten találtam rá a termékükre, amikor kölyök kutyámnak prémium tápot kerestem. Először próbaképpen csak 5 kg-t rendeltem. Várakozáson felül bevált. A kiskutyám nagyon szereti és ami a fő: szépen fejlődik és a széklete is megfelelő állagú. Nem kell a táphoz semmilyen ízesítést adni, ami a többi száraz tápról nem mondható el. Mindegyiket megunta egy idő után és csak akkor ette meg, ha valamit tettem rá, pl. tejfölt, vagy májkrémet. Most erre nincs szükség.

 

Üdvözlettel: Roskó Edit
Papp Mónika és Márius véleménye
Pap Mónika véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét éves német dogom Adult Iberico+Greens szárazeledelt kap. Kölyök kora óta barf étrend szerint próbálom etetni, ezért esett a választásom a Platinum termékeire (a magas hústartalom nagyon meggyőző volt). Mivel nem mindig sikerül tökéletesen összeállítani a zöldségek és vitaminok arányát a nyers hús mellé, kitűnő kiegészítés a Platinum táp. Reggelente általában tápot kap, vacsorára pedig én állítom össze a nyers menüjét. További előnye a Platinum tápnak, hogy egyáltalán nem puffad fel tőle, korábban bármilyen más tápot próbáltunk, mindegyiktől felfúvódott. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, igazán kiváló minőség.

Üdvözlettel:
Pap Mónika és Marius
Lipták Brigitta véleménye

Lipták Brigitta véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon elégedett vagyok Adult Iberico+Greens termékükkel. Kutyám szőre gyönyörű, a hangulata remek, a kondíciója pedig kiváló. Őszintém remélem, hogy egyre több kutyatulajdonos fogja felismerni, hogy a PLATINUM által kutyáik még szebbek, energikusabbak és nem utolsósorban egészségesebbek lesznek. Munkájukhoz további erőt és egészséget kívánok.
Horváth Zsófi és Happy véleménye
Horváth Zsófi véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinum száraz táppal nagyon meg vagyunk elégedve és örülök, hogy sikerült megtalálni, mert a kutyusom semmilyen másik kutyakaját nem hajlandó megenni. Rengeteg fajta tápot kipróbáltam már, de egyiket sem ette meg.
Nagy kedvencünk most az ibériai sertés, de szereti még a bárányosat is. Mióta eszi még energikusabb, mint volt. Nagyon szép lett a szőre és végre sikerült kicsit hízni is, mert nagyon kis vékonyka volt.
Most mindenki dicséri, hogy milyen szép lett.

Üdvözlettel:
Horváth Zsófia és Happy

 

 


Blaskó Bianka & Szabó Viktor véleménye
Blaskó Bianka véleménye a PLATINUM kutyatápról2014. december 14-én fogadtuk örökbe keverék Bazsi nevű kiskutyánkat.
Először ismerősök véleménye alapján egy a TV-ben is sokat hirdetett kölyökkutyáknak való táppal kezdtük etetni, amitől nagyon büdös bélgázok hagyták el a pici hátsó felét és ráadásul először hasmenése lett tőle, majd naponta 5-6 szor kakilt. Itt már tudtuk váltani kell!
Az állatorvosunk és egy-két ismerősünk ajánlotta a Platinum tápokat. A Platinum honlapját olvasgatva arra figyeltünk fel, hogy szinte minden fontos információt megtaláltunk, így rögtön választ is adott kaptunk számos felmerült kérdésünkre.
Úgy döntöttünk kipróbáljuk, hogy tetszik-e Bazsinak. Először a Platinum Adult Lamb+Rice tápot próbáltuk ki, a kutyus első pillanattól fogva imádja, szó szerint követeli a tápot. Kb 1 hét telhetett el a tápváltás között, mikor észre vettük a bélgázok eltűntek, naponta 2-szer ürít, a szőre fényesebb, a fogai gyönyörű fehérek tőle. A legutóbbi vásárlásnál kipróbáltuk a Platinum Adult Chicken-t és a Platinum Adult Iberico+Greens-t is. Nem jelentkezett allergia a Platinum csirkés táp etetése után sem, pedig a korábban használt, más márkájú csirkés tápnál a szőre erősen hullani kezdett.
A táp állaga és minősége, és a sok pozitív változás, amit megfigyeltünk és persze és az, hogy Bazsi mennyire szereti meggyőzött bennünket. Elhatároztuk innentől csak és kizárólag Platinum tápot adunk Bazsinak.
Jelenleg fél éves, 15 kg-s, kan kutyus, aki imád enni. Minden kutyás ismerősünknek is azt ajánljuk, hogy váltsanak erre a tápra, mert megéri az árát!
Köszönettel
Blaskó Bianka & Szabó Viktor& Bazsi

Gerő Anita és Pedro
Gerő Anitaés Pedro véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinumot először a közösségi oldalon ajánlották nekem egy bichon kutyás csoportban, ahol már több elégedett rendszeres vásárlója is van a Platinumnak.
Első pillanattól kezdve látszódott a táp minőségében, (mind állagban és összetevőket olvasva), hogy nem az átlagos tápok közé tartozik. Pedro minden egyes alkalommal élvezettel eszi ezt a tápot, ráadásul a táp "illata" is kellemes a többivel ellentétben. Azóta a vakarózás is elmúlt, - ami miatt váltottunk az előző tápról, - és végre egy teljesen egészséges, jól táplált kutyus gazdija lettem :)
Továbbra is csakis innen fogunk tápot rendelni, köszönjük!
 
Végh Ágnes és Frutti véleménye
Végh Ágnes véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinum kutyatápot véletlenül ismertük meg tavaly egy kutyás rendezvényen a Városligetben. Az én "szégyenlős" Frutti kutyám ott nem volt hajlandó megkóstolni, ezért kaptunk két tasak mintát, hogy majd itthon a megszokott körülmények között kiderülhessen, melyik mennyire ízlik neki. Mivel az én kis fehér szőrű Jack Russell Terrierem allergiás a baromfihúsra, csak a bárányos vagy az ibériai sertéses táp jöhetett szóba. Mindkettőt befalta.
A próba után rendeltem neki egy 5 kg-os bárányos-rizses száraztápot. És akkor következett a "bosszú": nem ette. Nesze neked, gazdi, ott állsz egy hatalmas zsák kutyatáppal és fogalmad sincs, mit kezdj vele. És akkor jött az ötlet: kicsi kora óta rászoktattuk, hogy a vacsorája elfogyasztása után kap jutalomfalatot. Hát mostantól ez a táp is a jutalom része lett. Bevált! Persze azért idő kellett, hogy ily módon elfogyjon az 5 kg, de abban már biztos voltam, hogy legközelebb óvatosabban rendelek. Így aztán legközelebb csak 1,5 kg-ós ibériai sertéssel készült tápot vettem. Hát, megint mellényúltam! Az én Frutti kutyám falja, reggelente odaáll a zacskó elé és kéri. Mindjárt elfogy, már alig van. Most bátor lépésre készülök: 5 kilós sertéses tápot fogok venni. A kutya egyébként ettől a táptól észrevehetően energikusabb lett. És nagyon jó étvággyal fogyasztja.

Székely Erzsébet és Turpi véleménye
Székely Erzsébet véleménye a PLATINUM kutyatáprólŐszintén megmondom soha nem voltam híve a tápoknak, csekély hústartalmuk miatt.
Így mindig főztem Turpinak saját összeállított alapanyagokból: hús zöldség, kevés rizs hozzáadásával. Nagyon szereti a gyümölcsöket is. A tápokat ellenben sosem kedvelte, még a kiváló prémium minőségűeket sem. Ha valaki ezzel kínálta, nem fogadta el.
A húsok persze minden formában jöhetnek. Egyszer olvastam a Platinum Natural tápról és arról, milyen nagy százalékban tartalmaz húst. Sajnos a mi kis négylábú barátunk, sok más sorstársához hasonlóan csirke allergiás. Viszont a Platinum létezik bárányhús és rizs kombinációban így ezt próbáltuk ki.
A szállítás gyors és díjmentes volt, így hamar a tálkába került a kóstoló ... Láss csodát ... maradéktalanul megette. Ő, aki semmilyen tápot soha nem evett meg.
Ezt én is merem ajánlani mindenkinek, mert HASPÓK !! úr tesztelte, és az ő ajánló levele, higgyék el igazán helytálló.

Kovács Fanni véleménye
Kovács Fanni véleménye a PLATINUM kutyatáprólKínai meztelen kutyákkal foglalkozom, aktívan járunk külföldön és itthon is kiállításokra.
Számomra nagyon fontos a táp minősége, hiszen egy gyengébb minőségű eledel azonnal meglátszik bőrükön, a szőrzetük szerkezetén, kondíciójukon.
Éppen ezért nem szívesen etetek csirkés alapú táppal, azonban az Önök tápjánál nem tapasztaltam problémát.
Nemrég került hozzám egy ígéretes kan, neki vettem meg a korának megfelelő száraztápot (Puppy Chicken).
A vásárlás mellett döntöttem, a beltartalom és a minőségi alapanyag miatt, illetve nagyon szimpatikus volt az eljárás, ahogy készülnek a tápok.
Annyira nagy siker volt, hogy a végén Mindenkit körbe kellett vele kínálnom.
Kutyáim szívesen, jó étvággyal fogyasztják a Platinum Naturalt. Illata kellemes, állaga egyedivé teszi, székletük állaga megfelelő, szőrük és bőrük szép tőle.

Zárda Dániel és Málna véleménye
Zárda Dániel véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét szálkásszőrű tacskó kutyusunk van, Málna és Artúr.
Málna most lesz egy éves Artúr pedig három. Málna hat hetes kora óta van nálunk azóta etetjük Platinum Natural Puppy táppal és Artúrnak is azóta vásárolunk Adult Chicken tápot. A kutyusok nagyon szeretik. Más tápokkal szemben az elsődleges ami feltűnt, hogy nem fújja fel őket és nem eregetik ki a "gázt" ami egy lakásban tartott kutyánál nem hátrány. A szőrük is egészséges ami ezeknél a trimmelős fajtáknál megint csak fontos. A jövőben is az Önök tápjaival fogjuk etetni Artúrt és Málnát.
. 

Dudás Melinda és Olivér véleménye
Dudás Melinda és Olivér véleménye a PLATINUM kutyatápról5 éves yorkshire terrierrem, Olivér mindig is megválogatta mit egyen meg, ezért kis korától fejtörést okozott, hogy mi az, ami az egészségére nézve jó hatással lenne. Így hát a piacon lévő prémium kutyatápok között már jóformán mindent kipróbáltunk, de soha nem jött be neki egyik sem, így a megvásárolt tápot mindig elajándékoztam rászoruló kutyusoknak.
Egy alkalommal hallottam a Platinum tápról, majd megrendeltem az ingyenes csomagot, amit pár napon belül meg is kaptam ajándékba, gyönyőrű csomagolásban. Nem hittem a szememnek, a kutyám, aki eddig csak fintorogva ette ill. kóstolgatta a száraz tápokat, most mind egy szemig befalta az összeset. Azóta is így megy, imádja a Platinum száraz tápjait, így nekem is könnyű dolgom van, nem kell többé keresgéljek.

Köszönjük Platinum!


Gulyás Judit és Nina és Zorka véleménye
Gulyás Judit véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét szépséges coboly színű tibet terrier lánykám van, testvérek. Mióta olvastam a Platinumról a Facebook-kon, ezt a tápot kapja Nina és Zorka.
Nina bárányos rizseset kap, mert allergiás a csirkére és elég válogatós. Szereti ezt a puhább eledelt, mert - ahogy írják - sok benne a husitartalom, és persze azért is, mert alsó harapása van, így ezzel a táppal nem erőlteti meg a kissé ferdén, kifelé alakult fogsorát.
Zorka sertéses zöldségeset kap, mert falánk és nagyon hízékony. Nagyon jó étvággyal eszi.
Reggel és este kapnak a tápból. Úgy szeretik, ha mindkettő kap a másikból is az adag tetejére, hogy egyforma legyen az összhatás.
Fontos, hogy a mai napig nem unták meg. Jó az illata mindkét tápnak és magas a hústartalma. Mindkettő kutya jó étvággyal fogyasztja. Nem utolsó sorban a székletük is normális állagú és mennyiségű. Örülök, hogy rátaláltam a Platinumra. Remélem, tartósan ilyen jó lesz a minősége, és sokáig megmaradhatunk mellette ;)

Baittrok Borbála és Blanka véleménye
Biattrok Borbála véleménye a PLATINUM kutyatáprólBlanka vagyok 9 éves, egykori lelenc eb. Nagyon nyavajás és válogatós vagyok, életem végéig gyógyszert kell szednem a pajzsmirigy betegségemre, állandóan rágom magam, viszket a bőröm és hullik a szőröm. Azaz, hogy ez már csak a múlt, mert nagyjából egy éve csak Platinumot eszem, nagyon szeretem, pedig korábban csak fintorogtam a száraz kajára. A bőröm meggyógyult, a szőröm kinőtt, azóta kerek a világ!

Ma reggel Anyukám leültetett a teraszra, elém tette az 5 kilós tápot, gondoltam, hogy van egy jó napom, végre jól bekajálhatok, már rugóztam a "jó étvágyat" vezényszóra várva, de csak kettőt kattintott a telefonjával, majd visszavitte a Platinum zsákot a kamrába, fene sem érti ezeket a kétlábúakat... :)

Boros Mónika véleménye
Kicsi tacskóm Erdőszéli Vadász nagyon lelkesen és boldogan, már-már jutalomfalatként eszegeti a PLATINUM száraz tápokat. A többi kutyatáphoz viszonyítva sokkal puhább, kellemesebb állagú, és úgy gondolom ízletesebb lehet :) mivel kutyusom azokat csak ímmel-ámmal fogyasztja, Nem úgy a PLATINUMOT 
 

Bogdán Lilián és Barni véleménye
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a PLATINUM tápot. Kutyámat 7 évvel ezelőtt fogadtam be. Azóta próbálgattam nála különböző száraz tápokat, de semmilyen árfekvésű márkát nem volt hajlandó megenni, legfeljebb ha beletettem a levesébe.
A PLATINUM az első olyan táp, aminek a kóstolóját egyből befalta. Azóta vásárolom a PLATINUM száraz tápot. Több pozitív változást is tapasztaltam Barni kutyámnál, annak ellenére, hogy csak fél adagot kap naponta, a másik étkezésre mást eszik. Nincs hasmenése soha. A szőre is sokkal fényesebb lett. És nem utolsó a sorban, hogy szívesen eszi, mert ízlik neki.
Mellékelek egy képet is Barniról, melynek címe lehetne, hogy "Ilyen finom a PLATINUM táp!"
 Juhász család és Dárius véleménye

Darius kölyök kora óta lelkes Platinum fogyasztó, már a tenyésztő is ezt a tápot javasolta.Eleinte a Puppyt most pedig már a felnőttet eszi. Mivel nagytestű fajta (bullmasztiff) fontos, hogy ne hízzon el a táptól, ne legyenek benne felesleges adalékanyagok. Ezt a Platinumtól 100%-ban megkapjuk.
A tenyésztő mindig megdícséri, mennyire szép, izmos, jó súlyú kamasz lett belőle.
A karácsonyi hajtásban elfelejtettük megrendelni neki a következő havi táp adagot, így teljesen kifogytunk (ráadásul a kiszállítás is késett) kénytelenek voltunk neki egy másik "prémium" tápot venni arra a néhány napra.
Darius 3 napig hasmenéssel és hányással küzdött.:( Amint megérkezett a jól bevált Platinum, mintha elvágták volna a rosszulléteit, újra a régi volt :)
Mostantól mindig lesz itthon néhány kg "dugitáp" hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer ;)

Köszönjük, hogy ennyire minőségi ételt gyártotok kedvencünknek. <3

 

Kujumdzisz Athéne véleménye
Szeretném leírni, hogy teljes mértékig meg vagyunk elégedve a Platinum Natural termékekkel. A mi kutyánk kedvence az Iberico+Greens táp. A kutya nagyon szereti, jól táplált tőle, és nincs szüksége mellette más élelemre. A szőre pedig gyönyörű, mióta a tápot fogyasztja. Sokféle táppal kísérleteztünk, mire megtaláltuk a Platinum Natural termékeket, mivel a kutyánk a száraztápok terén kifejezetten válogatós, de a termékek nagyszerűen beváltak, azóta másfajta terméket nem is vásároltunk neki.
Mellékelten megküldöm a kutyánkról készült képet.Pécsiné Vajai Erika véleménye
Alsó-Lajosfalvy Shih-tzu kennel

22 éve foglalkozom Shih-tzu kutyákkal. Sokáig keresgéltem a megfelelő tápot kutyáimnak.
A Platinum nyújtja számomra azt, amit kerestem mindig is! Az ár-érték aránya kiváló, rugalmas megrendelés, házhozszállítás, a kutyák nagy élvezettel fogyasztják, nem unják meg.Kondíciójuk javult, a szőrük gyönyörű tőle! Amikor a zacskó felé indulok, már izgatottak, alig várják, hogy megkaphassák a napi adagot, ami nem sok, és ez sem elhanyagolandó, mert azt a keveset is nagyon jó arányban tudják hasznosítani. sok embernek, tőlem származó kutyámnak ajánlottam már, teljes megelégedésükre!
Csak így tovább!
 
Sárkány Edit Bernadett és Lynette véleménye
Amerikai cocker spánielem van aki eddig az összes prémium tápot kipróbálta. Egy-két szemet juti falatként elfogad,de ha egy adagot kap a táljába megkóstolja és kiborítja,majd addig kunyerál,amíg konzerv húsos kaját kap. A Komárom CACIB kiállításon talált rá a PLATINUM tápra és itt kialakult a függősége.Teszteltem,mi van ha keverem a Platinumot más táppal,a kutyám nem átverhető!!! Ha pár szem Platinum van elkeverve akár vegyesen többféle táppal mindig ki tudja válogatni. Platinumon belül minden ízváltozat jöhet.:) A kutyám eldöntette csak a Platinum!!!!!!!
The Madman's Cometh Addicted To Love " Lynette" a tudatos spániel :D

 Bezúr Péter & Niko véleménye
Niko imádja a Platinum ízét, illatát, állagát. Semmit nem eszik ilyen mohón, mint ezt. Mind a száraz, mind a konzerv táp nagyon bejött nekünk.
A konzerv táp nagyon jó utazások idején is, hiszen remekül vihető az utazó pakkban. Az illata olyan jó, hogy magam is szívesen megkóstoltam. :) A száraz táp nem is száraz, hiszen a szemek puhábbak, mint a többi gyártó száraz tápjai.
Összességében nagyon szeretjük és ajánljuk mindenkinek a Platinum minden általunk eddig kipróbált termékét.
Horváth Korinna véleménye
Audrey fél éves korában tértünk át ajánlásra a Platinum tápra a korábbi kölyök tápjáról. Hasonló minőségi összetételű tápot nem találtunk a piacon. Bevallom, eleinte féltem, hogy fogja majd fogadni, de az első kóstolástól imádja. Azóta jutalom falatként is csak ezt adjuk neki, és nem tudja megunni. :)
Máltai selyemszőrű kutyáról lévén szó korábban sok problémánk volt a könnyfoltokkal, de amint áttértünk a Platinumra, jelentős a javulás.


Baloghné Justin Zsuzsanna véleménye
Igaz, hogy csak nem régóta használjuk a Platinum Natural száraztápot, eddigi tapasztalat, hogy nagyon szívesen fogyasztja a törpe uszkárom, emésztése sokkal jobb mint eddig volt, reméljük a szőrminőségét is javítja, nagy szükség van rá, mivel befogadott kutyus és előző gazdájánál valószínű nem megfelelően táplálták.

Zahorszki Adri és Zara véleménye

A tenyèsztőtől kapott tàpot megvizsgàlva megàllapìtottam, hogy hiába a nagy név és a reklám, nem valami jò összetètelū..... Sok keresgèlès utàn talàltam meg a Platnum tàpot, leìrtak alapjàn egy nagyon jò minősègű tàpnak igèrkezett, ezèrt rögtön rendeltem egy puppy tàpot! Nem csalòdtam a tàpban a kiskutya imàdja, nem okozott gondot az àttàllàs, nem volt hasmenès ès egyszerűen imàdja!
Ūdv: Zara ès gazdàja!Dobrocsi Laura és jázmin véleménye

Kiskutyám (3 hónapos goldi) még csak rövid ideje eszi a PLATINUM Puppy tápot, de meg vagyok elégedve az élelem minősége és a gyártás figyelme miatt egyaránt. Látszik abból is kiváló minősége, hogy nincs benne ízfokozó, nincs illatosítva, így esetleg egy hagyományos táposnak nehezebb is lehet áttérni.

A jutalomfalat pedig mióta kis fogával meg tudja enni igazi kedvenc! És nagyon jól jön, most hogy már iskolába jár és ha minden igaz egyszer terápiás kutya lesz belőle, így másoknak is adhatunk az ő kedvességéből :)

További jó munkát!

Laura és Jázmin

Braun Katalin és Benjike véleménye

Engedjék meg, hogy röviden leírjam a történetünket.
Néhány hónappal ezelőtt megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy szeretnénk egy kutyát. Milyen legyen? Okos, szófogadó, gyerekszerető, nem ugatós, tetszetős küllemű, de ne legyen túltenyésztett. "Ilyen kutya nincs is"- gondoltuk, ezért letettünk erről a szándékunkról.
Egy szép napsütéses napon nyitva maradt a kapunk, amin besétált egy nagyon csúnya, sovány kutya. Kedvességével, okosságával elvarázsolt bennünket, majd néhány nap múlva rájöttünk, hogy Ő A TÖKÉLETES KUTYA!
A tökéletes kutyának pedig tökéletes ételt szerettünk volna. Milyet? Amitől gyönyörű lesz a bundája, amit könnyű elkészíteni, és amit -elsősorban- imád! Csakhogy tökéletes étel nem létezik - gondoltuk 2 hónappal ezelőttig.
A száraz tápot ő tökéletessége nem ette meg, a konzervek az én tetszésemet nem nyerték meg. Azt hittem nincs köztes megoldás, amíg a neten böngészve rá nem találtam a Platinum családra. Rendeltem, és láss csodát: imádja! Sőt a lelkesedése töretlen!
Mellékelek két képet, hogy milyen volt amikor hozzánk került, és most milyen. A különbség nagyon látványos, és ezt a Platinumnak köszönhetjük! Gyönyörű a szőre: fényes és pihepuha. Ő tökéletessége pedig egészséges, boldog, jókedvű kutya.Bennünket meggyőzött, biztos nem fog mást kapni! 
Boldog vagyok, hogy egy kutyusnak, akit az utca nevelt, szerető családot és finom ételt tudunk biztosítani.
És még valami: az ügyintézés nagyon rugalmas, minden e-mailemre öt percen belül jött a válasz!
Köszönöm!
Üdvözlettel: Benjike, Braun Katalin és családja

Gyarmati Tünde és Rafi véleménye

Rafi 14 hónapos Yorki. 7 hónapos korától Platinum száraz tápot eszik. A szőre gyönyörű, szeme tiszta, mindig energikus. A gyors házhozszállítás pedig nagyszerű.


Földes Roland és Plútó véleménye

Plútó 2,5 éves kutyus. Már többfajta tápot kipróbáltunk, mivel nagyon válogatós. A Platinum nagyon bejött, száraz és nedves tápokat is imádja, na és a jutifalatokért meg egyenesen megőrül. Szép a szőre, egészséges, energikus. Örülök, hogy rátaláltunk a Platinum termékekre.


Kocsis Abigél és Kajla véleménye

A lehető legjobb száraztáp, amit eddig kipróbáltam! Az összetétele magasan a többi felett áll, a hústartalma és a különböző vitaminok miatt. És nem utolsósorban ízletes lehet, mert a kutyám nagyon szereti...:-D Az emésztése tökéletes, amikor ezt a tápot eszi.
Kovács Judit és Dorka véleménye

A mi kutyánk "Dorka" nagyon szereti a bárányos, de főleg az ibériai disznós terméket.
A versenysúlyát tartja vele, és szinte könyörög érte.
Mellékelek képet a mi kis máltai selyem kutyusunkról és a kedvenc kajájáról.

Köszönjük a sok finom falatot!

További szép napot!

Pénzes Katalin és Lili véleménye

Egy yorksire terrier kiskutyám van, Lili névre hallgat (no jó nem mindig, van mikor alkalmi süket). A próbacsomag után a Csirkés tápot rendeltem meg, azóta is ezt eszi őkelme lelkesen a sok-sok asztalról elkunyerált falat mellett.

Szabó Tímea és Tigi véleménye

Nagyon szereti Tigi a bárányos tápot! Még a bűzmirigy gondjai is elmúltak.
A kiszállítás gyors volt és kedves a szállító. Ajánlom mindenkinek aki kíváló minőségű tápot szeretne etetni a kutyusával!

F. Barbara és Luna véleménye

Nekünk egy beagle kutyusunk van, akit menhelyről hoztunk el. Lunának hívják. Sokféle tápot kipróbáltunk már, de a Platinumot szereti a legjobban. Minket a hústartalmával győzött meg, energiát ad, egészséges, Luna szőre nagyon szép tőle.
Polyák Viktória és Otis véleménye

Otisz nevű kutyánk eléggé válogatós, korábban sokféle tápot kipróbáltunk már nála nem sok sikerrel. A Platinumtól kapott termékmintákat viszont azonnal mind megette, így azóta csak ezt a tápot eszi. :)
A táp minőségével meg vagyunk elégedve, ajánlottuk már másnak is.
Hegedűs István és Sobri véleménye
A Platinum a mi hétköznapjainkban is bizonyította, hogy nagyszerű táp. Rottweilerem 9 hónapos, aki igényes a kaja minőségére. Amióta (kb. fél éve) rendszeresen Platinum Puppy-t kap, bármilyen más jó minőségű tápot adnék neki, meghagyja. Energikus, vidám, kiegyensúlyozott a Sobri nevű kutyusom, de amióta a Platinumot (is) kapja még erőteljesebb. A szőre ragyog, széklete is normálisabb.
A termék kiszállítása mindig pontos volt. Kifejezetten kedves figyelmesség Önöktől a zacskózáró csipesz, így nem szárad ki a táp.
Lehetne jelezni a gyártó felé, hogy a zsák tetején valamilyen kiképzéssel zárást hozzanak létre? Szintén pozitívum, hogy a honlapon részletes összetételi leírás és adagolási útmutató is olvasható a mi nyelvünkön. Ez is Önöket dícséri.
Ötlet: ha készült a világban valahol összehasonlító teszt, amelyben a Platinum is részt vett, tegyék közzé a honlapon, érdekelne. Én a továbbiakban is ragaszkodom a Platinumhoz és az Önök kereskedői felfogása is nagyon tetszik.
Jó egészséget, sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Hegedüs István
Veszprém

Héjas Gerda véleménye
Egy vicces élményemet szeretném megosztani Önökkel, ami egyben tükrözi a kutyáim véleményét is!
Két yorkshire terrier kutyám van és pár hónapig egy másik gyártó fajtatápját ették. A napokban érkezett meg a rendelésem és fel is töltöttem az egyik adagoló poharat hogy már ebből ehessenek a kutyák. Mivel a másik pohárba még a másik tápból volt egy kicsi így azt adtam még oda nekik. Kitöltöttem a táljukba ők pedig rám néztek értetlenül és nem voltak hajlandóak enni a fajtatápból azok után hogy megérezték a bárányos táp illatát!
Palástiné Zsuzsa véleménye
A Bichonunk ugyan a nedves-tápot részesítené előnybe, de az Ibériai sertésből készült száraz-táp is nagyon jól fogy, láthatóan jóízűen fogyasztja. Valóban kiadós az a kicsi is amit eszik és a végtermék is kedvező mennyiségű és állagú.
Ajánlom mindenkinek aki szeretné a kutyusát kiegyensúlyozottnak és elégedettnek látni.
Kiss Nóra és Macina véleménye
2. éves ivartalanított szuka kutyusunk szárnyas allergiás. Sokáig kerestünk és próbálgattunk megfelelő tápot találni, ami nem egyszerű annak, akinek nincsennek ezen a téren tapasztalatai. Állateledel kereskedésben találkoztunk első alkalommal a Platinummal.
Eleinte csak kis mennyiséget vettünk próbára. Az első falatoknál látszott, hogy megtalàltuk az ideális eledelt :-) Ami minket is meggyőzött: a magas friss hústartalom, az összetevök és a technológia, ahogy készül. Minden meg van benne amira szükség van ahhoz, hogy egészségesen táplált kutyusunk legyen! Nincs szükség semmiféle adalékokra, vitaminokra a Platinum mellett. A suliba is tökéletes jutalom falatnak is :-) Érthető adagolás, nincs elhízás.
A mi kedvenceink a bárányos, az ibériai sertés száraztpok és a pure fish menü táp.

Köszönjük Nektek! :-)
Üdvözlettel:
Kiss Nóra és Macina

Vörös Georgina véleménye
2015 Októberben találtunk rá a Platinumra, azóta kapja minden nap 13 eves Basset hound kutyank, Arthur.
Szeptemberben mar semmilyen tápot nem volt hajlandó megenni valami jó illatú feltet, pl. máj nélkul. Azt is csak amikor már nagyon ehes volt. Kevésbé száraz tápot keresve találtunk ra a Platinumra, ami nagyon bevált. Amint a táljába kerül, egyből - szó szerint - felfalja. A bárányos a kedvence.
Azota, hogy a Platinumot eszi, sokkal jobb az emésztése, illetve sokkal energikusabb is lett korához képest.

Nagyon szimpatikus a weboldal, illetve mindig készséggel segitettek, ha kérdésem / problemám volt.

Összefoglalva csak jókat tapasztaltam.

Köszönjuk szépen!
Üdvözlettel:
Vörös Georgina

Schmidt Kata Diána véleménye
5 és fél éves csivavánk van, aki kezdetektől fogva házi ételt kapott, próbálkoztunk nála sok fajta táppal, de vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem volt hajlandó megenni a száraz tápot. Sajnos, mint a legtöbb fajtatiszta kutyusnak elég érzékeny volt a gyomra, többször vittük orvoshoz és szégyenkezve mondtuk mivel etetjük, aminek az orvosok nem igazán örültek, mivel a mája sem volt rendben Mirának.
Egy napom Barátnőm ajánlására próbáltuk ki először a kóstoltató csomagot a PLATINUM-nál, bevalljuk elég szkeptikusak voltunk, de a kiskutyánk úgy falta, mint kacsa a nokedlit és a mai napig imádja, főleg a sütikéjét :), ami nálunk a jutalom falatot jelenti. Külön öröm volt számunkra, hogy van bárányos táp is, mivel allergiás a csirke húsra. Azóta teljesen jól van, köszönjük szépen, a szőre sem hullik annyira, sokkal élénkebb. :)
 
Számunka a PLATINUM egy megváltás volt és tudjuk most már Mini-manónk jó kezekben van! :) Ha tehetjük minden ismerősünknek a NATURAL Platinumot fogjuk ajánlani!!
Üdvözlettel:
Schmidt Kata Diána

Kádár Kitti véleménye
Groenendael kutyusom etetése igazi kihívás volt. Először az állatorvosok által ajánlott, klinikailag tesztelt szuperprémium tápot választottam, de sajnos többször hagyott belőle vagy napokon keresztül nem is nyúlt hozzá, majd egyszer csak újra eszegette. Amikor komolyabban kezdtünk agilityzni és többnapos versenyekre járni, egy magasabb energiatartalmú tápra váltottam, amivel sajnos ugyanígy jártunk. Ezután elgondolkodtam a nyers etetésen, amikor az edzőm javaslatára a BARF alternatívájaként kipróbáltam a PLATINUM száraztápot. Ennek lassan fél éve, és a kutyám azóta is ugyanolyan kedvvel és étvággyal eszi, mint az elején. Nagyon meg vagyok elégedve, hiszen ezzel a táppal pontosan úgy tudom táplálni a kutyámat, aki egyben a sporttársam is, ahogyan arra szüksége van. Ez természetesen a kondiján és a teljesítményén is meglátszik.


Köszönjük!
Üdvözlettel:
Kádár Kitti


OldaltérképKarrier
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista