PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel

Kutyaeledel FSG (Fleischsaftgarung) eljárással készítve
 

Kutyaeledel FSG (Fleischsaftgarung) eljárással készítveicon

 

Vörös csepp a PLATINUM eledelek csomagolásán

A szemfülesek már kiszúrhatták a vörös csepp alakú jelzést a PLATINUM eledelek csomagolásán. Ez nem másra utal, mint a különleges elkészítési eljárásra, aminek – többek között – a PLATINUM eledelek kimagasló hústartalma, állaga és ínycsiklandó zamata is köszönhető. Az FSG, azaz a Fleischcaftgarung eljárás az emberi táplálékkal azonos szintre emeli a kutyaeledeleket, hiszen jól tudjuk: kedvencünk a legjobbat érdemli!

 

Mit jelent az FSG?

Az FSG (Fleischsaftgarung) a friss hús egyfajta elkészítési módja. Pontosabban az FSG olyan speciális húsfőzési módokból áll, amelyeket a sztárséfek gyakran azért alkalmaznak, hogy a húst a húslé felhasználásával ízletesebben és egészségesebben tudják elkészíteni. Ezért az FSG tulajdonképpen az emberi táplálék egyik elkészítési módja, ami a kutyatápot is a kiváló minőségű emberi étel szintjére emeli. Ma már a kutya a család része, nem pedig a falkáé, így azonos szintű eleséget érdemel.

 

 

Az FSG eljárás teszi különlegessé kutyatápjainkat

  • Tápanyagokban különösen gazdagok
  • Kutyája számára különösen ízletesek
  • A húslének köszönhetően jól rághatók és puhák
  • Rendkívül jól emészthetőek
  • Nem duzzadnak meg a gyomorban (nincs puffadt has)
  • Csökkentik a fogkőképződést és nem hízlalnak

 


A természet a kutyát friss hús fogyasztására teremtette, ez félreérthetetlenül megmutatkozik a kutya fogazatán, a szemfogakon (1) és tépőfogakon (2). A friss hús természetesen nem lenne friss a tápanyagokban gazdag húslé nélkül.

 

A természet a kutyát friss hús fogyasztására teremtette

 

Az FSG eljárás a kutyaeledeleket az emberi táplálékkal egy szintre emeli, ezáltal javítja az Ön kedvencének életminőségét

Hogy érzi magát? A válasz erre a kérdésre valójában az egészség szubjektív felfogásán alapul. Az emberek, és a kutyák esetében is, ez a fizikai jólét, a mentális állapot és a szociális helyzet összességét jelenti. Mit érez a kutya, amikor bezárjuk az orra előtt az ajtót? Fizikailag ugyan egészséges, de…

 

A házi kutya eredete körülbelül 15 000 évre nyúlik vissza. Ma a kutyák szívesen töltik ugyan idejüket az erdőben, az mégsem egy lehetséges életforma számukra. A család, mint olyan, teljesen átformálta az eredeti felállást. Egykor a kutya észlelt egészségi állapotát a falkák hierarchiájában elfoglalt helye határozta meg. Ma ez a családon belül elfoglalt helyet jelenti. A kutya nem érezheti rosszabbul magát az élet bármely területén, mint a család többi tagja, vagy gazdája. Az emberi táplálékkal azonos szintű, a kutya igényeihez igazított étrend minden egyéb tényező alapköve.

 

 

FSG a kutya egészségének megőrzése érdekében

Reklámoktól hangos világunkban nem könnyű megkülönböztetni egymástól a jót és a rosszat. Éppen ezért bíztuk meg a TÜV SÜD ELAB független németországi vizsgáló szervezetet, hogy rendszeresen ellenőrizzék kutyaeledeleinket, valamint tegye is közzé a vizsgálat paramétereit, hogy azok bárki számára elérhetőek legyenek.

 


Hogy melyek az említett paraméterek?

  • Friss hús aránya a száraz és nedves kutyatápokban, jutalomfalatokban: Valóban a közölt mennyiségben található friss hús az eledelekben?

 

Igen, a friss hús mennyiségét a TÜV SÜD ELAB teszt is alátámasztja.

  • A feltüntetett összetevők: A csomagoláson szereplő információk és összetevők valósak?

 

Igen, az összetevők listáját a TÜV SÜD ELAB teszt is alátámasztja.

  • Káros anyagok ellenőrzése kutyája egészsége érdekében: Az FSG eljárással készült száraztápok, nedves eledelek és jutalomfalatok mentesek a káros anyagoktól, baktériumoktól és kórokozóktól (penészgombák, Salmonella, stb.), valamint a nehézfémektől és mikotoxinoktól?

 

Igen, a káros anyagoktól való mentességet a TÜV SÜD ELAB teszt is alátámasztja.

További információ: www.tuvsud.com/elab/PLATINUM

 
TÜV SÜD ELAB
 

 

Termékkínálatunk


Puppy Chicken Adult Chicken Adult Lamb+Rice Adult Beef+Potato Adult Iberico+Greens

Beef Chicken


Menu Fish + Chicken Hal + Csirke felnőtt nedvestáp
Menu Chicken Csirkés felnőtt nedvestáp

Menu Iberico + Turkey Ibérico sertés + Pulyka felnőtt nedvestáp


Menu Puppy Chicken Csirkés kölyök nedvestáp


Menu Pure Fish Tiszta Hal felnőtt nedvestáp


Menu Turkey + Salmon Pulyka + Lazac felnőtt nedvestáp

Menu Duck + Turkey Kacsa + Pulyka felnőtt nedvestáp
OralClean+Care Classic fogápoló gél
OralClean+Care Classic fogápoló spray OralClean+Care Wild Salmon - lazacos fogápoló gél OralClean+Care Forte fogápoló spray OralClean+Care Forte fogápoló gél

 

 

 OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista