PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatáp
Platinum száraz kutyatáp

Kutyatáp prémium minőségben: ez a PLATINUM


Kutyatáp a természetesen egészséges táplálkozásért:

Egészséges száraz kutyatáp legalább 70% friss húsból – bármely korú és fajtájú kutyának. Győződjön meg erről Ön is a következő oldalakon, és ismerje meg a különbséget a hagyományos szárazeledelekhez képest.
Tegye Ön is boldoggá a kutyáját a PLATINUM szuperprémium kutyatápokkal! Gondoskodunk kedvence természetesen egészséges táplálkozásról.
 

A PLATINUM kutyatáp különbség

PLATINUM kutyatáp különbség

A PLATINUM külön úton jár: tudjon meg többet a hagyományos szárazeledelekkel szembeni különbségekről.

» tovább a PLATINUM kutyatáp különbséghez

 

A PLATINUM kutyatáp receptúra

PLATINUM kutyatáp receptúra

70 % friss hús, kímélő főzés, kiváló minőségű alapanyagok – győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM termékeket

» tovább a PLATINUM kutyatáp receptúrához

 

A PLATINUM kutyatáp előnyök

PLATINUM kutyatáp előnyök

A PLATINUM minőség láthatóan nagyobb életkedvet és jobb egészséget biztosít kutyájának. Győződjön meg róla Ön is!

» tovább a PLATINUM kutyatáp előnyökhöz

 


 

Kutyatáp prémium minőségben a PLATINUMTÓL

 

PLATINUM kutyatáp: minőségi, szuperprémium kutyatáp kutyája egészségéért

A PLATINUM száraz kutyatáp minimum 70% friss húsból készül, ráadásul bármely korú és fajtájú kutya számára kiváló választás.

Célunk megegyezik azzal, ami a felelős gazdák számára is a legfontosabb: egészséges, teljes életet szeretnénk biztosítani a kutyák számára. A PLATINUM kutyatáp elkészítése során kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Próbálja ki prémium száraz kutyatápjainkat, kattintson az alábbi gombra!

 

 

Kutyatáp egyedi receptúra szerint: a PLATINUM receptúra


Kutyatáp, ami hús ízű és hús illatú

Hogyan lehetséges ez? A PLATINUM kutyatáp kiváló minőségű alapanyagok és 70% friss hús felhasználásával készül, kímélő főzés során. A kutyatáp szénhidráttartalmát a könnyen emészthető rizs és burgonya biztosítja, a zsíregyensúlyért a hidegen sajtolt olajok felelnek, a zöldségek gondoskodnak a természetes antioxidánsokról. A kutyatápot sarsaparilla gyökér, zöldkagyló kivonat, valamint sok más értékes gyógynövény és vitamin teszi még tökéletesebbé.

 

Kutyatáp, ami nem csak az alapanyagok miatt különleges

A PLATINUM száraz kutyatáp „kuktában” történő kíméletes párolása gondoskodik arról, hogy a kutyatáp minden falata szaftos és zamatos maradhasson. A felaprított húst kukoricával, rizzsel és/vagy burgonyával, víz hozzáadása nélkül, csupán 95 °C-on pároljuk. A párolási folyamat után a kutyatápot lassan és óvatosan megszárítjuk, majd miután szobahőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a hidegen sajtolt olajokat, gyögynövényeket és vitaminokat. A kutyatáp elkészítése során így minden értékes tápanyagot megőrizhetünk. A folyamat utolsó lépéseként falatkákat formázunk, majd – a hagyományos, silókban tárolt száraztápoktól eltérően – azonnal légmentesen lezárt, frissentartó tasakokba csomagoljuk. Még több információt a kutyatáp receptúrájáról az alábbi gombra kattintva talál!

 

 

Kutyatáp, ami több mint egy átlagos szárazeledel

A PLATINUM új ajtót nyitott a kutyaeledelek világában. A PLATINUM kutyatáp kimagasló minőségének és kínálatának köszönhetően kis- és nagytestű, idősebb és fiatalabb, valamint érzékenységgel rendelkező kutyák számára is egészséges, boldog, aktív életet biztosíthatunk, a gazdájuk legnagyobb örömére. A kutyatápok között glutén-, gabona- és csirkementes eledeleket is talál, ráadásul abban is biztos lehet, hogy a PLATINUM kutyatápok segítségével minden etetés alkalmával teljes értékű eledel kerül kedvence táljába, méghozzá adalékanyagok, illat- és színezőanyagok, valamint ízfokozó nélkül.
 

PLATINUM kutyatáp előnyei a hagyományos szárazeledelekkel szemben

A kutyatáp minden tulajdonsága kedvence egészségét szolgálja! A PLATINUM kutyatáp nem duzzad meg a gyomorban és nem erjed, így a kutya sem puffad tőle, valamint jelentősen csökken a gyomorcsavarodás esélye is. A kutyatáp pozitív hatásait már az első etetés során megtapasztalhatja! A PLATINUM kutyatáp gyomor-bél traktusban töltött ideje jóval rövidebb a hagyományos száraztápokéhoz képest, a tápanyagok azonban gyorsan felszívódnak a bélből.
 

Kutyatáp prémium minőségben a PLATINUM-tól

Az alábbi kísérlet során a hagyományos száraztáp, valamint a PLATINUM kutyatáp kutya gyomrában történő megduzzadását szimuláltuk. Azonos mennyiségű hagyományos száraztápot, valamint PLATINUM kutyatápot helyeztünk el egy-egy üvegben, azokhoz azonos időben, azonos mennyiségű víz került. Az eredmény rövid időn belül jól látható volt: a hagyományos szárazeledel körülbelül háromszorosára duzzadt, míg a PLATINUM kutyatáp térfogata alig változott.

 

Próbálja ki Ön is a PLATINUM prémium minőségű kutyatápjait! Vásárlásért és még több információért kattintson az alábbi termékek bármelyikére!

prémium kutyatápok - PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledel prémium kutyatápok - PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledel minőségi száraz kutyatáp - PLATINUM Beef+Potato prémium kutyaeledel szuperprémium száraz kutyatáp - PLATINUM Lamb+Rice prémium kutyaeledel PLATINUM jó minőségű kutyatáp - PLATINUM Puppy Chicken

 

PLATINUM szuperprémium minőségű száraz kutyatáp

A PLATINUM NATURAL kiváló minőségű, prémium kutyatáp természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas friss alapanyagokból készül. A kutyatáp megfelelő arányban tartalmaz húsokat, zöldségeket, valamint könnyedén emészthető szénhidrátforrásokat. Ennek köszönhetően a PLATINUM szuperprémium kutyatáp minden ízben teljes értékű táplálékforrás! Ismerje meg filozófiánkat!

Megfelelő arányban vannak benne húsok, zöldségek és könnyen emészthető szénhidrát források. A PLATINUM szuperprémium kutyatáp minden ízben teljes értékű táplálékforrás kedvencének: ismerje meg filozófiánkat!
 

Kutyatáp prémium minőségben: de miért is van erre szüksége kedvencének?

Kutyatáp: Tegye Ön is boldoggá a kutyáját a PLATINUMMAL!

Ahhoz, hogy házi kedvence fitt és egészséges legyen, a számára legmegfelelőbb, ízletes és tápláló kutyatáp kiválasztása elengedhetetlen.
A kutyáknak olyan eledelre van szükségük, amelyet szívesen elfogyasztanak, ugyanakkor garantáltan tartalmazza a kutya szervezetének egészséges működéséhez nélkülözhetetlen tápanyagokat.

 

  

A helytelen táplálás gyakran allergiát, emésztési- és gyomorbajokat, intoleranciát okozhat. Ha a felsorolt tünetekkel állatorvoshoz kerül a kutyánk, a lehetséges betegségek kizárása után szinte minden esetben szóba kerül, hogy milyen táppal etetjük kedvencünket.
A szuperprémium PLATINUM száraz és nedves kutyatápok magas arányban válnak be a problémás ebeknél: a panaszok már 1-2 héten belül enyhülhetnek, 1 hónapon belül pedig akár teljesen meg is szűnhetnek. 

 

Mennyibe kerül egy jó minőségű kutyatáp?

Kutyatáp, melynek minden kilója 1,27 kg friss húsból készülTévhit, hogy a prémium kutyatáp ár-érték arányban elveszíti a versenyt a hagyományos kutyatápokkal szemben. Épp ellenkezőleg, a jó minőségű kutyaeledelekből általában jóval kisebb mennyiségre van szüksége a kutyának a táp kiváló összetételének köszönhetően. Egy jól megválasztott prémium kutyatáp sokkal több ideig biztosít megfelelő tápanyag utánpótlást kedvencének, mint egy hagyományos, extrudált szárazeledel.

A napi adag meghatározásához segítséget nyújthat a kutyatápok csomagolásán feltüntetett adagolási táblázat is. Érdemes alkalmazkodni a táp hátoldalán feltüntetett mennyiségekhez, hiszen a helyes táplálás minden gazdi és kutya érdeke. 

 
 

 

Kutyatáp magas friss hústartalommal a minőség jegyében

A PLATINUM prémium kutyatáp az első a világon, amely bizonyítottan 70 százalék friss húsból készül. GMO-mentes rizst, burgonyát és kukoricát, valamint – odafigyelve a zsíregyensúlyra – hidegen sajtolt olajokat, vitaminokat, értékes gyógynövényeket és ásványi anyagokat is tartalmaz. A kutyatáp ezen összetevői biztosítják, hogy kutyája bármely életszakaszában fitt, egészséges és elégedett legyen. 

Ahogyan arra már korábban is kitértünk, mindezek mellett kutyatáp elkészítése is fontos tényező a kiváló minőség eléréséhez. A kutyatáp a kuktában, párolás útján válik különlegessé. A PLATINUM egyedülálló gyártási technológiája lehetővé teszi, hogy a száraz kutyatápok víz hozzáadása nélkül készüljenek, ami garancia a minőségre.
Az úgynevezett „víz nélküli” párolási eljárás azért is fontos, mert ellentétben a hagyományos, vízzel készült tápokkal, a PLATINUM táp krokettek nem duzzadnak meg a kutya gyomrában és kevésbé terhelik meg a kutya emésztőrendszerét.

 

Prémium kutyatáp: a PLATINUM filozófia

A kutya – bár már évezredek óta hűséges társa az embernek – mégis, a szíve mélyén még ma is ősével, a farkassal áll közelebbi kapcsolatban. Bár a kutyákban nem él olyan erőteljesen a vadászösztön, mint a macskákban, alapvetően húsevő állatoknak tekintjük őket. 

A legjobb, ha a szervezetük egészséges működéséhez nélkülözhetetlen fehérjét természetes, friss húsból nyerik. Mivel napjainkban már az embertől várják minden nap a finom és tápláló falatokat, így a gazdáknak kell gondoskodni arról, hogy minden igényüket kielégítsék.
A PLATINUM prémium kutyatáp – ezeket a szempontokat figyelembe véve – úgy lett összeállítva, hogy az négylábú kedvencének a lehető legjobbat nyújtsa. 

 

Kutyatáp, amelynek 1 kilogrammja 1,27 kilogramm friss hús felhasználásával készül

A PLATINUM szárazeledelek világviszonylatban egyedülállóan 70 százalék friss húsból készülnek, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy 1 kilogramm szárazeledel előállításához 1,27 kilogramm friss húst használunk fel.

A hús fogyasztása azonban önmagában nem elegendő a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A PLATINUM tápok a hús mellett megfelelő arányban tartalmaznak könnyen emészthető szénhidrátokat, vitaminokat és egyéb értékes gyógynövény kivonatokat. Az articsóka például elősegíti a zsírok emésztését, a biotin hozzájárul az egészséges szőrnövekedéshez, a kalcium nélkülözhetetlen a csontok és fogak felépítéséhez, a kamilla természetes gyulladáscsökkentő, a hidegen sajtolt olíva-, lazac-, és lenmagolaj javítják a vérkeringést, a máriatövis pedig természetes májtisztító.

 

Prémium kutyatápok listája

Puppy Chicken
Puppy Chicken
Kölyök kutyatáp csirkéből
Adult Chicken
Adult Chicken
kutyatáp csirkéből
Adult Beef+Potato
Adult Beef+Potato
kutyatáp marhából
Adult Iberico+Greens
Adult iberico+Greens
kutyatáp sertésből
Adult Lamb+Rice
Adult Lamb+Rice
kutyatáp bárányból


 

Összegezzük röviden: amit a PLATINUM kutyatápokról tudni kell

 • A kutyatápok legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek.
 • A kutyatápok teljes értékű eledelek.
 • A kutyatápok 1 kg-ja 1,27 kg friss húsból készül.
 • A kutyatápok víz hozzáadása nélkül, kizárólag saját húslevükben párolva érik el végső formájukat.
 • A kutyatápok gluténmentesek és génmanipulációtól mentesek
 • A kutyatápok nem tartalmaznak felesleges adalékanyagot, illat- vagy ízfokozót, vágóhídi hulladékot és nyesedéket.
 • A kutyatápokban kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagok egészítik ki a friss húst.
 • A kutyatápok szénhidráttartalmáról a burgonya és a rizs gondoskodik.
 • A kutyatápok számos értékes vitamint, nyomelemet, ásványi anyagot, hidegen sajtolt olajat, zöldséget és gyümölcsöt tartalmaznak.
 • A kutyatápok tápanyagtartalma kimagasló.
 • A kutyatápok – az elkészítési eljárásnak és az összetevőknek köszönhetően – nem duzzadnak meg a kutya gyomrában, nem okoznak puffadást, így minimálisra csökkentve a gyomorcsavarodás esélyét.
 • A kutyatápok – az elkészítési eljárásnak és az összetevőknek köszönhetően – puhák, és igazán húsosak, szaftosak.
 • A kutyatápok különféle kiszerelésben elérhetők, a kutyatáp válogatásoknak köszönhetően egyszerre több ízben is rendelhetők.
 • A kutyatápok között csirkementes, és főbb allergénektől mentes kutyatápokat is talál.

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista