PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatápok
Platinum száraz kutyatáp

PLATINUM száraz kutyatáp

A természetesen egészséges táplálkozásért:
Egészséges száraz kutyatáp legalább 70% friss húsból – bármely korú és fajtájú kutyának. Győződjön meg erről Ön is a következő oldalakon, és ismerje meg a különbséget a hagyományos szárazeledelekhez képest.A PLATINUM különbségPLATINUM különbség


A PLATINUM külön úton jár: tudjon meg többet a hagyományos szárazeledelekkel szembeni különbségekről.

» tovább

A PLATINUM receptúraPLATINUM receptúra


70 % friss hús, kímélő főzés, kiváló minőségű alapanyagok – győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM termékeket
» tovább a receptúrához
 

A PLATINUM előnyökPLATINUM előnyök


A PLATINUM minőség láthatóan nagyobb életkedvet és jobb egészséget biztosít kutyájának. Győződjön meg róla Ön is!

» tovább a PLATINUM előnyökhöz

 


 

A PLATINUM szuperprémium minőségű száraz kutyatáp

A kiegyensúlyozott táplálkozás az emberek és az állatok számára egyaránt rendkívül fontos.
Gondoljanak csak bele!

Ha kizárólag rossz minőségű, tápanyagban szegény ételeket fogyasztanának, a szervezetük egy idő után valamilyen módon jelezné a hiányt. A jelek sokfélék lehetnek, de a hiányos táplálkozás szinte azonnal észrevehető többek között a haj, a bőr vagy a köröm állapotán. Kutyák esetében befolyásolja az életkedvet és az izomtömeget is.

Pontosan ugyanez a helyzet a házi kedvencekkel is. Számukra is ugyanolyan fontos a megfelelő tápanyag-utánpótlás. A kutya szőrzete és bőre ugyanúgy reagál a tápanyag-bevitelre akárcsak az emberé.

A helyesen összeállított és elkészített eledelt fogyasztó kutya szőre fényes, egészséges, selymes tapintású, bőre egyenletes felületű, nem láthatók rajta száraz foltok, hámsérülések.

Miért fontos, hogy kedvence minőségi kutyaeledelt fogyasszon?

 

Ahhoz, hogy házi kedvence fitt és egészséges legyen, a számára megfelelő, ízletes és tápláló, jó minőségű kutyatáp kiválasztása elengedhetetlen. Olyan eledelre van szüksége, amelyet szívesen elfogyaszt és, amely garantáltan tartalmaz minden olyan létfontosságú tápanyagot, mely a kutya szervezetének egészséges működéséhez nélkülözhetetlen.

PLATINUM száraz kutyatápok - Tedd boldoggá kutyád!Tévhit, hogy a prémium kutyatáp ár-érték arányban elveszíti a versenyt a hagyományos tápokkal szemben. Ellenkezőleg!

A jó minőségű kutyaeledelekből általában jóval kisebb mennyiségre van szüksége a kutyának, pont a táp kiváló összetételének köszönhetően. Tehát egy jól megválasztott prémium kutyatáp sokkal több ideig biztosít megfelelő tápanyag-utánpótlást kedvencének, mint egy hagyományos, extrudált szárazeledel.

A napi adag meghatározásához segítséget nyújthat a tasakokon feltüntetett adagolási táblázat. Érdemes alkalmazkodni a táblázatban feltüntetett mennyiségekhez, hiszen a helyes táplálás minden gazdi és kutya érdeke.

A helytelen táplálás gyakran allergiát, emésztési és gyomor problémákat, intoleranciát okozhat. Ha ezen tünetekkel kerül az állatorvoshoz egy kutya, a lehetséges betegségek kizárása után szinte minden esetben szóba kerül, hogy milyen tápot fogyaszt. Visszajelzéseink alapján bátran állíthatjuk, hogy igen magas arányban válnak be termékeink a problémás kutyáknál, és lesznek tünetmentesek rövid idő alatt, melynek jelei már 1-2 hét alatt gyakran látható. 

Ezért fontos a megfelelő prémium száraz kutyatáp kiválasztása, melyre kiváló minőség jellemző, kizárólag természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készült és megfelelő arányban vannak benne húsok, zöldségek és teljes értékű, könnyen emészthető szénhidrát források.

Prémium kutyatáp magas friss hústartalommal

 

A PLATINUM prémium magas frisshús tartalmú kutyatáp az első a világon, amely bizonyítottan 70% friss húsból készül. Kiváló minőségű, GMO-mentes rizs, burgonya és kukorica, valamint – odafigyelve a zsíregyensúlyra – hidegen sajtolt olajok, vitaminok, értékes gyógynövények és ásványi anyagok hozzáadásával készül. Ezek az összetevők biztosítják, hogy kutyája bármely életszakaszában fitt, egészséges és elégedett legyen.

Minden kg PLATINUM száraz kutyatáp 1,27 kg friss húsból készülMinden kg PLATINUM száraz kutyatáp 1,27 kg friss húsból készülMinden kg PLATINUM száraz kutyatáp 1,27 kg friss húsból készülMindezek mellett maga a táp elkészítése is fontos tényező a kiváló minőség eléréséhez, ezért kuktában, párolás útján válik különlegessé a Platinum szuperprémium száraz kutyatáp. A PLATINUM egyedülálló gyártási technológiája lehetővé teszi, hogy a szárazeledelek víz hozzáadása nélkül készüljenek. Ez a forradalmi technológia a garancia a minőségre.

Az úgynevezett „víz nélküli” párolási eljárás azért is fontos, mert ellentétben a hagyományos, vízzel készült tápokkal, a PLATINUM táp krokettek nem duzzadnak meg a kutya gyomrában, és ezáltal kevésbé terhelik meg a kutya emésztőrendszerét. Jó hír a gondos kutyatartóknak, hogy a PLATINUM szárazeledel fogyasztásával a túltelített gyomor okozta gyomorcsavarodás kockázata is minimálisra csökkenthető.

Fontos kiemelni továbbá, hogy a PLATINUM száraz kutyaeledelek vágóhídi hulladék, mesterséges ízfokozók és adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek!

De honnan is ered a PLATINUM filozófia?

 

A kutya – bár már évezredek óta hűséges társa az embernek – mégis, a szíve mélyén még ma is ősével, a farkassal áll közelebbi kapcsolatban. Éppen ezért, ösztönei és vágyai ugyanazok, mint az ősidőkben. Bár a kutyákban nem él olyan erőteljesen a vadászösztön, mint a macskákban, alapvetően húsevő állatoknak tekintjük őket.

Épp ezért az a legjobb, ha a szervezetük egészséges működéséhez nélkülözhetetlen fehérjét természetes, friss húsból nyerik. Mivel napjainkban már az embertől várják minden nap a finom és tápláló falatokat, így a gazdáknak kell gondoskodni arról, hogy minden igényüket kielégítsék.

A PLATINUM prémium kutyatáp – ezeket a szempontokat figyelembe véve – úgy lett összeállítva, hogy az négylábú kedvencének a legjobb legyen. A PLATINUM szárazeledelek világviszonylatban egyedülállóan 70% friss húsból készülnek, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy 1 kilogram szárazeledel előállításához 1,27 kilogramm friss húst használunk fel.

A hús fogyasztása azonban önmagában nem elegendő a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Épp ezért alakítottuk úgy a tápok összetételét, hogy a hús mellett megfelelő arányban tartalmazzanak könnyen emészthető szénhidrátokat, vitaminokat és egyéb értékes gyógynövény kivonatokat.

Ez a PLATINUM filozófia alapja. Többek között az articsóka például elősegíti a zsírok emésztését, a biotin hozzájárul az egészséges szőrnövekedéshez, a kalcium nélkülözhetetlen a csontok és fogak felépítéséhez, a kamilla természetes gyulladáscsökkentő, a hidegen sajtolt olíva-, lazac-, és lenmagolaj javítják a vérkeringést, a máriatövis pedig természetes májtisztító. Mindezek mellett vitaminok, ásványi anyagok, és gyógynövények.

[neve]

KOSÁRBA
[ara] Forint  [akcios_ara] Forint

[arkg] | [darab] x [kg] kg = 0


[rovid_leiras]

OldaltérképKarrier
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista