PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Macskaeledel


Macskaeledelek 83% friss húsból ízfokozók nélkül

Most először, a Freshmeatdryer lehetővé tette, hogy teljesértékű száraz macskaeledelt állítsunk elő friss húsból. A Freshmeatdryer rendkívüli tulajdonsága, hogy megőrzi a friss húsban lévő természetes mikroelemeket és aminosavakat. Ennek köszönhetően a MeatCrisp jobban helyettesíti a macskák zsákmányát, mint bármilyen másik, kereskedelemben kapható macskaeledel, ezáltal a MeatCrisp kiegyensúlyozott, egészségesebb táplálkozást biztosít kedvencének.

 

A Freshmeatdryer-el készült MeatCrisp előnyei dióhéjban:

   ✓ 83 % friss hús (nem tartalmaz húslisztet vagy állati mellékterméket)
  ✓ természetes összetevők
  ✓ ízfokozók nélkül
  ✓ glutént tartalmazó gabonafélék nélkül
  ✓ tápanyagban gazdag és könnyen emészthető
  ✓ optimális taurintartalommal

 

Nem tartalmaz ízfokozót, mégis finom

A macskatápok gyakran ízfokozókat tartalmaznak, hogy a csökkentett tápanyagtartalom, a ízetlenebb húsliszt felhasználás, vagy a nagy mennyiségű szénhidráttartalom (mint fő alapanyag) ellenére is elfogadják azt a macskák. A MeatCrisp esetében nincs szükség ízfokozóra, hiszen az alacsony hőmérsékleten történő lassú szárítás és a Freshmeatdryer-ben folyamatosan keringetett levegő megőrzi a hús ízét.

A lassú, egyenletes szárítási folyamat a macskák egészségét szolgáló megfelelő tápanyagtartalom mellett a hús természetes ízét is megőrzi. Ezáltal a MeatCrisp még ízfokozók nélkül is hihetetlenül vonzó csemege macskája számára.

 MeatCrisp termékcsalád a PLATINUM eledelektől jól megszokott kimagasló minőségben

A PLATINUM kutyatápokat fogyasztó vakkantó bundások gazdái pontosan tudják, mit várhatnak a MeatCrisp macskaeledelektől: egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító ínycsiklandó falatokat doromboló négylábúik igényeinek és a táplálkozási szokásaik által felállított elvárásaiknak megfelelően.

 

 

A fizikai és mentális egészség az etetőtálnál kezdődik

A vadászösztön az évezredek során sem veszett ki kedvenceinkből, máig tökéletesen megfigyelhető játék közben is, hiszen a macska gyakran zsákmányként kezeli kedvenc „csilingelő elfoglaltságát”. Olyan mélyről fakad, hogy ha megpróbáljuk a vadászó magatartást tiltani, doromboló kedvencünk jóllétét, mentális egészségét veszélyeztetjük. Igazi elemi ösztön ez, ami nem csak viselkedésükben köszön vissza, hanem táplálkozási igényeikre is nagy hatással van. Bár a cicák igazi ínyencek, ha négylábú családtagunk mégsem különösebben válogatós, akkor sem mindegy, mi kerül az etetőtálba!

 

A húsevő macskát nem tölti el elégedettséggel, ha a tápláléka nem felel meg az általa és ösztönei által felállított elvárásoknak, vagyis ha a táp nagy részét a friss hús helyett felesleges adalékanyagok és a hús helyettesítését szolgáló összetevők alkotják, még akkor sem, ha alapvetően az eledel tartalmazza a cica számára szükséges tápanyagok egy részét.

 

 A húsliszt és a nagy mennyiségű szénhidrát nem hús

A húsliszt nem hús, és nem is helyettesíti azt a macska táplálkozásában. A húslisztből hiányzik a friss húsban megtalálható húslé, ami fehérjét, kreatint és vasat tartalmazó tápanyagdús folyadék. A húslisztet azt követően állítják elő, hogy a húsipari állati melléktermékek többszöri, nagy gyomáson történő hevítésen mennek keresztül. A friss húshoz képest a húsliszt tápanyagtartalma lényegesen alacsonyabb, a benne található fehérjék kevésbé emészthetőek.

 

 

Próbálja ki MeatCrisp macskaeledeleinket, válassza a kedvence számára legmegfelelőbb alternatívát

A MeatCrisp termékcsaládban jelenleg három különféle macskaeledel elérhető, amelyek között megtalálhatja a kedvence számára legmegfelelőbb alternatívát.

 

MeatCrisp Kitten Chicken: Teljesértékű MeatCrisp macskaeledel kölyök és fiatal macskáknak, friss húsból. 

 

MeatCrisp Adult Chicken: Teljesértékű MeatCrisp macskaeledel felnőtt, átlagos aktivitású macskáknak, friss húsból.

 

MeatCrisp Sterilised Chicken: Teljesértékű MeatCrisp macskaeledel ivartalanított, hízásra hajlamos és túlsúlyos macskáknak, friss húsból. 

  


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista