PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
A kutya húsevő! PLATINUM teljes értékű kutyaeledelek

Kutyaeledel magas hústartalommal

A PLATINUM kutyaeledel előnyei

Teljesértékű kutyaeledel, minimum 70% friss hús, hidegen sajtolt olajok, természetes antioxidánsok, gyógynövények és vitaminok. Mindez egyetlen kutyaeledelben, a boldog és egészséges kedvencekért! A PLATINUM prémium kutyaeledelek bármely korú és fajtájú kutya számára ideálisak, hiszen elkészítésük során kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel!

Tegye boldoggá kutyáját a PLATINUM-mal! Válogasson adalékanyagok, illat- és színezőanyagok, valamint ízfokozó nélkül készült kutyaeledeleink közül! Kutyaeledeleink széles választékát az alábbi gombra kattintva megtalálja! 

» Kutyaeledel rendelés

Kutyaeledel a kutya táplálkozására szabva

Miért van szüksége a kutyáknak húsra? Ahhoz, hogy ezt megértsük, ejtsünk néhány szót a kutyák táplálkozásáról! Mindegy, hogy Jack Russel terrier vagy Golden retriever: az etetőtál előtt bizony minden kutya egyforma. Habár kutyaeledel formájában manapság már mi szolgáljuk fel nekik a „zsákmányt” – az ösztön még él. A kutya a farkasoktól származik, és valahol legbelül még ma is közéjük tartozik. 

Egy kutya pontosan tudja, mit akar: hús legyen, minél frissebb és természetesebb állapotú. Csakúgy, mint amikor ősei még zsákmány után kutattak az erdőkben.

A kutya emésztőrendszere egy húsevő táplálkozási szokásait tükrözi. Az ételnek a gyomor-bél traktuson történő áthaladása a lebomlástól és a tápanyagok felszívódásától függ. Ezért a nehezen emészthető táplálékok hosszabb emésztőrendszert igényelnek.

A különböző állatfajtáknál különböző arányok figyelhetők meg a tápcsatorna hossza és a testhossz között. Ezekből az arányokból lehet következtetni a táplálkozási szokásokra.

A PLATINUM kutyaeledel tehát maradéktalanuk megfelel a fentieknek.

 • A PLATINUM kutyaeledeltől a kutyák azt kapják, amit a bennük lakozó farkas kíván: minimum 70% friss húsból származó kiváló minőségű fehérjét.
 • Ez teszi a PLATINUM kutyaeledelt nagyszerű táplálékká bármilyen korú és fajtájú kutya számára.

A PLATINUM Kutyaeledel maximálisan igazodik a kutya tápcsatornájának igényeihez

Kutyaeledel, ami megfelel a kutya tápcsatornájának


A tápcsatorna hossza és a testhossz közötti arányok

PLATINUM kutyaeledel: A tápcsatorna hossza és a testhossz közötti arányok

HúsevőkHúsevők
NövényevőkNövényevőkKutyaeledel adagolása - PLATINUM Natural kutyaeledelek

Kutyaeledel az egészséges táplálkozásért

A PLATINUM kutyaeledel a farkas táplálkozását veszi alapul: természetes összetétel és természetes állapotú anyagok, melyek megfelelnek a kutya igényeinek.

» tovább

 

Kutyaeledel: de milyen a valóban megfelelő kutyaeledel a kutyám számára?

 1. Teljes értékű kutyaeledel

  Minden esetben ellenőriznünk kell, hogy valóban teljes értékű kutyaeledelt választottunk-e. Rengeteg nedves és száraz kutyatáp csomagolása büszkélkedik a „teljes értékű kutyaeledel” felirattal, miközben valójában alig tartalmaznak valódi húst és értékes összetevőket, amelyek tényleg hozzájárulnának a kutyánk kiegyensúlyozott táplálkozásához.
 2.  

 3. Magas hústartalmú kutyaeledel

  Érdemes minél magasabb hústartalmú kutyaeledelt választani kedvencünk számára. A PLATINUM Natural száraz kutyatáp verziói minimum 70% friss húsból készülnek, míg a nedves kutyatápok 83%-ban tartalmaznak friss húst, illetve halat.
 4.  

 5. Kutyaeledel extrákkal

  A kutyaeledel tartalmazzon zöldségeket, gyümölcsöket, antioxidáonsokat, vitaminokat és nyomelemeket az immunrendszer kifogástalan működéséhez. A „teljes értékű” jelzőhöz ezek a kiegészítők is nagyban hozzájárulnak a minőségi húsalapon kívül.
 6.  

 7. Kutyaeledel ételallergiás kutyáknak

  Az állatoknak – csakúgy, mint az emberek esetében – is megjelenhet ételallergia, összeférhetetlenség. Ezesetben kedvencünk speciális kutyaeledelt igényel, ami amellett, hogy megfelel a kutya allergiájának, képes biztosítani szervezete egészséges működését. Az allergének száma végtelen, de leggyakrabban a tejtermékek, csirke, marha, hal, gabona és a tojás okoznak allergiás tüneteket. Az elsődleges jelek a fül gyulladása, a vakaródzás és a lábnyalogatás. Ha ezeket észleljük a kutyánkon, akkor érdemes hipoallergén kutyaeledelre váltani, hogy kedvencünk egészséges maradhasson. A PLATINUM hipoallergén kutyatápjai éppen erről gondoskodnak!
 8.  

 9. Kutyaeledel, mert minden kutya más

  Kutyaeledel vásárlása során azt is figyelembe kell vennünk, hogy nem minden kutya egyforma. Amíg az egyik szereti a bárányos száraz kutyatápot, addig egy másik nem biztos, hogy odáig lesz érte. Érdemes kísérletezni a kutyaeledelekkel, és törekedni a változatos táplálásra, mintha csak saját étrendünket állítanánk össze.

Kutyaeledel számos pozitív tulajdonsággalMinden kutya számára a húsban gazdag kutyaeledel a megfelelő 


Kutyaeledellel a kutyák helyes táplálásáért

A kutyák etetése esetében a prémium kutyaeledel kiválasztása csupán az első lépés. Ezt követően kell a kutyaeledelt kedvencünk igényeihez alakítanunk az alábbiak szerint.
 • A kutyaeledel ütemezése: Általában naponta kétszer, reggel és este érdemes a kutyaeledel mennyiséget szétosztani. Egyes fajtáknál, például a nagytestű ebek esetében azonban előfordulhatnak speciális esetek, amikor elegendő egyszer etetni kedvencünket a jobb emésztés érdekében.
 • Kutyaeledel a kutya ösztöneire szabva: A kutyát az ember a farkasból háziasította, így a zsákmányszerző ösztönei még élnek. Ezért mindig séta, tréning vagy játék után etessük meg a kutyánkat, hogy a „zsákmány” öröme megmaradjon.
 • Kutyaeledel adagolás: Kutyánk mérete, súlya, aktivitása, fajtája és kora alapján is más-más mennyiségű kutyaeledelt kíván meg. Egy közepes termetű (15 kg), aktív (napi minimum 3 óra mozgás) és fiatal felnőtt kutya táplálékigénye körülbelül 200-250 gramm kutyaeledel a PLATINUM Natural száraz kutyatáp esetében. Mindig vegyük figyelembe, hogy milyen előírások szerepelnek a porciózásra vonatkozóan a választott kutyaeledel csomagolásán!
 • Jutalmazás: Ha a kutyát tréningeljük és jutalomfalattal tanítjuk, akkor a jutalomfalatok is beleszámítanak a napi kimért adagba.
Minél jobb minőségű kutyaeledellel tápláljuk kedvencünket, annál egészségesebb, aktívabb és boldogabb lesz. Látogasson el a PLATINUM Natural webáruházba, válogasson prémium minőségű kutyaeledeleink közül!

 

 
 

 Népszerű PLATINUM Natural kutyaeledelek

PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledel PLATINUM Beef+Potato prémium kutyaeledel PLATINUM Lamb+Rice prémium kutyaeledel

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista