PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Szolgáltatások

 

Kutya etetése:
PLATINUM kutya etetési kalkulátor és hasznos tippek

Kutya etetése: PLATINUM kutya etetési kalkulátor és hasznos tippek

A kutya etetése témakör a mai napig megosztja az embereket: egyesek a nyerskosztra, míg mások a prémium száraz kutyatápokra esküsznek. Egy biztos, a helyes táplálkozás négylábú kedvence életében is legalább annyira fontos, mint az Önében, hiszen a megfelelő minőségű és mennyiségű eledel elfogyasztása a kutyáknál is hat az egészségre és az általános jólétre. A ritkább megbetegedések mellett biztos lehet benne, 

A kutya nevelése: hasznos tanácsok és tippek

A kutya nevelése: hasznos tanácsok és tippek

Az utóbbi években egyre népszerűbb a menhelyi és mentett felnőtt kutyák örökbefogadása. Az 1-3 éves vagy még idősebb korban gazdihoz kerülő kedvencek esetében azonban feltételezhető, hogy esetleg kölyökkorban elmaradt a szabályokhoz történő szoktatás, az idomítás és a szocializáció. Ennek dacára természetesen rengeteg felnőtt kutyából válik igen ragaszkodó és engedelmes társ... 

Kutyafajta választó, kutyafajták képekkel

Kutyafajta-választó, kutyafajták képekkel

Egy korábbi cikkünkben részletesen írtunk arról, hogy a megfelelő kutyafajta kiválasztása a felelős kutyatartás első lépése. A PLATINUM blogbejegyzésünkben a kutyafajtákat képekkel is illusztráljuk: a legnépszerűbb ebtípusok mellett Magyarországon ismeretlenebb, de különleges kutyákat is bemutatjuk néhány sorban, hogy ... 

10+3 legokosabb kutya a világon

10+3 legokosabb kutya a világon

A kutyák intelligenciája mindig is foglalkoztatta az embereket, rengeteg tudós arra is kísérletet tett, hogy megtalálja a legokosabb kutya fajtákat a világon. Köztük a legismertebb Stanley Coren neurofizikus, aki könyvében saját listát is felállított vizsgálatai alapján. Cikkünkben részben az ő felfedezéseit osztjuk meg, azonban kivételes kutyusokat is... 

Kutyatartás: a boldog kutya nyomában

kutyatartás

Mit is jelent pontosan a felelős kutyatartás? Gyakran még tapasztalt gazdik is felteszik maguknak ezt a kérdést, hiszen a házikedvencek kiválasztásával, nevelésével kapcsolatban újabb és újabb gondolatok látnak napvilágot, ahogy egyre jobban megismerjük az ember leghűségesebb társát, a kutyát. Cikkünkben szakértő szemmel járjuk körbe a körültekintő gazda - boldog kutya témakört... 

Kutya szájszag ellen: fogápolás tippek kutyáknak

Kutyaszájszag ellen

A kutya szájszag a gazdik több mint fele szerint természetes jelenség és nem próbálják meg elejét venni a problémának. Kevesen tudják, hogy kedvencünk bűzös lehelete sajnos a fogak rossz egészségügyi állapotáról árulkodik és a helyzet mielőbbi kezelést igényel. A kutyák esetében ritka a fogszuvasodás, de annál gyakoribb a fogkövesség, ami a jellegzetes halszagú szájszagot okozza a négylábúaknál. 

Bacardi és a PLATINUM

Bacardi és a PLATINUM

Szerencsések vagyunk. Ugyanis postafiókunk telis-tele sikertörténetekkel és elégedett beszámolókkal. Minden napra jut egy-egy mosolygós kutya-pofi, vagy hálás levél. Sok örömet okoz olvasni vásárlóink és kutyusaik tapasztalatait, hát még szóban hallani őket!  Szamosvölgyi Anett kutyusairól mesélt nekünk, és megosztotta az ő PLATINUM történetét.  

Lessen be a kulisszák mögé!

Landon és Floyd és a PLATINUM

Mindig is csodáltuk a szolgálati és munkakutyákat. Őket, kiképzőiket valamint kétlábú kollégáikat, akik emberfeletti munkát végeznek és bevetésre készek az év 365 napján.A tavalyi évben pedig a Kulcsár kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány négylábú munkatársai hatalmas farokcsóvával fogadhatták a hírt, miszerint legalább 1 éven keresztül biztosítunk PLATINUM vacsorát, Landonnak és Floydnak! 

Melyik a legjobb kutyatáp?

legjobb kutyatáp kedvencednek

Gazdiként te is biztosan a legjobb falatokat szeretnéd kutyusodnak adni, hiszen aki ebtartásra adja a fejét, annak kötelessége kedvence jólétéről gondoskodni. Számtalan kutyakonzerv és táp megtalálható a boltok polcain, de csak kevés az igazán jó minőségű közöttük. A legjobb kutyatápok listája: cikkünkben összegyűjtöttük, hogy számunkra mi a legfontosabb egy teljesértékű kutyaeledelben. 

Bundás apróságok, húrok és Szicília - villáminterjúnk Kokas Katalinnal és Kelemen Barnabással

Tara - az egyetlen tibeti istennő

Szicíliai útjukon sikerült elkapnunk a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművészt Kelemen Barnabást és kedves feleségét, a Liszt Ferenc-díjas hegedű- és brácsaművészt Kokas Katalint.  

Kutyakeksz házilag Halloweeni köntösben

Platinum kutyakeksz házilag

Halloweeni őrület - mi a konyhában sertepeltéltünk! Faragni is fogunk ám, de először kényeztessük el kedvenceinket sütőtökös finomsággal! Idén a ropogós kutyakekszek mellett döntöttünk, elő hát a sodrófával! A házi kekszkészítés egyetlen hátránya, hogy vigyáznunk kell a konyhában, nehogy hasra essünk kedvencünkben, aki az első illatok megjelenése után kis kuktává avanzsál. 

Nem eszik? Étvágytalan? – a teletál nyomában

Nem eszik? Étvágytalan? - a teletál nyomában

Finnyás, érzékeny vagy csak el van kényeztetve? Hatalmas szemekkel vizslatja a tálat, csipeget majd inkább a konyhaasztalról kunyerál? Sok oka lehet annak, ha a kutya rossz evő. Ha semmi jel nem utal szervi gondokra és az állatorvos is kizárta az egészségügyi probléma lehetőségét akkor további változatos okok állhatnak az étvágytalanság vagy finnyásság hátterében.
Sokat tehetsz azért, hogy kutyád aktív és fitt legyen idős korában is!

Sokat tehetsz azért, hogy kutyád aktív és fitt legyen idős korában is! Az öregedés előbb utóbb mindenkit utolér, sajnos a kutyákat sokkal hamarabb, mint bennünket, embereket. Ahogy mi is sokat tudunk tenni annak érdekében, hogy aktívan élvezhessük az életet bizonyos kor felett, úgy kutyáink öregkori egészségi állapotához is nagyban hozzá tudunk járulni.  Kellő odafigyeléssel és gondoskodással meghosszabbíthatjuk kutyánk aktív, fájdalommentes éveit.Ép testben ép lélek; immunerősítés a felhőtlen őszi kalandozások jegyében!

Ép testben ép lélek; immunerősítés a felhőtlen őszi kalandozások jegyében! Mi is érezzük a csípős reggeleken és a hűs éjszakákon; leköszönőben vannak a nyár forró napsugarai. Nincs ez
másképp kutyáinkkal sem; és bár a tikkasztó hőség után mind fellélegezhetünk, ne higyjük, hogy az ő szervezetüket nem viseli meg az évszakváltás.A minőségről mi gondoskodunk!

Pihenés-pihenés hátán!

Prémium alapanyagok és egyedülálló elkészítési módszer. Na de mennyi az annyi? Főszerepben a friss hús tartalom!
Évről évre - kullancsszezon

Évről évre - Kullancsszezon!

Nincs mit tenni. Melegszik az idő, ők pedig életre kelnek. Előzzük meg a bajt! A velük járó betegségek nagyon nagy problémákat is okozhatnak.
Új év, új kalandok!

Új év, új kalandok!

Kedvenceink semmire sem vágynak jobban, mint  végtelen kalandozásra a legjobb barátjukkal; vagyis velünk!
Szilveszterezzen kutyájával biztonságosan! Tippek a megelőzéshez.

Szilveszterezzen kutyájával biztonságosan! Tippek a megelőzéshez.

Bár még alig hevertük ki a karácsonyi élményeket; lassan itt a Szilveszter, ami bizony sok esetben hangos petárdázással és harsány ünnepléssel telik. Egyszerű odafigyeléssel, néhány tipp betartásával nagyon sok baj megelőzhető. 

Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista