PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Jutalomfalatok
PLATINUM jutalomfalatok
Természetes, egészséges étrend
Alacsony zsírtartalmú falatkák az étkezések közti időszakokra, melyeknek legalább 76% a friss hústartalma - bármilyen korú vagy fajtájú kutyának megfelel. Válasszon kétféle, ínycsiklandó termékünkből, csirke és bárány vagy csirke és nyúl ízben. Ezeken kívül választhatja még új, Click-Bits termékünket is.

Click-Bits Chicken+Lamb / Csirke+BárányClick-Bits Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább
 
Fit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

 

 

Fit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl
Tudjon meg többet a csirke és nyúl tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

  


 

Jutalomfalat


Kutyánk nevelése során oda kell figyelnünk, hogy a pozitív megerősítés legyen a célunk: kedvenceinkben a jó viselkedési formákat kell jutalmaznunk. A motiváláshoz érdemes igazán ízletes, magas minőségű csemegét alkalmazni. Ismerje meg a PLATINUM Natural jutalomfalat ízeket!
 

A PLATINUM kutya jutalomfalat előnyei:

Nagy mennyiségű színhúst tartalmaz: a kutyatápokhoz és nedves kutyakonzervekhez hasonlóan a kiegészítő tápláléknak szánt jutifalik esetében is arra törekedtünk, hogy minél magasabb százalékban tartalmazzanak friss húst. Három ízben kapható jutalomfalat termékeink minimum 76 százalékban friss csirke, nyúl és bárányhúsból készülnek.

Alacsony zsírtartalom:
a kutyák emésztésének nem tesznek jót a magas zsírtartalmú eledelek. Az egészséges kutya jutalomfalat sok hús, növényi szénhidrát és antioxidáns összetevők keverékéből áll, így a dicséret közben is teljes értékű falatkákkal halmozhatja el kedvencét.

Speciális elkészítés:
nagy odafigyeléssel, víz hozzáadása nélkül pároljuk az emberi táplálkozásra is alkalmas húsféléket, melyekből termékeinket előállítjuk. Mivel a kutyák szaglása igencsak kifinomult, ezért érdemes ízletes finomságokkal elhalmozni őket. A PLATINUM jutifalik szaftosságát annak köszönhető, hogy mindenféle mesterséges technológiát mellőzve, szobahőmérsékleten szárítjuk csomagoláskészre a kutyaeledeleket.

prémium kutya jutalomfalat
A jutalomfalat is lehet egészséges
 

Miért adjunk jutalomfalatot a kutyánknak?

Tréningezéshez: a kutyák rendkívül sokféle trükköt képesek megtanulni, ha sikerül elsajátítanunk egy jó tréning módszert. Kedvenceinket motiválhatjuk a zsebünkbe elrejtett finomságokkal vagy játékkal. A lényeg, hogy a feladat jó végrehajtását mindig jutalmazzuk és dicsérni se felejtsük el a kutyánkat. Sok fajta igényli is a mentális lefárasztást, amit engedelmességi feladatokkal és ügyességi játékokkal tudunk a leginkább elérni.

Szocializáláshoz: ha kedvencünket be akarjuk szoktatni egy kutyás közösségbe, akkor is érdemes segítségül hívni egy-két finom falatot. Mindig a jó viselkedési formát kell megerősítenünk a kutyánkban. Például, ha egy félős eb odamerészkedik más kutyusokhoz, akkor utána nagyon jól dicsérjük meg a kedvenc jutifalijával.

Táplálékkiegészítő: a kutya jutalomfalatok kiválók extra tápanyagforrásnak is. Azonban mindig be kell tartani az adagolásra vonatkozó információkat és ne adjunk többet a kelleténél.

Ön is szereti egyben előre nagy mennyiségben megvásárolni a jutalomfalatokat? Válassza 12 dobozos maxi csomagjainkat!


Jutalomfalat kölyökkutyáknak

A kiskutyák nevelésében a jutalomfalatoknak nagy szerepük van. Az engedelmességi és ügyességi feladatokban, valamint az ösztönkezelésben is az a legjobb, ha finomságokkal erősítjük meg kedvencünkben a helyes viselkedést.

Gyakori kérdés szokott lenni, hogy a még fejlődésben lévő kutyáknak mit és hogyan szabad adni tréningezés során. A PLATINUM jutifalik gyomorkímélő összetevőket és rengeteg friss húst tartalmaznak, ezért tökéletesek kölyökkutya jutalomfalat, ha te is már néhány hónapos korban szeretnél aktívan foglalkozni a kutyusoddal.

A legjobb, ha a dobozon található tápanyagtartalom és adagolás alapján jársz el és annak megfelelően csökkented az eledel adagot. Egyedül erre kell odafigyelned, hiszen a túl sok és a túl kevés tápanyag sem tesz jót a kiskutyák fejlődésének.
 

Hipoallergén jutalomfalat

Egyes kutyák érzékenyen reagálnak bizonyos fehérjékre, csakúgy, mint az emberek. A glutén az egyik leggyakoribb fehérje, amely bélrendszeri és bőrtüneteket a négylábú kedvenceknél. Ha a te kutyádnál is fennáll ez, akkor érdemes hipoallergén kutyatápra váltanod.

Emellett a jutalomfalatokban is kerülnöd kell az irritáló összetevőket. A PLATINUM kínálatában minden jutalomfalat gluténmentes, ha erre a problémára keresel magas minőségű megoldást, akkor bátran választhatsz ízesítéseink közül.

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és nyúl húsos

Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány húsos

Jutalomfalat Click-Bits
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány hússal

Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

 


OldaltérképKarrierKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségben
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista