PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Jutalomfalat
PLATINUM jutalomfalatok

Jutalomfalat kutyáknak a természetes, egészséges étrend részeként

Alacsony zsírtartalmú, egészséges jutalomfalatok legalább 76% friss hústartalommal az étkezések közötti időszakokra. Az ínycsiklandó falatkák bármely korú és fajtájú kutya számára ideálisak. Válogasson csirke és bárány, illetve csirke és nyúl ízű Fit-Sticks jutalomfalatunk, valamint csirke és bárány ízű Click-Bits csemegéink közül! Bár formájuk eltérő, a kimagasló minőség minden termékünkre éppúgy jellemző!
 

Click-Bits Chicken+Lamb / Csirke+BárányClick-Bits Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
Fit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

 

 

Fit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl
Tudjon meg többet a csirke és nyúl tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

 


 

Prémium minőségű jutalomfalat kutyáknak 76% friss húsból

A PLATINUM kutyaeledelektől már jól megszokott rengeteg friss hús, és a kimagasló minőségű összetevők jutalomfalatainkból sem hiányozhatnak. A pozitív megerősítés a kutyatartás és nevelés egyik legfontosabb eleme, amely során az ideális viselkedési formákat jutalmazzuk. A kutya jutalomfalat minőségével szemben azonban legalább akkora elvárásokat kell állítanunk, mint a száraz kutyatáp vagy nedves eledel esetében tesszük, hiszen a jutalomfalatok is kedvencünk táplálásának részét képezik. A motiváláshoz válasszunk igazán ízletes, ugyanakkor valóban magas minőségű csemegét!
 

PLATINUM jutalomfalatok a kutya táplálkozási ismérveinek megfelelően

A PLATINUM száraz kutyatápok és nedves eledelek éppen olyanok, mintha azokkal egy négylábú kívánságait váltottuk volna valóra! Maximálisan megfelelnek a kutya táplálkozási szokásainak, és eleget tesznek igényeinek. Ez pedig nem lehet másként kutya jutalomfalataink esetében sem! Jól tudjuk, hogy kedvencünk egészsége, életereje és boldogsága a megfelelő táplálkozásnál kezdődik. A fejedelmi ízt egyedülálló pozitívumok egészítik ki, amelyek egytől egyik a bundás családtagok egészségének megőrzéséről gondoskodnak. Köszönhetően a kiváló minőségnek, a kimagasló hústartalomnak, az alacsony zsírtartalomnak és a speciális elkészítésnek, a kutya jutalomfalatok esetében sem kell kompromisszumot kötnie.
 

A PLATINUM kutya jutalomfalat kivételes előnyei

Jutalomfalat kutyáknak, ami legalább annyira zamatos, mint amennyire egészséges. Egészítse ki kedvence táplálkozását PLATINUM jutalomfalatokkal, használja Fit-Sticks és Click-Bits fenséges finomságainkat jutalmazáshoz, képzéshez!
 

Jutalomfalat kutyáknak rengeteg friss hússal

A PLATINUM kutyatápokhoz és nedves eledelekhez hasonlóan a kutya jutalomfalatok esetében is alapvető szempont a kimagasló friss hústartalom. Fit-Sticks és Click-Bits jutalomfalataink legalább 76% friss csirke-, nyúl-, és bárányhúsból készülnek.
 

Jutalomfalat kutyáknak alacsony zsírtartalommal

A magas zsírtartalmú eledelek és jutalomfalatok nem tesznek jót kedvencünk emésztésének. A PLATINUM egészséges jutalomfalatok a rengeteg friss hús mellett minőségi szénhidrátot és antioxidánsokat tartalmaznak, így kedvencünk jutalmazása közben is teljes értékű falatokat biztosítunk számára.
 

Jutalomfalat kutyáknak speciális eljárással készítve

A PLATINUM kutyatápok többek között a speciális elkészítési folyamatnak köszönhetően maradnak igazán húsosak és szaftosak. A kutya jutalomfalatok nagy odafigyeléssel, víz hozzáadása nélkül, párolási eljárás során készülnek. Termékeinket emberi fogyasztásra is alkalmas húsfélékből állítjuk elő, szaftosságuk éppen annak köszönhető, hogy mindenféle mesterséges technológiát mellőzve, szobahőmérsékleten való szárítás során nyerik el végső formájukat.
 

Jutalomfalat kutyáknak egészségesen
 

Miért és mikor adjunk jutalomfalatot a kutyának?

Jutalomfalat tréningezéshez

A kutyák rendkívül sokféle trükköt képesek megtanulni, ha sikerül elsajátítanunk egy jó tréning módszert. Számos kutyafajta kifejezetten igényli a mentális lefárasztást, amit engedelmességi feladatokkal és ügyességi játékokkal tudunk leginkább elérni. Egy biztos: a helyesen elvégzett feladatot követő jutalmazás és dicséret elengedhetetlen! Kedvenceinket motiválhatjuk a zsebünkbe rejtett kutya jutalomfalatokkal vagy játékkal.
 

Jutalomfalat szocializáláshoz

Ha kedvencünket be szeretnénk szoktatni egy kutyás közösségbe, érdemes segítségül hívnunk a jutalomfalatokat, amelyekkel a jó viselkedési formát erősíthetjük kedvencünkben. Ha kutyusunk kifejezetten félős, azonban mégis odamerészkedik más ebekhez, dicsérjük meg kedvenc jutalomfalatával!
 

Jutalomfalat táplálékkiegészítőként

A kutya jutalomfalatok kiváló extra tápanyagforrások is, azonban minden esetben észben kell tartanunk az adagolásra vonatkozó információkat, és el kell kerülnünk a túletetést!

Válogasson a PLATINUM jutalomfalatok különféle kiszerelései és ízei közül az alábbi gombra kattintva!

Jutalomfalat kutyáknak

Jutalomfalat kölyökkutyáknak

A kölyökkutya nevelésében különösen nagy szerepük van a jutalomfalatoknak. Az engedelmességi és ügyességi feladatokban, valamint az ösztönkezelésben is ínycsiklandó jutalomfalattal kell megerősítenünk kutyánk helyes viselkedését.

A gazdik számára rendszeresen fejtörést okoz a kölyökkutya jutalmazása. A PLATINUM kutya jutalomfalatok gyomorkímélő összetevőket és rengeteg friss húst tartalmaznak, éppen ezért tökéletes jutalomfalatok kölyökkutyáknak. A csomagoláson megtalálható tápanyagtartalom és adagolási útmutató alapján érdemes eljárni, illetve annak megfelelően csökkenteni az eledel adagját, hiszen a túl sok és a túl kevés tápanyag sem tesz jót a kölyökkutyának.
 

Gluténmentes jutalomfalat érzékeny kutyáknak

Egyes kutyák érzékenyen reagálnak bizonyos összetevőkre. A glutén az egyik leggyakoribb allergén, amely bélrendszeri és bőrtüneteket is produkálhat kedvencünknél. Ezt elkerülendő érdemes hipoallergén kutyatápra váltani, illetve az érzékenységet szem előtt tartani a jutalomfalat kiválasztása során is.

A PLATINUM jutalomfalatok egytől egyig gluténmentesek, így allergiás kutyák számára is kiváló, minőségi megoldások.

prémium kutya jutalomfalat csirke és nyúl húsos

Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány húsos

Jutalomfalat Click-Bits
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány hússal

Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

 


OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista