PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Jutalomfalatok
PLATINUM jutalomfalatok

Termékeink - PLATINUM jutalomfalatok

Természetes, egészséges étrend
Alacsony zsírtartalmú falatkák az étkezések közti időszakokra, melyeknek legalább 76% a friss hústartalma - bármilyen korú vagy fajtájú kutyának megfelel. Válasszon kétféle, ínycsiklandó termékünkből, csirke és bárány vagy csirke és nyúl ízben. Ezeken kívül választhatja még új, Click-Bits termékünket is.

Click-Bits Chicken+Lamb / Csirke+BárányClick-Bits Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább
 
Fit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány
Tudjon meg többet a csirke és bárány tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

 

 

Fit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl jutalomfalatFit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl
Tudjon meg többet a csirke és nyúl tartalmú egészséges jutalomfalatokról.
» tovább

  


 

Jutalomfalat kutyáknak


jutalomfalat kutyáknak egy igen ésszerű, mégis finom és praktikus étrend kiegészítő lehet, melynek minden kutyus, fajtától, nemtől és kortól függetlenül, csak örülni tud. Jutalomfalat már sokféle ízben és összetevőben megtalálható, mely kitűnő módja házi kedvence jutalmazásának, lefoglalásának, vitaminok pótlásának egyaránt. 

 

Ha csak egy-két szem jutalomfalatot ad kutyájának, azzal leginkább jutalmazni tudja kutyusát, ha éppen megtanítja valamire, vagy épp kutyakozmetikustól hazaérve jutalmazni szeretné ügyességét és türelmét. 

 

Platinum jutalomfalatok többféle változatban megtalálhatóak. Mindegyik 76%-ban tartalmaz friss húst, így bármilyen fajtájú, nemű és korú házi kedvencnek adható. Hatalmas előnye a Platinum kutya jutalomfalatoknak az, hogy mentes minden féle adalékanyagoktól, melyek a kedvencek emésztésére rosszul hathatnak. Minden jutalomfalat nagyon sok friss húst, minőségi szénhidrátot, valamint gyógynövényeket és zöldhéjú gyöngykagyló kivonatot is tartalmaz.

 

A hús elkészítésére odafigyelve, saját levében főzzük, majd pároljuk és lassú, kíméletes szárítás után csomagoljuk őket. Ezzel biztosítjuk a kutya falatkákban rejlő magas nedvességtartalmat és jobb íz élményt. A többféle ízben és kiszerelésben is elérhetőek jutalomfalataink.

 

Mindegyik Platinum jutalomfalat kiváló minőségű, és a termék nagyszerű emészthetősége miatt ajánljuk érzékeny gyomrú kutyáknak is!

OldaltérképKarrier
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista