PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


ÁPOLÁS
Gykori kérdések és válaszok

Kérdések & Válaszok

Gyakran ismételt kérdések a PLATINUM OralCare termékekkel kapcsolatban

Az alábbiakban megtalálja a válaszokat a kérdésekre, melyeket általában feltesznek vásárlóink vevőszolgálatunkak. Ezeken kívül talál még felhasználási javaslatokat OralClean+Care termékekkel kapcsolatban.

Mennyi ideig tart a kezelés?
A kezelés időtartama többek között a következőktől függ: fajta, súly, fogkő mértéke, tulajdonság, genetikai hajlam, táplálkozás. Nehéz meghatározni a periódust a számos tényező miatt. Megfelelő adagolással (fontos: 2 x naponta, másképpen a fogkő ismét megkeményedik), tapasztalataink szerint 2-6 hét alatt megszűnik a fogkő. Némely állatnál, masszív fogkő estén lehet ennél hosszabb.
Érdemes a kiinduló állapotot lefényképezni, mert emlékezetből nehéz nyomon követni a fogkő fokozatos eltűnését.
Ha 3 hét kezelés után sem tapasztal változást a lerakódás mértékében, lépjen kapcsolatba velünk forródrót telefonszámunkon +36 70 525 9885

A kutya nem kedveli a terméket.
A kutyák néha viselkedhetnek úgy, mint a gyerekek. Nem szeretik, ha a fogukat ápolják. Próbálja meg határozottan tartani magát az eljáráshoz, mert az OralClean+Care egyetlen alternatívája az érzéstelenítéssel járó eljárás.

Van bármilyen típusú sav az OralClean+Care termékekben?
Nincs. Kizárólag citrusmag kivonatot és gyógynövény olajokat tartalmaz. A különbség a hatásban rejlik: az olaj tápláló, megelőzi a gyulladást és hosszútávon felpuhítja a fogkövet. A sav nem csak a fogkövet támadja meg, hanem a fogat és a fogzománcot is ezért nem használjuk és nem is ajánljuk!

Milyen mértékű az alkoholtartalom?
Az alkohol mértéke a használt dózisokban annyira alacsony, hogy kutyájára vagy macskájára nincs hatással. Ennek eredményeképpen még beteg kutyákat is kezelhetünk fenntartások nélkül. Minimális mértékű alkoholt használnunk kell, tekintve, hogy az aktív anyagok hordozójaként van szerepe. Az alkohol aránya azonos vagy kisebb, mint amit a gyermek gyógyszerekben használnak.

Használható a termék fogelszíneződésre is?
Nem. Mivel az OralClean+Care nem fehérítőszer és nem tartalmaz savakat, ezért nincs hatása a színelváltozásra sem. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy nem támadja meg a fogzománcot és rendkívül kíméletesen hat.

Lehet negatív visszahatása, ha homeopátiás szerekkel együtt használjuk?
Igen. Az OralClean+Care tartalmaz gyógynövény olajokat, például mentát. Homeopátiás állatorvosok ajánlják, hogy konzultáljanak mielőtt a két féle terápiát egyidőben használnák. Megeshet, hogy a homeopátiás kezelés hatástalanná válik. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban hívjon minket: +36 70 525 9885

Nem tudom adagolni a macskámnak.
Amennyiben a macskája nem nyalja le a mancsáról, próbálja meg a bajusza végére vagy a szája sarkába kenni. Esetleg találjon egy ételt amit macskája kimondottan szeret – például lazackrém, garnélarák, illatos macskamenta, tőkehalmáj vagy ezekhez hasonló – és keverje hozzá az OralClean+Care-t. Ílymódon hosszabb idő mire kifejti hatását, de ugyanúgy megfelel. Adjon még egy esélyt a cicájának.

Mi a különbség az OralClean+Care Classic és a Wild Salmon között.
Az OralClean+Care Wild Salmon hozzáadott lazacolajat tartalmaz, lágyabb íze van, mint a Classic terméknek és emiatt sok állat jobban kedveli.

Sprayt vagy gélt vegyek?
Ez teljes mértékben Önön és kedvencén múlik. A Spray-nek az előnye, hogy könnyebb az adagolása és a felvitele. Nem minden állat kedveli azonban a hangját és megrázhatja emiatt a fejét, mely nehezebbé teszi a kezelést. A gél használata könnyű és jól tapad a fogkőhöz. A gél használata után kezet kell mosni, csupán ennyivel kellemetlenebb a Spray használatánál.

A gél nehezen jön ki a palackból.
Tárolja a palackot nyílással lefelé.

A gél mindíg lecsúszik az ujjamról.
Tárolja a gélt a hűtőben és ettől megváltozik az állaga, szilárdabb lesz. Ez esetben is tárolja a palackot nyílással lefelé, mert így könnyebben ki tudja üríteni teljesen.

A kutyám lenyeli a gélt – veszélyes ez?
Nem. Tekintve, hogy az OralClean+Care kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Teljesen ártalmatlan a kutya vagy macska emésztőrendszerére nézve, így bátran használható.
Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista