PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


ÁPOLÁS

OralClean+Care: vásárlói visszajelzések
Visszajelzések – az ajánlások termékeink legpozitívabb visszajelzései.

Számos elégedett vásárló és állatorvos ajánl minket másoknak. Az idők során sok új vásárlót nyertünk csupán ajánlások útján.

Puschel fényképes beszámolója
OralClean+Care
Kezelés előtt
Kezelés előtt (2008 márc. 28.)
 
Kezelés után
2 héttel később (2008 április 10.)
 

Ms von P. beszámolója (a nevet rövidítettük):
OralClean+Care

Arturo
Kezelés előtt
Kezelés előtt
 
Kezelés után
Kezelés után
 

Carmen N. beszámolója (a nevet rövidítettük):
OralClean+Care előnye


Hello,
Nagyon szkeptikusak voltunk, de gondoltuk adunk egy esélyt. Már 2 hónapja kezeljük Konit az OralClean+Care termékkel, és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az első fotón látható, hogy mennyire rossz volt a helyzet. A másikon látható, hogy milyen szép lett azóta. Teljes mértékben elégedettek vagyunk. A rossz szájszag is eltűnt teljesen.

Minden jót kívánunk,

Carmen N
Kezelés előttKezelés után


Anette J. beszámolója (a nevet rövidítettük):
Fogkő

Kedves Ms Serwotka,
Én egy 13 éves Westie szuka tulajdonosa vagyok. Tavaly az én kedves öreg hölgyemnek érzéstelenítéssel kellett eltávolítani a fogkővét, mert olyan sok volt lerakódva, annak ellenére, hogy gyakran járunk az állatorvoshoz. Mindössze 1 (!) év után újra kialakult, sőt még rosszabb volt, mint előtte. Mivel nem akartam egy ilyen idős kutyát rövid időn belül kétszer kezeltetni, úgy gondoltam, hogy ezzel együtt kell élni. Mikor Ön felhívott, hogy bemutassa a termékét, arra gondoltam, hogy persze... ez nyilván csak mellébeszélés. De amikor említette a pénz-visszafizetési garanciát, gondoltam... miért ne próbálhatnám ki? Nem is hezitáltam sokat. Csak 3 (!!!) nap után Ayleennek már nem volt többé rossz lehelete. Napról-napra látható volt ahogyan eltűnt a fogairól a fogkő. Egy kutyakozmetikát üzemeltetek Gleichenben, Göttingen közelében, és a teljes Platinum választékot raktáron tartom. Az összes vásárlóm, aki már próbálta, nagyon lelkesen nyílatkozik róla. Egyikük sem használta fel a pénz-visszafizetési garanciát és az állatorvos akihez járok Ayleennel szintén kipróbálta a kutyáján, nagy megelégedésére. Még Ő is kezelt kutyákat ínygyulladással az Önök termékével, nagyon jó eredménnyel.

Rendkívül bizalmatlan lettem az elmúlt évek alatt, mivel rengeteg sokat ígérő termék van a piacon. Az eredmények terén azonban 90 százalékuk rosszul vizsgázik, de a Platinum beváltotta az ígéreteket. Igazán nem hittem, hogy hatásos lesz, de ennek ellenére a termék valóságos segítség a kutyák egészségére nézve. Amennyiben valaki nem hisz benne, boldogan igazolom. Sőt mellékelem a nevem és a telefonszámom is. A vásárlóim nevében is szeretném ezúton megköszönni ezt a terméket. Őszintén remélem, hogy rengeteg további kutyatulajdonos felfedezi majd, mint én. A lehető legkisebb ráfordítással jelentősen tudjuk javítani kutyáink életminőségét. Természetesen senki sem szereti a rossz lehelletet.

Minden jót kívánok,
Anette J.
Westi kutyakozmetka


Christiane W. asszony beszámolója (a nevet rövidítettük):
Nagyon elégedett vagyok

Kedves Platnum Csapat,
Használom már egy ideje a Platinum Natural Care termékeket három törpeuszkáromnál. Kutyakozmetikusom, Gudrun Schneider javaslatára, Haigerből. Azt kell mondjam, hogy ez a termék világszínvonalú, és én több, mint elégedett vagyok. A fogkő nagyon könnyen eltűnik!!!
Csak így tovább.

Üdvözlettel, Christiane W.


Ms Mona K. beszámolója (a nevet rövidítettük):
Foggél kutyáknak

Tisztelt Platinum Csapat!
Ez az én sikertörténetem a 3-in-1 Salmon Oil géllel, mely a Platinum OralClean+Care terméke. Egy barátom mesélt nekem az OralClean+Care, 3-in-1 Salmon Oil gélről a Platinumtól. Kezdetben bizalmatlan voltam a termékkel kapcsolatban, tekintve, hogy számos más terméket próbáltam már kan Border Collie kutyámon. Minden nap tisztítom a fogait, még érzéstelenítéssel is kellett egyszer fogkőleszedést végezni.

Bármit is próbáltam, nem igazán volt jelentős erdeménye, vagy ha volt is, nem tartott sokáig. Összefoglalva tehát, kiábrándító eredmények, melyek sok pénzt emésztettek fel.

Mindezek ellenére, ki akartam próbálni és megrendeltem az OralClean+Care, 3-in-1 Salmon Oil gélt a Platinumtól. ÉS IMÁDOM!

Könnyen és gyorsan használható és a kutyámnak is inkább elfogadható, mint a napi fogmosás. A végeredmény nagyon jó és ami még fontosabb, hosszantartó.

A Platinum fogtisztító gél valóban egyedülálló! Bizonyosan fogok még belőle rendelni és fenntartás nélkül ajánlani mindenkinek.

Millió köszönet,

Mona K. és Balu, a Border Collie
Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista