PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Fogápolás
A fogkő és következményei

A fogkő és következményei

Fogínygyulladás - fájdalmas és veszélyes

 

A fogkő fogínygyulladást idézhet elő, mely kedvencének nagy fájdalmat okoz és ennek eredményeképpen kutyája étvágytalanná válhat.

 

A fogínygyulladás megtámadhatja az állkapocscsontot, ezen felül fogvesztéshez - mely egyes esetekben akár az egész fogsort érintheti - is vezethet. Ezért kell mindenképpen kezelni a fogínygyulladást. Ezen felül azok a baktériumok, amelyek a fogkövet okozzák, átkerülhetnek a szájüregből az erekbe, így a belső szerveket, például az állat szívét is károsíthatják.

fogkő mikroszkóp alatt
A képen egy fogköves fog látható elektronmikroszkóp alatt, 6000-szeres nagyításban: a porózus fogkő (kék színnel jelölve) optimális környezetet biztosít a baktériumok  (zöld és lila színnel jelölve) számára a megtapadáshoz.

 

Bár ne lenne a kutyáknak szájszaga...

Képzelje el, ahogy Ön kényelmesen fekszik a kanapén, kutyája pedig barátságosan az arcába liheg. Jó dolog, ha nem kell kitérnie négylábú kedvence elől, mert az kellemetlen szájszagot áraszt.

Szájszag – több mint kellemetlen dolog

 

Az OralClean+Care segítségével megszüntetheti a szájszagot, melyet a lepedékben vagy a fogkőben lerakódott baktériumok okoznak.
A szájszag nemcsak kellemetlen mellékhatás, hanem kezdődő vagy meglévő betegséget is jelezhet. Amennyiben az ORALCLEAN+CARE néhány napos, szakszerű használat után sem szünteti meg a szájszagot, kérjük, keressen fel egy állatorvost.

Hatékony fogkő eltávolításHatékony fogkő eltávolítás

Természetes és hatékony útja a fogkő eltávolításának az OralClean+Care - egyszerű használat és hatékonyabb más készítményeknél.

» tovább


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista