PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Fogápolás
Hatékony fogkő eltávolítás

Hatékony fogkő eltávolítás az OralClean+Care-rel

Hatékony és mégis gyendéd
A citrusmag kivonatot a természetgyógyászatban antibakteriális szerként használják. Az OralClean+Care termékekben ez a természetes hatóanyag biztosítja a fogak tisztítását a gyógynövényekből kivont olajokkal együtt: lassan feloldják a baktérium-réteget és gyengéden eltávolítják a lepedéket. Az értékes hatóanyagok a fogínytasakok mélyére hatolnak, így fejtik ki gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatásukat fogínygyulladás esetén.

Az OralClean+Care minden összetevője 100 százalékig természetes és élelmiszerjogi szempontból teljes mértékben ártalmatlanok.

Természetesen a legjobb
 Az érzékeny fogzománc nem sérül, mivel a fogkő ellen nem használunk savat tartalmazó anyagokat: az OralClean+Care termékekben található citrusmag kivonatot ugyanis nem a gyümölcshúsból nyerjük, hanem a gyümölcs magjából, így nem tartalmaz savakat.  Az egy adagban található alkohol­tartalom is annyira csekély, hogy az OralClean+Care termé­keket aggodalom nélkül adhatja kutyájának. Kedvence minden használatkor le fog nyelni némi OralClean+Care terméket – ez teljesen normális és nem káros az egészségére!

Az OralClean+Care hatásaAz OralClean+Care hatása
Az OralClean+Care citrusmag kivonat és gyógynövény olaj tartalma leküzdi a baktériumokat és a rossz szájszagot.
» tovább


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista