PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Nedves kutyatáp
PLATINUM elkészítés

A PLATINUM elkészítés - Innovatív. Kíméletes. Ízletes.

Kímélő elkészítés Tetra Recart® csomagolásban

A legjobb minôségû kutyaeledelekben nem csak az összetevôk játszanak fontos szerepet – az elkészítési folyamatok szintén lényegesek, mivel megőrzik a tápanyagok természetes állapotát!


Ezért közelítjük meg a PLATINUM MENU csomagolásának fejlesztését is rendkívül körültekintôen: A Tetra Pak speciális csomagolási technológiáját használva, lehetôvé válik számunkra, hogy az ételeket saját levükben főzzük meg. A Tetra Recart speciális formájának köszönhetôen, a kutyák számára rendkívül fontos vitaminok és tápanyagok nem vésznek el a rövid főzési idő alatt. Továbbá a PLATINUM MENU teljes csomagolása 100 százalékban újrahasznosítható, ígyhát környezetbarát.


A PLATINUM előnyeiA PLATINUM előnyei
A PLATINUM MENU minősége láthatóan javítja a kutyák életkedvét és egészségét. Próbálja ki és tapasztalja Ön is saját kutyáján..

» tovább

Rövidebb főzési idő: több tápanyag és több íz

Kevesebb párolási idő szükséges

Hősugárzás irányaHősugárzás iránya

Túlfőtt tápTúlfőtt táp

Optimális ideig főzött tápOptimális ideig főzött táp

A henger alakú konzervdoboz esetében a külső fal és az edény belseje közti nagy távolság miatt sok idő és energia szükséges az eledelek megfőzésére. Ráadásul ennek hatására az ételek az eljárás végére már gyakran túlfőtt állapotba is kerülnek. A keskeny Tetra Recart csomagolás ezzel szemben lehetővé teszi az ideális főzési idő elérését.

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista