PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Mire kell ügyelnünk a kölyök kiskutya etetése során?

Az egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéshez és növekedéshez négylábú kedvencünknek némi extra támogatásra van szüksége kölyökkorban, amelyet a kiskutya etetése során szükséges biztosítanunk számára. Az egész napos önfeledt játékhoz, a szorgalmas tanuláshoz és a Világ felfedezéséhez bizony rengeteg energiára van szükség!

A kiskutya etetése során első sorban táplálkozási szokásait kell szem előtt tartanunk, másodsorban az ebben a korban még jelenlévő, speciális igényekre kell figyelmet fordítanunk. A kutya húsevő, táplálkozási szokásait ősétől, a farkastól örökölte. Ennek megfelelően a kiskutya etetése során is a hús a legfontosabb tápanyagforrás. A választott kölyök kutyatápnak tehát kimagasló hústartalommal kell rendelkeznie, és tartalmaznia kell olyan értékes összetevőket, amelyek elengedhetetlenek a kölyökkutya egészséges fejlődéséhez.

 

A kiskutya etetése

 

Kiskutya etetése soook friss hússal

Kerüljenek már kölyökkorban ellenálhatatlanul zamatos és húsos falatok kedvencünk etetőtáljába! A PLATINUM Natural Puppy Chicken kölyök kutyatáp 73% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas egész csirkehús szeletekből készül, amelyhez – a PLATINUM-tól már jól megszokott minőségben – értékes összetevők, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek kerülnek. A szuperprémium kölyök kutyatáp gondoskodik az egészséges, boldog és hosszú felnőttkorról.

 

PLATINUM Natural Puppy Chicken
kölyök kutyatáp

 

Gluténmentes kölyök kutyatáp a kiskutya etetéséhez

A Puppy Chicken kölyök kutyatáp gluténmentes, bármely fajta kölyök és fiatal kutya bátran fogyaszthatja. A 73% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas csirkehús mellett a rizs alkotja az elsőrangú szénhidrátforrást, amelyet hidegen sajtolt olajok és – többek között – K1-vitamin egészít ki. Az optimális zsíregyensúlyért a friss húsban lévő zsírok felelnek. A Puppy Chicken kölyök kutyatáppal biztos lehet benne, hogy a kiskutya etetése során minden szükséges tápanyag és vitamin a táljába kerül!

 

Már az elkészítési eljárással is a kiskutya egészséges etetéséről gondoskodunk

A PLATINUM kutyatápok víz hozzáadása nélkül készülnek, az eledel saját húslevében párolódik, így tápanyagtartalma valóban kimagasló. A legtöbb kölyök kutyatáppal szemben – a magas hőfokot és nyomást igénylő extrudálás helyett - 95 °C-on történő párolással készül, az egyedülálló, kímélő főzésnek köszönhetően nem csak hús illatú, de hús ízű is! Tudjon meg többet a PLATINUM száraz kutyatápok receptúrájáról, kattintson az alábbi gombra!

 

PLATINUM receptúra

 

Egészséges nedves kutyatáp a kiskutya etetéséhez

A PLATINUM MENU Puppy Chicken nedves kölyök kutyatáp teljes értékű, egészséges nedves eldel a kiskutya etetéséhez. Bármely fajtájú kölyök és fiatal kutya számára. 84% százalékban színhúsból áll, víz hozzáadása nélkül készül. A kíméletes eljárásnak köszönhetően óvjuk meg a nedves kutyatáp igazi ízét, amely tökéletes kiegészítése a száraz junior kutyatápnak.

 

Kiskutya etetése, ha kedvencünk csirkeallergiával küzd

Ha kedvencünk allergiás bizonyos összetevőkre, a kiskutya etetése olykor igazi fejtörést okoz a gazdi számára. Bár a PLATINUM kölyök kutyatáp kizárólag csirkehúsból készült változatban elérhető, 4 hónapos kortól bármely kutya bátran fogyaszthatja a PLATINUM felnőtt kutyatápjait is! Ebben az esetben csupán arra kell ügyelniük a gazdiknak, hogy a kutya 12 hónapos koráig a Puppy Chicken adagolási útmutatója alapján mérjék ki számára a napi adagot!

Természetesen nem csupán kedvencünk esetleges allergiái, de testfelépítése is befolyásolja, hogy mikor érdemes felnőtt kutyatápra váltani a kölyök kutyaeledelről. Minél nagyobb testű bundás családtagunk, ez az idő annál hamarabb eljön. Ennek megfelelően az igazi óriások esetében már 4 hónapos korban váltsunk felnőtt tápra!

 

Kezdje el a helyes táplálást már a kutyus kölyökkorában:
válassza a PLATINUM prémium minőségű junior kutyatáp termékeit!

 

Puppy Chicken

Puppy Chicken száraz kölyök kutyatáp
Teljesértékű száraz kutyatáp kölyök kutyák részére csirkéből

 Menu Puppy Chicken

Menu Puppy nedves kölyök kutyatáp
Teljesértékű nedves kutyatáp kölyök kutyák részére csirkéből
 
OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista