Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Prémium kutyatáp legalább 70% hústartalommal

Húsos, szaftos, ínycsiklandó és egészséges. A PLATINUM minden, amire kedvence ízlelőbimbóinak és szervezetének szüksége lehet! A PLATINUM prémium kutyatáp maga a gondoskodás kedvencünk egészséges, hosszú és aktív életéről.

A PLATINUM prémium kutyatápok legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek víz hozzáadása nélkül, kíméletes, párolási eljárás során. A PLATINUM magasra teszi a mércét, prémium eledeleink kimagasló hústartalmát kizárólag a legkiválóbb alapanyagok egészíthetik ki: hidegen sajtolt olajok, nyomelemek, vitaminok, friss gyümölcsök és zöldségek! Prémium kutyatápjainkért odáig lesz négylábú kedvence! Ismerje meg az elérhető ízeket és kiszereléseket, és rendelje meg azokat otthona kényelméből!

PLATINUM prémium kutyatápok

Prémium kutyatáp kedvencére szabva

Amikor a kedvencünk számára legmegfelelőbb prémium kutyatápot kutatjuk, egy valamit biztosan szem előtt kell tartanunk: a kutya húsevő. Számára a legfontosabb és legkönnyebben emészthető eleség a hús, emésztőrendszere is ennek megfelelően rendezkedett be. Kétségtelen tehát, hogy a prémium kutyatáppal szemben felállított elsődleges elvárásunk nem más, mint a magas hústartalom.


Prémium kutyatáp rendelés
 

Kedvencünk már kölyökkorától kezdve az állati fehérjéből nyeri az egészséges fejlődéshez szükséges energiát, és bizony nincs ez másként felnőttkorban sem. A PLATINUM prémium kutyatáp maximálisan megfelel a magas hústartalommal kapcsolatos kitételnek, hiszen legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül. A vágóhídi hulladék és nyesedék helyett kizárólag szaftos, egészséges, egész húsdarabok kerülhetnek eledeleinkbe! A PLATINUM prémium kutyatápok összetevőinek listáját csakis a hús vezetheti!
 

Prémium kutyatáp értékes összetevőkkel

Ha a prémium kutyatáp megfelelt az elsődleges és legfontosabb elvárásunknak (a magas hústartalomnak), az még nem minden! Tartsuk nyitva a szemünket, hiszen nem minden az, aminek látszik! A hangzatos megnevezések és csomagolások helyett hagyatkozzunk a tényekre, és vizsgáljuk meg alaposan az összetevők listáját! Zárjuk ki a szükségtelen adalékanyagot, illat- és ízfokozót tartalmazó eledeleket! A PLATINUM Natural prémium kutyatápok kizárólag természetes, minőségi összetevőket tartalmaznak felesleges adalékanyagok nélkül. Eledeleink génmanipulációtól mentes gluténmentes kutyatápok, de termékeink között gabonamentes alternatívákat is talál!
 

Teljes értékű prémium kutyatáp

A PLATINUM Natural prémium kutyatápok teljesértékű eledelek, a rengeteg friss hús mellett hidegen sajtolt olajokat (pl. zöldhéjú kagyló kivonat), vitaminokat (pl. K1-vitamin), nyomelemeket, friss gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak, amelyek egytől egyig kedvence egészségét szolgálják.
 

A prémium kutyatáp különleges elkészítési eljárással

Számos prémium kutyatáp úgynevezett extrudálással nyeri el végső formáját, amely igen magas hőfokot (akár 200 °C), és nyomást feltételez. A folyamat során az értékes és természetes vitaminok, aminosavak és zsírsavak elbomlanak, melyeket ennek megfelelően utólag szükséges a táphoz adni.


Prémium kutyatáp egyedi receptúra szerint

Ezzel szemben a PLATINUM Natural prémium kutyatápok kíméletes eljárás során, 95 °C-on történő párolással, víz hozzáadása nélkül készülnek, megőrizve minden fontos és természetes összetevőt. A párolást követően a prémium kutyatápokat óvatosan, szobahőmérsékleten szárítjuk és hűtjük. A PLATINUM Natural minőségi kutyatáp receptúrájáról még több információt az alábbi gombra kattintva talál!
 

PLATINUM prémium kutyatáp receptúra

 

Prémium kutyatáp bármely fajtájú és korú négylábúnak

Minden kutyus a lehető legjobbat érdemli! A PLATINUM Natural prémium kutyatápokat bármely fajtájú, korú és testfelépítésű kutya fogyaszthatja. A Puppy Chicken prémium kölyök kutyatáp gondoskodik bundás családtagunk minőségi táplálásáról már kölyökkorban is, azonban prémium felnőtt tápjainkat 4 hónapos kortól bátran fogyaszthatják a mancsos apróságok, azonban 12 hónapos korig a kölyök kutyatáp etetési útmutatója és ajánlott napi adagolása alapján! Válogasson prémium kutyatáp kínálatunkból az alábbi gombra kattintva! 

PLATINUM Natural száraz kutyatápok

 
Prémium kutyatáp kölyökkutyáknak

Prémium kutyatáp az érzékeny négylábúaknak is

A PLATINUM prémium kutyatápoknak köszönhetően az érzékenységgel küzdő kutyusok is fogyaszthatnak ínycsiklandozó, húsos-szaftos falatokat! Leggyakrabban a glutén, a tejtermékek, a csirke, a marha, a hal, a gabona és a tojás váltanak ki allergiás reakciókat, de természetesen a listát még hosszú-hosszú sorokon át bővíthetnénk. A tünetek is különfélék lehetnek a fülgyulladástól a vakaródzáson át a lábnyalogatásig. Négylábú családtagunknak olyan prémium kutyatápot kell választanunk, amelyet érzékenysége ellenére is bátran fogyaszthat.
 

A PLATINUM Natural prémium kutyatápok mindegyike gluténmentes, az ibériai sertésből, illetve a marhából készülő eledeleink gabonamentesek is, nem tartalmaznak emészthetetlen szénhidrátokat, génmanipulációtól mentesek. A PLATINUM Natural gabona- és gluténmentes prémium kutyatáp legalább 70% friss hús felhasználásával készül. Az eljárásnak és az összetevőknek köszönhetően könnyedén emészthetők, nem okoznak puffadást, fogyasztásukkal a gyomorcsavarodás esélye is minimálisra csökkenthető! Ismerje meg gabonamentes prémium kutyatápjainkat az alábbi gombra kattintva!

 

PLATINUM Natural gabonamentes kutyatápok

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista