PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyatáp webáruház prémium minőségű száraz és nedves eledelekkel

Kedvencünknek csakis a legjobb jár! Ugyan ma már számtalan kutyatáp webáruház kínálata teszi egyszerűvé, kényelmessé és gyorssá a kutyatáp beszerzését, a kutyaeledel rendelés során nem szabad megfeledkeznünk a választott kutyatáp minőségének ellenőrzéséről!

Menjen biztosra! Válasszon a valóban szuperprémium minőségű száraz kutyatápokat kínáló kutyatáp webáruház termékei közül! A PLATINUM Natural webáruházában kizárólag egészséges, ínycsiklandozó, magas hústartalmú eledeket talál, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobbat nyújtja kedvencének! Válogasson termékeink közül, kattintson az alábbi gombra!

 

Kutyatáp webáruház

 

Kutyatáp webáruház, avagy mindent a kutyusnak az otthona kényelméből

A kutyatáp webáruház kényelmessé és biztonságossá teszi a vásárlást a Covid-19 okozta nehéz időkben is. Egészségünk megóvása mindennél fontosabb, amiről sok esetben azzal gondoskodunk, ha kizárólag az indokolt és szükségszerű esetekben hagyjuk el otthonunkat! A PLATINUM kutyatáp webáruház segítségével könnyedén és gyorsan beszerezhet mindent, amire négylábú kedvencének szüksége lehet. Legyen szó száraz vagy nedves eledelekről, jutalomfalatról, egyéb kiegészítőről, bőr- vagy fogápolásról, a PLATINUM Natural webáruházban garantáltan kiváló minőségű termékek várják!
 

Kutyatáp webáruház, kutyatáp rendelés
 
 

Kutyatáp webáruház szállítási és rendelési információi

Amennyiben a PLATINUM kutyatáp webáruházba leadott rendelése munkanapokon, délelőtt 10 óra előtt beérkezik hozzánk, csomagját még aznap átadjuk kézbesítő partnerünket, így az a következő munkanapon megérkezik Önhöz a megadott címre. 10 280 Ft értékű rendelés felett ingyenes szállítást biztosítunk, ellenkező esetben 1850 Ft szállítási díjat számolunk fel.
 

Telephelyünk címe: 1172 Budapest, Cinkotai út 26.
 

Ha kutyatáp webáruház, akkor PLATINUM Natural webshop

Nálunk a kutyák az elsők! Száraz és nedves kutyaeledeleinkkel gondoskodunk négylábú kedvence egészségéről, jókedvéről és életerejéről! A PLATINUM maga a gondoskodás, hiszen minden összetevőből kizárólag a legkiválóbb minőségű alternatíva kerülhet eledeleinkbe. A rengeteg friss, emberi fogyasztásra is alkalmas hús mellé válogatott zöldségek, értékes kiegészítők, nyomelemek, aminosavak, vitaminok, gyógynövények és hidegen sajtolt olajok kerülnek. Házhozszállításunk gyors és biztonságos, termékeink között mindent megtalál, amire bundás családtagjának szüksége lehet, és akár ingyenes szállítással is házhoz rendelheti őket!


prémium kutyatápok - PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledel
PLATINUM Chicken
kutyatáp csirkéből

prémium kutyatápok - PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledelPLATINUM Iberico+Greens
kutyatáp ibériai sertésből

minőségi száraz kutyatáp - PLATINUM Beef+Potato prémium kutyaeledel
PLATINUM Beef+Potato
kutyatáp marhából

szuperprémium száraz kutyatáp - PLATINUM Lamb+Rice prémium kutyaeledel
PLATINUM Lamb+Rice
kutyatáp bárányból

PLATINUM jó minőségű kutyatáp - PLATINUM Puppy Chicken
PLATINUM Puppy Chicken
kölyök kutyatáp csirkéből

 

Menu Puppy Chicken
MENU Puppy Chicken
Csirkés
kölyök nedvestáp

Menu Iberico Turkey
Menu Iberico + Turkey
Ibériai sertés + Pulyka
felnőtt nedvestáp

Menu Turkey + Salmon
Menu Turkey + Salmon
Pulyka + Lazac
felnőtt nedvestáp

Menu Pure Fish
Menu Pure Fish
Tiszta Hal
felnőtt nedvestáp

Menu Beef Chicken
Menu Beef + Chicken
Marha + Csirke
felnőtt nedvestáp

Menu Duck Turkey
Menu Duck + Turkey
Kacsa + Pulyka
felnőtt nedvestáp

Menu Fish Chicken
Menu Fish + Chicken
Hal + Csirke
felnőtt nedvestáp

 

prémium kutya jutalomfalat csirke és nyúl húsos
Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány húsos
Jutalomfalat Click-Bits
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

prémium kutya jutalomfalat csirke és bárány hússal
Jutalomfalat Fit-Sticks
Chicken+Lamb / Csirke+Bárány

 

 

Kutyatáp webáruház, ha száraz kutyatápot keres

Kutyatáp webáruház az egészséges, boldog négylábúakért! A célunk maradéktalanul megegyezik azzal, amit a legtöbb felelős kutyatartó a kedvencének kívánna: egészséges, boldog életet szeretnénk biztosítani minél több kutya számára. Éppen ezért készül olyan nagy odaadással száraztápjaink minden egyes falata, éppen ezért használjuk kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokat!

Kutyatáp webáruházunkból hús ízű és hús illatú falatok kerülnek a tálakba, méghozzá illat- és színezőanyagoktól, ízfokozótól mentesen. A PLATINUM Natural száraz kutyatápjai ugyanis legalább 70% emberi fogyasztásra is alkalmas friss hús felhasználásával készülnek, víz hozzáadása nélkül, kímélő párolással. A hidegen sajtolt olajok, zöldségek, természetes antioxidánsok, aminosavak, a sarsaparilla gyökér, a zöldkagyló kivonat, a sok értékes vitamin és gyógynövény támogatja bundás családtagja immunrendszerének megfelelő működését.

A PLATINUM kutyatáp webáruházban kizárólag nagy odafigyeléssel készült eledeleket talál. A különleges receptúrának köszönhetően minden értékes tápanyagot megőrzünk, hiszen a száraz kutyatápokat 95 °C-on, kíméletes eljárás során pároljuk.

Az összetevőknek és az eljárásnak köszönhetően olyan eledel érkezhet otthonába kutyatáp webáruházunkból, amelynek minden tulajdonsága kedvence egészségét szolgálja! A gyomorban nem duzzad meg és nem erjed, amelynek köszönhetően nem okoz puffadást, ráadásul a gyomorcsavarodás esélye is minimálisra csökkenthető. Ismerje meg a PLATINUM szuperprémium száraz kutyatápjait, kattintson az alábbi gombra!

 

Száraz kutyatápok

 

Kutyatáp webáruház

 

Kutyatáp webáruház, ha nedves kutyaeledelt keres


Ha négylábú kedvence szívesebben fogyasztja a nedves eledeleket, kutyatáp webáruházunkban számára is talál tökéletes, ínycsiklandó, egészséges alternatívát! A PLATINUM teljesértékű nedves kutyaeledelei legalább 83% friss hús/friss hal felhasználásával készül, amelyet olajok, természetes antioxidánsok, zöldségek, vitaminok és nyomelemek egészítenek ki. A kutyatáp webáruház nedves kutyaeledelei egytől egyig mentesek génmanipulációtól, nem tartalmaznak glutént, illat- és színezőanyagokat, ízfokozót.

A hagyományos nedves kutyaeledelek sok esetben hozzáadott vízzel, vagy vízzel higított húslé felhasználásával készülnek, szemben a PLATINUM nedves kutyatápokkal. Nedves kutyaeledeleink teljes mértékben saját levükben főnek, hozzáadott víz nélkül.

A kevesebb néha több! A hagyományos kutyakonzervek akár 80% tápanyagmentes vizet is tartalmazhatnak. Kutyatáp webáruházunkban kapható 375 g-os PLATINUM MENU nedves kutyaeledel tápanyagtartalma megfelel egy 800 gramm kiszerelésű, hagyományos nedves kutyatáp tápanyagtartalmának. Száraz kutyatápjainkhoz hasonlóan nedves eledeleink is különleges receptúra szerint készülnek, kizárólag a legmagasabb színvonalú alapanyagok felhasználásával, amelynek köszönhetően könnyedén emészthetőek, és hozzájárulnak kedvence egészségének megőrzéséhez. Ismerje meg nedves kutyatápjainkat közelebbről, és rendelje meg őket kutyatáp webáruházunkból! 
 

Még több információ a nedves kutyaeledelekről

 

Kutyatáp webáruház, avagy minden, amire kedvencének szüksége lehet

Egy kutyatáp webáruház, ahol bármilyen fajtájú, korú és testfelépítésű négylábúak számára egészséges és fenséges falatokat, kiváló bőr- és fogápoló termékeket, valamint minőségi kiegészítőket talál. Látogasson el a PLATINUM Natural webáruházba, ismerje meg prémium minőségű termékeinket, vásároljon otthona kényelméből! 
 

PLATINUM Natural webáruház

 OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista