PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Minőségi kutyatáp az egészséges és boldog kutyákért

Hogy mi is a PLATINUM? A PLATINUM maga a gondoskodás! Hogy kedvencünk egészséges, hosszú és teljes életet élhessen, és gazdagodhasson sok-sok közös élménnyel! Mindez a minőségi kutyatápnál kezdődik, ami napról napra kedvencünk táljába kerül.

A PLATINUM minőségi száraz kutyatápjai legalább 70% friss húsból készülnek, amihez kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagok kerülhetnek! Ha minőségi kutyatáp, akkor PLATINUM! Ismerje meg száraz kutyatápjainkat, kattintson az alábbi gombra!  

 

Minőségi kutyatáp a kutya táplálkozására szabva

Ha valóban minőségi kutyatápot keresünk, meg kell értenünk néhány alapvető tényt a kutya emésztőrendszerével és táplálkozásával kapcsolatban. A kutya a farkastól származik, génjei és ösztönei ma is ősét tükrözik. Emésztőrendszere kétségtelenül egy húsevő táplálkozási szokásainak megfelelően alakult ki, a valóban minőségi kutyatáp leglényegesebb összetevője tehát nem más, mint a hús! Hogy mire is alapozzuk ezt az állítást?

Minőségi kutyatáp az egészséges és boldog kutyákért
 

A tápanyagok felszívódása és lebomlása befolyásolja a táplálék gyomor-bél traktusban eltöltött idejének hosszát. A nehezen emészthető táplálékok felszívódásához és lebomlásához hosszabb, míg a könnyedén emészthető tápanyagok esetében rövidebb emésztőrendszerre van szükség. A kutya tápcsatornájának és testhosszának aránya mindösszesen 6:1 (a tehén esetében ez az arány 21:1), hiszen a kutya számára a legkönnyebben hasznosítható táplálék a hús.

 

Mire kell ügyelnünk a minőségi kutyatáp kiválasztása során?

Nyitva kell hát tartanunk a szemünket, hiszen nem minden az, aminek látszik. A különféle megnevezések és csomagolások helyett hagyatkozzunk a tényekre! Mindig tartsuk szem előtt, milyen szempontoknak kell megfelelnie egy minőségi kutyatápnak, és kizárólag olyat válasszunk kedvencünknek, amely minden kritériumnak megfelel!

 

A minőségi kutyatáp sok húst tartalmaz

Mi mással kezdhetnénk a listát, mint a minőségi kutyatáp legfontosabb összetevőjével, a hússal. A PLATINUM Natural kutyaeledelek legalább 70%, emberi fogyasztásra is alkalmas friss húsból készülnek, nem tartalmaznak vágóhídi hulladékokat (állati melléktermékeket). Így tehát a PLATINUM száraz kutyatápokat fogyasztó kedvencek éppen azt kapják, amit leginkább várnak: szaftos-húsos, ínycsiklandó falatokat napról napra.

 

A minőségi kutyatáp teljes értékű, és tartalmaz mindent, amire kedvencednek szüksége lehet

Például valódi húst, zöldségeket, gyümölcsöket, antioxidánsokat, vitaminokat, hidegen sajtolt olajokat és nyomelemeket. A minőségi kutyatáp támogatja négylábú kedvencünk immunrendszerének működését, nem tartalmaz adalékanyagot, színezőanyagot, illat- és ízfokozót. A PLATINUM Natural minőségi kutyatápjai minden fenti kritériumnak eleget tesznek!

 

A minőségi kutyatáp odafigyeléssel készül

Egy minőségi kutyatáp nem csak az összetevőitől lesz valóban értékes eledel kedvencünk számára, hiszen az elkészítés folyamata legalább ennyire lényeges. A legtöbb (akár minőségi kutyatápként fémjelzett) száraz kutyaeledel igen magas hőfokon (akár 200 °C) és nyomás alatt, úgynevezett extrudálással készül. A folyamat során a hasznos és természetes vitaminok, aminosavak és zsírsavak elbomlanak, melyeket utólag adnak az eledelhez, hogy végtére is minőségi kutyatápnak tűnő eleségek kerülhessenek a boltok polcaira.

Minőségi kutyatáp egyedi receptúrával
 

Ezzel szemben a PLATINUM Natural minőségi kutyatápok kíméletes eljárás során, 95 °C-on való párolással, víz hozzáadása nélkül készülnek. Ezt követően a kutyatápot lassan, óvatosan szárítjuk és hűtjük, végül hozzáadjuk a hidegen sajtolt olajokat, gyógynövényeket és vitaminokat, így megőrizve az értékes tápanyagokat. A PLATINUM Natural minőségi kutyatáp receptúrájáról még több információt az alábbi gombra kattintva talál!

 

Minőségi kutyatáp az érzékenységgel küzdő kutyáknak is

Ha kedvencünk valamilyen érzékenységgel küzd, az nem jelenti azt, hogy ne fogyaszthatna igazán finom, és ezzel együtt minőségi kutyatápot. A leggyakoribb allergének közé a glutén, a tejtermékek, a csirke, a marha, a hal, a gabona és a tojás tartozik, amelyekre való érzékenységet különféle tünetek jelezhetnek a fülgyulladástól kezdve a vakaródzáson át egészen a lábnyalogatásig. Ennek megfelelően olyan minőségi kutyatápot kell keresnünk, amelyet allergiás kedvencünk is bátran fogyaszthat.

Minőségi kutyatáp allergiás kutyának

A PLATINUM Natural minőségi kutyatápok egytől egyig gluténmentesek, az ibériai sertésből, illetve a marhából készülő eledeleink gabonamentesek is. Bár a hagyományos szárazelekedelek fehérjetartalmát sok esetben a húsliszt, illetve nagyobb részt a gabona (valamint mellékterméke) teszi ki, amelyek ennek megfelelően nehezen emészthetők. A PLATINUM Natural gabona- és gluténmentes minőségi kutyatáp legalább 70% friss hús felhasználásával készül, így biztos lehet benne, hogy érzékenységgel küzdő kedvence táljába is isteni, szaftos falatok kerülnek. Még több információt a PLATINUM gabonamentes kutyatápjairól az alábbi gombra kattintva talál! 

PLATINUM Natural gabonamentes kutyatápok

 

 

Minőségi kutyatáp bármely fajtájú és korú négylábúnak

A PLATINUM Natural minőségi kutyatápok bármely fajtájú és korú négylábú számára kiváló választások. A Puppy Chicken kölyök kutyatáp gondoskodik bundás családtagunk minőségi táplálásáról már kölyökkorban is, de felnőtt száraztápjainkat is bátran fogyaszthatják a mancsos apróságok már 4 hónapos koruktól! Válogasson minőségi kutyatáp kínálatunkból az alábbi gombra kattintva! 

 

 


OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista