PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel rendelés prémium minőségben

Kutyaeledel rendelés prémium minőségben, otthona kényelméből

A kutyaeledel rendelés könnyebb, mint valaha! Otthona kényelméből válogathat kutyatáp webáruházak széles kínálatából, majd veheti át a gondosan összeállított csomagot napokon belül, sorbanállás nélkül! Legyen bármilyen kényelmes is a kutyaeledel rendelés, nem szabad félvállról vennünk a választott eledel minőségét, hiszen az nap mint nap négylábú kedvencünk táljába kerül majd.

Ne mondjon le a minőségről a kutyaeledel rendelés során sem! Tegye Ön is boldoggá kutyáját a PLATINUM-mal! Legalább 70% friss húsból készülő ínycsiklandó, szuperprémium minőségű száraz kutyatápjaink, és legalább 83% friss hús/friss hal felhasználásával készülő nedves kutyatápjaink gondoskodnak a négylábú családtagok egészségéről, boldogságáról, aktivitásáról! Ismerje meg száraz és nedves kutyatápjainkat az alábbi gombra kattintva! 

 

PLATINUM Natural kutyatápok

  

Kutyaeledel rendelés egyszerűen és gyorsan

Kutyatáp webáruházunkban minden szükséges információt megtalál a PLATINUM termékek kimagasló minőségéről, a rendelés és a szállítás folyamatáról. Ha a kutyaeledel rendelés munkanapokon, délelőtt 10 óra előtt érkezik be hozzánk, rendelését még aznap átadjuk kézbesítő partnerünknek, így az a következő munkanapon megérkezik Önhöz. 11 350 Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes, ellenkező esetben 2400 Ft szállítási díjat számolunk fel. A kutyaeledel rendelés személyes átvételére telephelyünkön biztosítunk lehetőséget!
 

Telephelyünk címe: 1172 Budapest, Cinkotai út 26.
 

Az online kutyaeledel rendelés kényelmes és biztonságos alternatívát kínál a Covid-19 okozta nehéz helyzetben is. Egészségünk megóvása mindennél fontosabb, és gyakran azzal tehetünk érte a legtöbbet, ha kizárólag olyan esetekben mozdulunk ki otthonról, amikor az tényleg indokolt és szükségszerű! A PLATINUM Natural webáruházban mindent megtalál, amire kedvencének szüksége lehet! Vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra!
 

Kutyaeledel rendelés, de mégis milyet?

Bár minden kutya más, a kutyaeledel rendelés során nem árt figyelembe venni néhány alapvető, ugyanakkor elengedhetetlen tényezőt. A kutya a farkastól származik, génjei és emésztőrendszere kétségtelenül egy húsevő táplálkozási szokásait tükrözi.
 

Kutyaeledel rendelés gyorsan és egyszerűen
 

Számukra a hús a legkönnyebben emészthető eleség. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a kutyaeledel rendelés során kizárólag olyan termékek kerüljenek a kosarunkba, amelyek hústartalma valóban magas, és amelyek egyéb összetevőikkel is kedvencünk egészségét szolgálják.
 

Kutyaeledel rendelés: Száraz kutyatáp

Legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas hús, zöldségek, gyümölcsök, antioxidánsok, nyomelemek, vitaminok, hidegen sajtolt olajok. Jól hangzik, nem igaz? Már a kutyaeledel rendelés során megbizonyosodhat róla, hogy a PLATINUM Natural száraz kutyatápokkal a lehető legjobbat nyújtja bundás kedvencének, hiszen azok minden felsorolt összetevőt tartalmaznak, de mentesek adalék-, és színezőanyagoktól, illat- és ízfokozóktól.

Minden nap azon dolgozunk, hogy minél több négylábú táljába kerülhessenek egészséges, húsos-szaftos falatok, amelyek egytől egyig gondos odafigyeléssel készülnek. A PLATINUM Natural száraz kutyatápok ugyanis kíméletes eljárással, 95 °C-on történő párolással, víz hozzáadása nélkül nyerik el végleges formájukat hidegen sajtolt olajokkal, gyógynövényekkel és vitaminokkal gazdagítva. A kimagasló hústartalomnak köszönhetően kutyatápjaink könnyedén emészthetők, minimálisra csökkentve ezzel a gyomorcsavarodás esélyét. A kutyaeledel rendelés előtt ismerje meg a PLATINUM egyedi receptúráját, kattintson az alábbi gombra! 

 

PLATINUM receptúra

  

Kutyaeledel rendelés: Nedves kutyaeledel

Mielőtt a kuytaeledel rendelés során nedves kutyatápok kerülnek a kosarunkba, legalább olyan körültekintően érdemes eljárnunk, mint a száraz kutyaeledelek esetében, hiszen a magas hústartalom továbbra is elengedhetetlen. Ennek eleget téve a PLATINUM nedves kutyatápok legalább 83% friss hús/friss hal felhasználásával készülnek, amit olajok, természetes antioxidánsok, válogatott zöldségek, vitaminok és nyomelemek egészítenek ki.
 

Kutyatáp rendelés
 

Nedves kutyatápjaink génmanipulációtól mentesek, nem tartalmaznak glutént, illat-, és színezőanyagot, ízfokozót. Hozzáadott víz nélkül, saját levükben főnek, hogy megőrizhessük értékes tápanyagtartalmukat, míg a hagyományos kutyakonzervek akár 80% tápanyagmentes vizet is tartalmazhatnak. Mindezt tökéletesen alátámasztja a tény, miszerint egy 375 gramm kiszerelésű PLATINUM MENU nedves kutyatáp tápanyagtartalma megfelel egy 800 grammos, hagyományos nedves kutyakonzerv tápanyagtartalmának!

A kutyaeledel rendelés előtt ismerje meg nedves eledeleinket, kattintson az alábbi gombra! 

 

PLATINUM nedves kutyaeledelek

  

Kutyaeledel rendelés bármely korú, fajtájú és testfelépítésű négylábúak számára

A kutyaeledel rendelésekor általában kulcskérdés a kutya fajtája, kora és mérete. A PLATINUM nedves és száraz kutyatápokat bármely korú, fajtájú és testfelépítésű mancsos bátran fogyaszthatja! A kölyökkutyák immunrendszeréért a Puppy Chicken eledelünk felel, de bármely tápunk nyugodt szívvel adható négylábú kedvencünknek 4 hónapos korától!
 

Kuytaeledel rendelés webáruházból
 

Kutyaeledel rendelésre fel! Látogasson el kutyatáp webáruházunkba, fedezze fel a PLATINUM Natural szuperprémium eledeleit! Kattintson az alábbi gombra! 

 

Kutyatáp webáruház

 

 

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista