PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatápok
PLATINUM Natural hipoallergén kutyatáp

PLATINUM Natrual hipoallergén kutyatáp 

A kutyák esetében az ételallergia és az étel intolerancia számos kellemetlen tünetet és betegséget okozhat. A kedvencek szőrének kihullása és a viszkető bőrtünetek mellett az allergia puffadással, hasmenéssel és hányással is járhat. A Platinum Natural magas hústartalmú hipoallergén kutyaeledelek megszüntetik az allergiás és intoleráns ebek tüneteit, ugyanis nem tartalmaznak felesleges allergizáló összetevőket.

Miért válassza a PLATINUM NATURAL hipoallergén kutyatápot?

  1. Magas friss hústartalom: a Platinum hipoallergén táp termékek 70% friss bárány és ibériai sertéshúsból készülnek és teljesen csirkementesek. A kutyák esetében az egyik leggyakoribb allergizáló fehérje a csirkehús. Lamb+Rice illetve Iberico+Greens kutyaeledeleink készítése esetében csak egyfajta húst és szárított halat használunk fel.
  2. Gluténmentes: a kutyák ételintoleranciáját legtöbb esetben a tápokban található gabonafélék okozzák. A kutyák tápcsatornája viszonylag rövid, ugyanis ragadozók és alapvetően a hús az elsődleges táplálékuk. Amikor búza, árpa, rozs vagy akár kukorica is belekerül a kutyaeledelekbe, akkor azok puffadást, hasmenést és nehéz emésztést okoznak kedvenceinknél.
  3. GMO mentes: hipoallergán kutyatáp termékeink nem tartalmaznak genetikailag módosított alapanyagokat.
  4. Felesleges allergizáló összetevőktől mentes: a Platinum hipoallergén kutyatápokba kizárólag hasznos és jótékony alapanyagok kerülnek, színezékeket, cukrokat és tartósítószereket nem tartalmaznak.
  5. Online is megvásárolhatja: sokszor okoz gondot a gazdiknak, hogy a nagy kiszerelésű tápokat viszonteladó üzleteinkből nehéz elszállítani. A Platinum Natural webshopból akár ingyenes házhozszállítással is meg tudja rendelni prémium hipoallergén kutyaeledeleinket.

Hipoallergén kutyatáp termékeink

PLATINUM Iberico+Greens hipoallergén kutyatáp intoleranciára PLATINUM Beef+Potato hipoallergén kutyatáp intoleranciára PLATINUM Lamb+Rice hipoallergén kutyatáp

Milyen esetben ajánljuk a hipoallergén táppal való etetést?

  • Allergiás felnőtt kutyáknak: az allergia megállapítása kutyáknál kizárólag diétával működik. Egyik napról a másikra kezdjen hipoallergén tápot adni kedvencének, és figyelje, hogy enyhülnek-e a tünetek (bőrtünetek, vakaródzás, fülgyulladás, lábnyalogatás). Amennyiben a válasz igen, akkor kutyája ételallergiás. Ilyen esetben javasolt a hagyományos eledeleket hipoallergén kutyatápra leváltani.
  • Intoleráns kutyáknak: az intolerancia azt jelenti, hogy kutyánk kevésbé tud egyes tápokat megemészteni például érzékeny gyomra miatt. A puffadás, megnövekedett mennyiségű bélsár, a hasmenés és a hányás is mind az intolerancia jelei. Magas minőségű hipoallergén kutyatáppal már néhány napon belül sokkal jobb lehet kedvencünk emésztése.
  • Bőr- és szőrproblémákkal küzdő kutyáknak: sok gazdi kezd gyanakodni allergiára, amikor kutyáján viszkető sebek és szőrhullás jelenik meg. Az ételallergia általában mindig együtt jár por és pollen érzékenységgel is. A hipoallergén kutyatápok megoldhatják a táplálékkal bevitt allergének kiszűrését.
Ha nem biztos, hogy az Ön kutyájának a hipoallergén kutyatáp a megfelelő választás, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, hogy további információval szolgálhassunk!
 

OldaltérképKarrierKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista