Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatáp
PLATINUM Natural hipoallergén kutyatáp

Hipoallergén kutyatápok az emberi táplálékkal azonos szinten

Mert a kutya szívéhez mégicsak a gyomrán keresztül vezet az út! Az ételallergia és ételintolerancia a kutyánál számos különböző, kellemetlen tünetben, tünetegyüttesben nyilvánulhat meg a szőrhullástól a viszkető bőrtüneteken át a gyomorpanaszokig. A PLATINUM hipoallergén kutyatápjai nem csak a kellemetlen panaszok megszüntetésében segítenek: kicsattanó energiával és életerővel látják el kedvenceinket, miközben valódi kulináris ízélményt biztosítanak számukra minden etetés alkalmával!

Hipoallergén kutyaeledelek teljesen egyedi FSG eljárással

Új szintre emeltük a kutyaeledel gyártást! A teljesen egyedi FSG eljárás során a friss húsból annak magas tápanyagtartalmú húslevében való párolással teljes értékű, az emberi táplálékkal egyenértékű étel készül, amely a kutya jóllétét, egészségét és érdekeit tartja szem előtt. Ehhez az emberi táplálék elkészítéséből indultunk ki, és a sztárséfek válogatott módszereit vettük alapul ahhoz, hogy a húst a húslé segítségével ízletesebben és egészségesebben készíthessük el. Így keletkezett az FSG a kutyaeledelek emberi tápláléknak megfelelő elkészítési módja.
 

Hipoallergén kutyaeledelek allergénektől mentesen

Hipoallergén kutyatápjaink legalább 70% friss bárányhúsból, marhahúsból vagy ibériai sertéshúsból készülnek, csirke- és szárnyasmentesek a zsírok szintjén is! Elkészítésük során csupán egyfajta húst, illetve szárított halat használunk fel. Gluténmentesek és GMO mentesek, Iberico + Greens, illetve Beef + Potato eledelünk gabonamentes is! Hipoallergén kutyaeledeleink mentesek minden felesleges allergizáló összetevőtől, kizárólag hasznos és jótékony alapanyagok kerülhetnek felhasználásra! Nem tartalmaznak színezéket, illatanyagokat, ízfokozókat, cukrokat és tartósítószereket.
 

Hipoallergén kutyaeledelek a kicsattanó egészségért és életerőért

A természet a kutyát friss hús fogyasztására teremtette, ami a kutya tápcsatornáján és fogazatán is meglátszik. A kutya húsevő, legfontosabb tápanyagforrása az állati eredetű fehérje, azaz a friss hús. Ezt az alapvető elvárást hipoallergén kutyaeledeleinknél is szem előtt tartottuk! Legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek, amelyet a legkiválóbb minőségű alapanyagok egészítenek ki.


Teljesen egyedi FSG eljárás

A teljesen egyedi FSG eljárásnak köszönhetően:

 • Tápanyagokban különösen gazdagok, rendkívül jól emészthetőek
 • A kutya számára valódi kulináris ízélményt biztosítanak
 • Jól rághatók és puhák
 • Nem duzzadnak meg a gyomorban és nem okoznak puffadást, ezzel drasztikusan csökkentve a gyomorcsavarodás esélyét is
 • Csökkentik a fogkőképződést és a túlsúly kockázatát

 

Hipoallergén kutyaeledel TÜV SÜD ELAB minőségbiztosítással

Reklámoktól hangos világunkban nem könnyű megkülönböztetni egymástól a jót és a rosszat. Éppen ezért bíztuk meg a TÜV SÜD ELAB független németországi vizsgáló szervezetet, hogy rendszeresen ellenőrizzék kutyaeledeleinket, valamint tegye is közzé a vizsgálat paramétereit, hogy azok bárki számára elérhetőek legyenek.

 • Ellenőrzi a friss hús arányát
 • Ellenőrzi a feltüntetett összetevőket
 • Ellenőrzi a káros anyagoktól való mentességek

 

Hipoallergén kutyatáp termékeink

PLATINUM Iberico+Greens hipoallergén kutyatáp intoleranciára PLATINUM Beef+Potato hipoallergén kutyatáp intoleranciára PLATINUM Lamb+Rice hipoallergén kutyatáp

 

Milyen esetben ajánljuk a hipoallergén kutyatáppal való etetést?

 • Allergiás felnőtt kutyáknak: a PLATINUM hipoallergén kutyaeledeleket bármely fajtájú, testfelépítésű, aktivitású kutya bátran fogyaszthatja. Az allergia megállapítása kutyáknál diétával működik a leghatékonyabban. Egyik napról a másikra kezdjen hipoallergén tápot adni kedvencének, és figyelje, hogy enyhülnek-e a tünetek (bőrtünetek, vakaródzás, fülgyulladás, lábnyalogatás). Amennyiben a válasz igen, akkor kutyája ételallergiás. Ilyen esetben javasolt a hagyományos eledeleket hipoallergén kutyatápra leváltani.
 • Intoleráns kutyáknak: az intolerancia azt jelenti, hogy kutyánk kevésbé tud bizonyos alapanyagokat, illetve kutyatápokat megemészteni például érzékeny gyomra miatt. A puffadás, megnövekedett mennyiségű bélsár, a hasmenés és a hányás is mind az intolerancia jelei. Magas minőségű hipoallergén kutyatáppal már néhány napon belül javulhat kedvencünk emésztése.
 • Bőr- és szőrproblémákkal küzdő kutyáknak: sok gazdi kezd gyanakodni allergiára, amikor kutyáján viszkető sebek és szőrhullás jelenik meg. Az ételallergia általában mindig együtt jár por és pollen érzékenységgel is. A hipoallergén kutyatápok megoldhatják a táplálékkal bevitt allergének kiszűrését.

 

Hipoallergén kutyatápjainkat megvásárolhatja a PLATINUM kutyatáp webáruházban!

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista