PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatáp
A PLATINUM különbség

Gabonamentes kutyatáp: Ibériai sertés és marhás PLATINUM táp

 

A PLATINUM különbség a sok felhasznált friss húsnak, a gluténmentességnek, a különleges elkészítési módnak és a teljes értékű összetevőknek köszönhető. Kínálatunkban azonban teljesen gabonamentes kutyatápok is megtalálhatók száraz és nedves változatban, sertés és marha ízekben. Te is kíváncsi vagy a PLATINUM filozófiára? Ismerd meg, mitől lesznek igazán jó minőségűek termékeink! 
 

Gabonamentes kutyatáp a PLATINUM Naturaltól

A hagyományos szárazeledelek esetében a fehérjék általában kisebb részben húslisztből, nagyobb részben gabonából és gabona melléktermékekből származnak. Víz hozzáadása után az ezekből az összetevőkből álló folyékony tápot magas hőmérsékletre melegítik és nagy nyomással kroketteket préselnek belőle. Minden egyes kutyaeledel krokett keményítőréteggel van bevonva, melyet a kutya gyomrának először le kell bontani. A hagyományos szárazeledelek maradék nedvességtartalma körülbelül 8 százalék. A gabonával dúsított kutyaeledelek ezért nehezebben emészthetők és a bennük található glutén gyomor- és bélrendszeri problémákat is okozhat kedvencünknél. Ezzel szemben a PLATINUM Ibériai sertés és marha húsos gabonamentes kutyatápjai teljes értékű szénhidrátforrást: burgonyát tartalmaznak. Ez nem irritálja kedvence gyomrát és könnyebben megemészthető, mint a búzából kinyert fehérjék.
 

platinum gabonamentes kutyatápHipoallergén eledel: csirke és gabonamentes kutyatáp

A PLATINUM kínálatában azoknak a kedvenceknek is van száraz valamint nedves eledel, akik allergiások a leggyakoribb fehérjékre, mint a csirke vagy a glutén. Az Iberico sertésből, illetve a marhahúsból készült tápok nem váltanak ki kellemetlen bőr és emésztési tüneteket az érzékeny kutyáknál se. Ha kedvencénél gyakori vakaródzást, szőrhullást, kiütéseket és hasmenést tapasztal, akkor érdemes lehet egy csirke és gabonamentes eledelre váltani. Gyakran már az első két hétben észrevehető javulás az intoleráns és allergiás kutyák esetében a PLATINUM-ra váltás után.
 

A PLATINUM külön úton jár: 70% friss hús

A világon egyedüli gyártóként mi legalább 70 százalék friss húst használunk, melyet bizonyítani is tudunk TÜV SÜD ELAB tanúsítványunknak köszönhetően. Ehhez adjuk hozzá a könnyen emészthető összetevőket, mint például a rizst, kukoricát és/vagy burgonyát, valamint hidegen sajtolt olajokat, gyógynövényeket, ásványi anyagokat és vitaminokat. Egyedüli gyártóként a friss húsban meglévő nedvességtartalom miatt teljes mértékben mellőzni tudjuk a víz hozzáadását. A húst tápanyagkímélő módon, kizárólag saját húslében főzzük, így biztosítjuk a kutyatápok prémium minőségét. 
 

Az ízletes kutyatáp egyáltalán nem száraz

A saját húslében történő főzés és az ezt követően szobahőmérsékleten zajló lassú és kímélő szárítás következtében a PLATINUM száraz kutyatápoknak magasabb a nedvességtartalma, mint a hagyományos szárazeledeleknek. A 19 százalékos színtiszta húsléből álló nedvességtartalom jelentősen hozzájárul az ízélményhez.

 

Vevőink azt szokták mondani, hogy a PLATINUM egy szaftos száraztáp, melyet még a válogatós kedvencek is szívesen fogyasztanak.

 

A PLATINUM receptúraPLATINUM receptúra

70 % friss hús, kímélő főzés, kiváló minőségű alapanyagok – győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM termékeket

» további információk a receptúráról 

PLATINUM gabonamentes sertés és marha táp

csirke és gabonamentes platinum kutyatáp
PLATINUM Iberico+Greens
kutyatáp ibériai sertésből
gabonamentes kutyatápok
PLATINUM Beef+Potato
kutyatáp marhából

 

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista