PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatápok
A PLATINUM különbség

PLATINUM különbség

Hagyományos szárazeledel

A hagyományos szárazeledelek esetében a fehérjék általában kisebb részben húslisztből, nagyobb részben gabonából és gabona melléktermékekből származnak. Víz hozzáadása után az ezekből az összetevőkből álló folyékony tápot magas hőmérsékletre melegítik fel és nagy nyomással kroketteket préselnek belőle. Minden egyes kutyaeledel krokett keményítőréteggel van bevonva, melyet a kutya gyomrában először meg kell bontani. A hagyományos szárazeledelek maradék nedvességtartalma kb. 8 %.

 

A PLATINUM külön úton jár - 70% friss hús

A világon egyedüli gyártóként mi legalább 70% friss húst használunk, melyet bizonyítani is tudunk. Ehhez adjuk hozzá a könnyen emészthető összetevőket, mint például a rizst, kukoricát és/vagy burgonyát, valamint hidegen sajtolt olajokat, gyógynövényeket, ásványi anyagokat és vitaminokat.
És: egyedüli gyártóként a friss húsban meglévő nedvességtartalom miatt teljes mértékben mellőzni tudjuk a víz hozzáadását, és a húst tápanyagkímélő módon, kizárólag saját húslében főzzük. Így biztosítjuk a PLATINUM kutyatápok prémium minőségét.

Egyáltalán nem száraz

A saját húslében történő főzés és az ezt követően szobahőmérsékleten zajló lassú és kímélő szárítás következtében a PLATINUM száraz kutyatápoknak magasabb a nedvességtartalma, mint a hagyományos szárazeledeleknek.
A 18 %-os maradék nedvességgel, mely színtiszta húsléből áll, a PLATINUM egyáltalán nem száraz. Ez jelentősen hozzájárul az ízélményhez. Vevőink azt szokták mondani, hogy a PLATINUM a szaftos száraztáp.


A PLATINUM receptúraPLATINUM receptúra


70 % friss hús, kímélő főzés, kiváló minőségű alapanyagok – győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM termékeket

» további információk a receptúráról


[neve]

KOSÁRBA
[ara] Forint  [akcios_ara] Forint

[arkg] | [darab] x [kg] kg = 0


[rovid_leiras]

OldaltérképKarrier
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista