PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Száraz kutyatáp
A PLATINUM előnyei a hagyományos száraztápokkal szemben

A PLATINUM kutyatápok előnyei a hagyományos szárazeledelekkel szemben

Optimális anyagcsere
A hagyományos szárazeledelek erőteljesen megduzzadnak a gyomorban, mivel igen sok folyadékot vesznek fel. Ennek két oka van :
1. Az összetevők - ezek a tápok legtöbbször főként növényi nyersanyagokból és kisebb részben húslisztből állnak.
2. Az extruderben történő előállítás – az összetevőket vízzel keverik össze, majd magas hőmérsékletre melegítik fel, és nagy nyomás alatt krokett formára préselik.

Végeredményként erősen porózus állagú kroketteket kapnak, amelyek sok levegőt zárnak magukba, és amelyek folyadékfelvétel következtében megduzzadnak.
A PLATINUM száraztápok esetén a nagyarányú friss húst és további értékes alapanyagokat tartalmazó összetétel, valamint a kíméletes gyártási eljárás a záloga annak, hogy a táplálék a gyomorban nem duzzad meg és nem is erjed tovább.
A tápfalatkák puhák és tömöttek, valamint magas a tápértékük. Ezzel magyarázható, hogy a kutya által elfogyasztott táplálékmennyiség jelentősen alacsonyabb, mint a hagyományos szárazeledelek esetében. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy kevésbé terhelik meg a gyomrot, és az gyorsabban kiürül.
Amikor először ad kutyájának PLATINUM teljes értékű tápot, azonnal észre fogja venni a különbséget: a kutya evés után nem fújódik fel, nem jellemző rá a "kipukkadó has".

Gyomorcsavarodás veszélye

A gyomorcsavarodás kockázata – a gyomor különösen akkor csavarodhat meg mozgás közben, ha tele van – ezáltal jelentősen alacsonyabb. Az evés utáni „pihenőidő” is nagymértékben csökken.
Ezek a különbségek a hagyományos szárazeledelekkel szemben:
  • A PLATINUM nem duzzad meg a gyomorban, nem fúj fel és nem erjed meg.
  • A gyomor-bél traktusban töltött idő jóval rövidebb
  • A tápanyagok gyorsan felszívódnak a bélből.
A PLATINUM száraz kutyatápok nem duzzadnak meg a gyomorban:

A kutya gyomra mozgás közben rázkódik és meg tud csavarodni – különösen, ha teli van.
Mivel a PLATINUM teljes értékű kutyatáp optimálisan emészthető, kevésbé terheli meg a gyomrot, és az gyorsan kiürül, így a gyomorcsavarodás kockázata jelentősen csökken. Az evés utáni pihenési idő sokkal rövidebb is lehet.
A hagyományos szárazeledelekhez képest a könnyű emészthetőség miatt, mely biztosítja a tápanyagok ideális felszívódását, jelentősen csökkenteni lehet az adagot is.

 PLATINUM száraztáp előnyök - nem duzzad meg a gyomorban
Kísérletünkben a száraztápnak a kutya gyomrában történő megduzzadását szimuláltuk: Azonos mennyiségű hagyományos szárazeledelt és PLATINUM száraztápot helyeztünk el egy-egy üvegben, és azonos időben, azonos mennyiségű vízzel öntöttük le. Rövid idő múltán a hagyományos szárazeledel körülbelül a háromszorosára duzzadt. A PLATINUM száraztápnak ezzel szemben alig változott a térfogata. 

» további PLATINUM előnyök
OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista