PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
csirkementes PLATINUM kutyatápok

PLATINUM Natural Csirkementes kutyatáp  

Az érzékeny emésztésű kutyák számtalan fehérjére allergiások lehetnek. Köztük legismertebb a csirkeallergia és intolerancia: a betegség sok kedvenc életét megkeserítheti, ha nem vesszük észre idejében a jeleket.
A PLATINUM csirkementes kutyatáp termékei kiválók a csirke intoleráns ebeknek: ismerje meg nedves és száraz kutyatápjainkat!

A legnépszerűbb PLATINUM csirkementes tápok: 


PLATINUM Iberico+Greens hipoallergén kutyatáp intoleranciára
PLATINUM Iberico+Greens
kutyatáp ibériai sertéből
PLATINUM Beef+Potato hipoallergén kutyatáp intoleranciára
PLATINUM Beef+Potato
kutyatáp marhából
PLATINUM Lamb+Rice hipoallergén kutyatáp
PLATINUM Lamb+Rice
kutyatáp bárányból

 

Menu Turkey + Salmon
Menu Turkey + Salmon
Pulyka + Lazac felnőtt nedvestáp
Menu Pure Fish
Menu Pure Fish
Tiszta Hal felnőtt nedvestáp

 

Mikor szükséges csirkementes kutyatáp?

Tíz kutyából kettő szenved csirkeallergiától vagy intoleranciától. A kettő közötti különbség, hogy míg az allergia elsősorban a bőrön okoz tüneteket, addig az intolerancia az emésztésre van hatással. A jelenség kiváltója a csirkehúsos és csirkehúslisztes tápokban megtalálható fehérje. Lássuk, melyek a csirkés tápok és konzervek fogyasztásának következményei az érzékeny kutyák esetében:

  • Szőr- és bőrtünetek: számtalan kutya szőrét és bőrét is megviseli egy számára nem megfelelő kutyatáp. A fokozott szőrhullás (drasztikus esetben a foltokban elhullatott szőr), vakaródzás is utalhat intoleranciára vagy ételallergiára.

  • Fül gyulladása: a fülkagyló belső része könnyen kipirosodik és gyulladttá válik, ha hosszú távon etetjük kutyánkat olyan eledellel, amire a szervezete érzékenyen reagál. Ha azt veszed észre, hogy kedvenced rázza a fejét, gyakran vakarja a fülét, akkor gyanakodhatsz allergiára.

  • Hasmenés, hányás: az emésztési gondok egyértelműen intoleranciára utalnak a kutyák esetében. Ilyenkor a csirkementes kutyatáp etetésével már néhány nap alatt enyhíteni lehet a tüneteken.

A PLATINUM csirkementes kutyatáp előnyei

Kiemelkedően magas hústartalom: minden PLATINUM eledel, így a teljesen csirkementes kutyatáp változatok is minimum 70 százalék friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek. Gyakran a gyengébb minőségű tápok azért váltanak ki erős intoleranciát és allergiát a kutyáknál, mert vágóhídi maradék is belekerül a száraztápokba, konzervekbe. Termékeinket ezzel szemben színhús felhasználásával gyártjuk, hogy minél táplálóbb falatokat biztosítsunk kedvencednek.


A legjobb összetevők egy tápban: a nagy mennyiségű hús mellett fontos növényi szénhidrátok, vitaminok és antioxidáns hozzávalók sem hiányozhatnak a PLATINUM kutyaeledelekből. A felnőtt száraztápok például zöldhéjú kagyló kivonatot tartalmaznak, mely az egészséges porcok fenntartásában játszik szerepet az aktív kutyák számára. Emellett hidegen sajtolt növényi olajok és szárított gyümölcsök, zöldségek is gazdagítják a hipoallergén kutyatápokat is.


Kíméletes eljárással készült termékek: a PLATINUM módszer során a húst saját levében főzzük víz hozzáadása nélkül, hogy megőrizzük a húsban található ásványi anyagokat és ízletességet. A tápok szaftosságát úgy tudjuk legegyszerűbben megőrizni, hogy magas hőfok helyett szobahőmérsékleten szárítjuk az elkészült húsos alapanyagot hosszú órákon keresztül. A kutyák kifinomult szaglásukkal különbséget tudnak tenni egy igazán finom és gyenge színvonalú kutyaeledel között.


Gyorsan emészthető csirkementes kutyatáp: a kutyák elsősorban húsevő állatok, hiszen ősük, a farkas is ragadozó állat. Az örökölt rövid emésztőrendszer ezért elsősorban egyszerű állati fehérjék megemésztésére alkalmas.
A PLATINUM kutyaeledelek nem tartalmaznak glutént és nehezen emészthető összetevőket, ezáltal emésztés közben nem duzzad meg a kutyák gyomrában a táplálék. Szerencsére a PLATINUM tápok rendszeres fogyasztásával a kutyáknál gyakori gyomorcsavarodás esélye is minimalizálható.


PLATINUM csirkementes menü: természetesen nemcsak száraz kutyaeledeleink alkalmasak csirkementes diétára. A népszerű nedves konzervek is bátran adhatók csirkeérzékeny kutyusoknak. Érdemes váltogatni a száraz és nedves falatokat, hogy kedvencünk étkezése változatos legyen.
 

Milyen más hozzávalók allergizálnak még a kutyáknál?


A csirkementes kutyatáp mellett kínálatunkban gabonamentes, szójamentes és gluténmentes eledelek is megtalálhatók, ugyanis nemcsak a csirke fehérje tud tüneteket kiváltani kedvenceinknél. Szerencsére egyetlen termékünk sem tartalmaz glutént. Az ibéria sertéshúsból és marhahúsból készült eledeleink pedig teljesen gabonamentesek.


Ha kedvence is érzékeny, akkor ismerje meg a PLATINUM gabonamentes kutyatápok előnyeit is!

 

 

 

 

 

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista