Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
csirkementes PLATINUM kutyatápok

PLATINUM Natural Csirkementes kutyatáp  

Az érzékeny emésztésű kutyák számtalan fehérjére allergiások lehetnek. Köztük legismertebb a csirkeallergia és intolerancia: a betegség sok kedvenc életét megkeserítheti, ha nem vesszük észre idejében a jeleket.
A PLATINUM csirkementes kutyatáp termékei kiválók a csirke intoleráns ebeknek: ismerje meg nedves és száraz kutyatápjainkat!

A legnépszerűbb PLATINUM csirkementes tápok: 


PLATINUM Iberico+Greens hipoallergén kutyatáp intoleranciára
PLATINUM Iberico+Greens
kutyatáp ibériai sertéből
PLATINUM Beef+Potato hipoallergén kutyatáp intoleranciára
PLATINUM Beef+Potato
kutyatáp marhából
PLATINUM Lamb+Rice hipoallergén kutyatáp
PLATINUM Lamb+Rice
kutyatáp bárányból

 

Menu Turkey + Salmon
Menu Turkey + Salmon
Pulyka + Lazac felnőtt nedvestáp
Menu Pure Fish
Menu Pure Fish
Tiszta Hal felnőtt nedvestáp

 

Mikor szükséges csirkementes kutyatáp?

Tíz kutyából kettő szenved csirkeallergiától vagy intoleranciától. A kettő közötti különbség, hogy míg az allergia elsősorban a bőrön okoz tüneteket, addig az intolerancia az emésztésre van hatással. A jelenség kiváltója a csirkehúsos és csirkehúslisztes tápokban megtalálható fehérje. Lássuk, melyek a csirkés tápok és konzervek fogyasztásának következményei az érzékeny kutyák esetében:

  • Szőr- és bőrtünetek: számtalan kutya szőrét és bőrét is megviseli egy számára nem megfelelő kutyatáp. A fokozott szőrhullás (drasztikus esetben a foltokban elhullatott szőr), vakaródzás is utalhat intoleranciára vagy ételallergiára.

  • Fül gyulladása: a fülkagyló belső része könnyen kipirosodik és gyulladttá válik, ha hosszú távon etetjük kutyánkat olyan eledellel, amire a szervezete érzékenyen reagál. Ha azt veszed észre, hogy kedvenced rázza a fejét, gyakran vakarja a fülét, akkor gyanakodhatsz allergiára.

  • Hasmenés, hányás: az emésztési gondok egyértelműen intoleranciára utalnak a kutyák esetében. Ilyenkor a csirkementes kutyatáp etetésével már néhány nap alatt enyhíteni lehet a tüneteken.

A PLATINUM csirkementes kutyatáp előnyei

Kiemelkedően magas hústartalom: minden PLATINUM eledel, így a teljesen csirkementes kutyatáp változatok is minimum 70 százalék friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek. Gyakran a gyengébb minőségű tápok azért váltanak ki erős intoleranciát és allergiát a kutyáknál, mert vágóhídi maradék is belekerül a száraztápokba, konzervekbe. Termékeinket ezzel szemben színhús felhasználásával gyártjuk, hogy minél táplálóbb falatokat biztosítsunk kedvencednek.


A legjobb összetevők egy tápban: a nagy mennyiségű hús mellett fontos növényi szénhidrátok, vitaminok és antioxidáns hozzávalók sem hiányozhatnak a PLATINUM kutyaeledelekből. A felnőtt száraztápok például zöldhéjú kagyló kivonatot tartalmaznak, mely az egészséges porcok fenntartásában játszik szerepet az aktív kutyák számára. Emellett hidegen sajtolt növényi olajok és szárított gyümölcsök, zöldségek is gazdagítják a hipoallergén kutyatápokat is.


Kíméletes eljárással készült termékek: a PLATINUM módszer során a húst saját levében főzzük víz hozzáadása nélkül, hogy megőrizzük a húsban található ásványi anyagokat és ízletességet. A tápok szaftosságát úgy tudjuk legegyszerűbben megőrizni, hogy magas hőfok helyett szobahőmérsékleten szárítjuk az elkészült húsos alapanyagot hosszú órákon keresztül. A kutyák kifinomult szaglásukkal különbséget tudnak tenni egy igazán finom és gyenge színvonalú kutyaeledel között.


Gyorsan emészthető csirkementes kutyatáp: a kutyák elsősorban húsevő állatok, hiszen ősük, a farkas is ragadozó állat. Az örökölt rövid emésztőrendszer ezért elsősorban egyszerű állati fehérjék megemésztésére alkalmas.
A PLATINUM kutyaeledelek nem tartalmaznak glutént és nehezen emészthető összetevőket, ezáltal emésztés közben nem duzzad meg a kutyák gyomrában a táplálék. Szerencsére a PLATINUM tápok rendszeres fogyasztásával a kutyáknál gyakori gyomorcsavarodás esélye is minimalizálható.


PLATINUM csirkementes menü: természetesen nemcsak száraz kutyaeledeleink alkalmasak csirkementes diétára. A népszerű nedves konzervek is bátran adhatók csirkeérzékeny kutyusoknak. Érdemes váltogatni a száraz és nedves falatokat, hogy kedvencünk étkezése változatos legyen.
 

Milyen más hozzávalók allergizálnak még a kutyáknál?


A csirkementes kutyatáp mellett kínálatunkban gabonamentes, szójamentes és gluténmentes eledelek is megtalálhatók, ugyanis nemcsak a csirke fehérje tud tüneteket kiváltani kedvenceinknél. Szerencsére egyetlen termékünk sem tartalmaz glutént. Az ibéria sertéshúsból és marhahúsból készült eledeleink pedig teljesen gabonamentesek.


Ha kedvence is érzékeny, akkor ismerje meg a PLATINUM gabonamentes kutyatápok előnyeit is!

 

 

 

 

 

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista