Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
Vásárlóink visszajelzései

Visszajelzések – az ajánlások termékeink legjobb bizonyítékai

Aki kutyáját PLATINUM kutyatápokkal eteti, egy életvidám és legfőbbképpen egészséges négylábú gazdájának mondhatja magát. A meglévő, táplálkozással összefüggő betegségeket, pl. emésztési problémákat, allergiákat, szőrproblémákat, a vitalitás hiányát és az izmok leépülését a PLATINUM tápokkal a legtöbb esetben meg lehet szüntetni.

Óvja meg kutyáját ezek ellen a betegségek ellen, és etessen PLATINUM kutyatápokkal. Sok tenyésztő és kutyatulajdonos aki Platinumot etet kutyájával, saját tapasztalatai alapján minket ajánl. Ennél jobb reklámra nincs is szükségünk! Csak ajánlás útján is számos vásárlót nyertünk már meg magunknak.

Tekintse meg "Bajnokok”oldalunkat is.

Gémesi Olívka véleménye
Minőségileg változtatta meg annak idején az életünket, mikor áttértünk a Platinumra. Előtte minden tápot végigpróbáltunk, maximum egy hétig ette meg őket, utána váltogatni kellett őket, hogy megegye vagy össze kellett keverni konzervvel. Aztán rátaláltunk a Platinumra és csoda történt. Kitettem és gond nélkül megette, hozzákevert konzerv nélkül is. 1 hónap után is még mindig ette, úgyhogy minket nagyon meggyőzött. Szőre, bőre szép és egészséges,ami fajtáját tekintve fontos, mert egy skót juhászkutyának az az éke. Csatolok egy képet is róla. :))

 

 Petrik Katalin véleménye
Lia kutyámnál kölyökkora óta próbálkoztam többféle neves márka száraz és nedves tápjaival. Folyamatos hasmenéssel és esti hányásokkal küzdöttünk és látszott, hogy nem érzi jól magát a bőrében. 1 éves korában elkezdtem vele Agilityizni és muszáj volt fizikaliag is jó állapotba hozni. Édesanyám 14 éves idős kutyájánál ajánlásra próbálta először a Platinum tápokat, ő hívta fel a figyelmemet rá, kaptam egy kisebb mennyiséget, amit a kutya imádott. Mivel nehezen hittem el, hogy csak ez elég lesz neki, melléetettem, de továbbra is hasmenéses maradt. Majd elhagytam minden mást és csak Platinumot kapott, elosztva a napi adagját kétfelé. Amellett, hogy az összes egészségügyi panasza elmúlt, a heti többszöri edzéseit is végig bírja, nem fárad, sőt sokkal koncentráltabb lett. Gyönyörűen izmosodik, elmúlt a szájszaga, a hányásokat elfelejtettük. Bárki megsimogatja, csak azt hallom, milyen finom puha a szőre :)Huszár Melinda véleménye
Régóta használjuk a PLATINUM termékeket és nagyon megvagyunk elégedve.
Egy yorki-toy uszkar keverék kutyusom van, aki 11 éves és egy kínai kopasz kutyám, akiknek egyaránt tudom adni a száraz tápot, mindketten nagyon szeretik ☺ Kezdetben egy kis hízast vettem észre náluk, úgyhogy a PLTAINUMBÓL valóban kevesebb is elég ☺.
Remelem még sokáig tudjuk használni a termékeket.


 

 Tanászi Szandra és Nitro véleménye
Kedves Platinumosok! Nagyon köszönöm,hogy annak idején a nyereményjátékotok alkalmával kiválasztottatok minket. Azóta, hogy is mondjam, szemeztünk és csipegettünk mindig egy picit, mire is beláttam,Ti készítitek a nekünk való eledelt! Nitro nagyon aktív sportkutya, heti szinten legalább 25 órát van edzésben, így elengedhetetlen számunkra a minőségi és energiadús táplálék, ami hasznosulni is képes. Nos, megtaláltuk, s bevált. Nagyon köszönjük Nektek. Lelkes fogyasztótok lettünk. Üdv Szandra és a táncos belgák


 

 

 

 Veres Klaudia véleménye

"Köszönöm hogy vagytok, és hogy ilyen kiváló minőségű tápot készítetek!
Kínai meztelen kutyusom január óta, 10 hetes máltai selyemszőrűm most 10 hetes kora óta a Platinum tápokat eszik. Egyszerűen imádják! Még a nagyon válogatós kínai is! Én pedig nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a legjobb alapanyagokból készült tápot eszik. :)
Szóval meg szeretném köszönni, hogy felelőséggel gyártjátok a tápokat és elérhetővé teszitek számunkra! :)

Köszönettel egy 1 éves kínai meztelen és 10 hetes máltai selyemszőrű boldog "Anyukája" :)"

 Horváth Noémi és Rocky véleménye

Rocky-t egészen kölyökkora óta Platinum-mal táplálom. Hosszas keresgélés után találtam erre a kiváló minőségű termékre, és az olvasottak alapján, nem is volt kérdés, hogy ezek után mit fogok adni a kutyámnak. Rocky szépen nevelkedett, egészséges, gyönyörű fényes lett a szőre, mindenki dicséri. Mindegyik fajtát kipróbáltuk már, nagyon izlik neki, házhoz szállitják. Rockyval agilityre is járunk, és trükközni is tanulunk, energikus, és játékos kutyus, szokott kapni kiegészitésképpen halat, májat és tojást is. Mindenki aki kérdezi, hogy mivel etetjük, azt mondják, hogy miért nem cseréljük le olcsóbb tápra, de mi ezt nem tennénk, mert nagyon meg vagyunk elégedve vele.

Köszönjük szépen! Noémi és Rocky

 Tóth Marianna és Májró véleménye

Mi kb másfél éve álltunk át a Plantium tápra, előtte sok fajta táppal és konzervvel próbálkoztunk, de az én válogatós kutyim, akit Májrónak hívnak egyiket sem szerette, míg nem rá találtunk a Plantium tápra, amit első perctől megevett. A sertés és bárányos változatot szoktuk venni és nagyon meg vagyunk elégedve. A kutyám újra remek formában van, a szőre újból fénylik, és ami a legfontosabb nem jött elő az allergiája. Korábban előfordult, hogy véresre vakarta magát, nem győztük állatorvoshoz hordani kapta a szteroid injekciókat, ami ugye nem a legjobb a szervezetnek. Egyszóval én örülök, hogy rátaláltunk erre a termékre, Májró imádja, és ha jól tudom nem akármilyen technológiával készítik, biztosan ez is az oka, hogy nem jött elő kiskutyám allergiája, amiért nagyon hálás vagyok.
Üdvözlettel a Gazdi, Tóth Marianna

  


 

Bató Emese, Szuszi és Floki véleménye

Két keverék kutyám van, a munkám mellett szinte minden időmet velük töltöm. A közös kanapén fetrengés, a 'kedvenc' státusz mellett nekem fontos, hogy az ő igényeik is legyenek elégítve, hiszen amellett, hogy a társaink, ők kutyák, és tisztelnünk kell bennük az ösztönlényt is. Ezért rengeteget mozgunk, sportolunk.
Én elsősorban nyers étrenden tartom a kutyáim, de emellett praktikus okok miatt néha szükségün van tápra. Ez a táp csak magas minőségű, természetes alapanyagokat tartalmazó táp lehet. Amikor rátaláltam a Platinumra, szimpatikus lett a leírás az elkészítés módjáról, valamint a többi gazdi által leírt tapasztalatok. Így kipróbáltuk, és nem csalódtunk benne! A puha falatokat a kutyák mindig szívesen eszik, jutalomfalatnak a legjobb :) a jó minőséget nekem az jelzi a legjobban, hogy tökéletesen megfér egymás mellett a nyers menü, és a Platinum, nem okoz emésztési gondokat ha váltok egyikről a másikra.Juhász Renáta, Pedró és Öcsi véleménye
A mi történetünk a következő...

Két spániel gyerekkel élünk együtt, az egyiket Öcsinek hívják és gyönyörű fekete bundija van. A másik kutyusunk Pedró. Mindkettő szerelem volt első látásra.
Pedró mentett kutyus, örökbefogadtuk. Fantasztikus volt látni, ahogy nyit a világ felé... A mai napig rácsodálkozik dolgokra, és felismeri, hogy létezik jó is a világban, nem csak rossz. Türelmesnek kellett lennünk vele, hiszen mi voltunk a sokadik gazdija az akkor még csak 8 hónapos kis fickónak... Örökbefogadása után hamar felismertük, hogy egy puszi osztó gépezet veszett el benne. Egy édes bájos mackó, aki szomjazza szeretetet. Viszont az is kiderült, hogy ízületes, fehérje érzékeny. A fehérje allergiája miatt vagy a bundáját tépte vagy a mancsát nyalogatta. Sok prémium tápot kipróbáltunk, amire rá volt írva, hogy hippoallergén és még sorolhatnám, de egyik sem vált be. De ennek már vége, mert szerencsére rátaláltunk a Platinumra és azóta szépen lassan elmúltak a tünetei és fut, mint a nyúl!
Öcsinknek “csak” a száj szagával volt gond ... de mióta Platinumot eszik, megszűnt ez a probléma is. Korábban a fiúk egyébként rettentő válogatósak voltak. Szó szerint imádkozni kellett, hogy egyenek már. Most már végre nem kell... alig várják a kajaidőt, és boldogan falatoznak. Boldogok vagyunk, mert a fiúk is boldogok, egészségesek és energikusabbak, mint valaha. Köszönjük!


Köszönettel és tisztelettel: Pedró, Öcsi és a boldog gazdáik


 

Ruttkay Erzsébet és Boci véleménye
Nem szeretem a reklámokat, ezért csak azokat a termékeket ajánlom, amik tényleg jók, legyen szó a kedvenc sportkrémemről, legjobb orvosomról, és kutyakaja esetében rólatok. Tudom, hogy nyálasnak hangzik, de tényleg így van. Az én Boci kutyám nem válogatós, benyal mindent, ezért adhatnék neki 200 Ft-os kilós árú tápot, amiben kemény 1 % húst tüntetnek fel, de mivel én is húsevő vagyok, és tudtommal a kutyáink a mighty farkasok leszármazottai (mégha néha nehéz is felfedezni a hasonlóságot :)), ezért inkább a Ti tápotok mellett döntöttem. Előtte se adtam a kutyának gyenge minőségű tápot, de mégis olyan volt a szájszaga, hogy reggel lefordultam tőle az ágyról, ezért váltottam. A Ti tápotoknak meg (főleg a nedvesnek), olyan az illata, hogy nem szabad éhesen felbontanom, mert félek, éhen marad a kutya. A reggeli utáni puszija is kellemesebbnek érzik, bár itt megjegyezném, olyanokat böffent utána, hogy édesapámmal versenyezhetne... :) A kakija, amit persze csak mi kutyások tárgyalunk ki olyan lelkesen (meg tudtommal a babások gyülekezete :)), fele akkora, és tökéletes, bár annak az illatán még dolgozhattok... ;)

Köszi, hogy ilyen jó áron, ilyen jó cuccot árultok!

 Tátrai Linda és kutyusai, Maláta és Saci véleménye

Maláta kutyusunk (német dog) 4 hónapos korától BARF szerint étkezett. Kb. másfél éves korára kiütései lettek, és mindennapossá vált a többszöri hányás és hasmars. Belei felpuffadva, hízni semmit nem hízott. Kivizsgálások következtek. Egyelőre annyit tudunk, hogy van valami komolyabb baj, (a feltételezett ételallergián felül).... de ehhez további vizsgálatokra van szükség, amire még nem határoztuk el magunkat. A doki hipoallergén tápot javasolt. Így jutottunk el a PLATINUM-hoz. :)

Fél éve eszi az ibériai sertést és a bárányos száraz tápot illetve keverünk hozzá nedvest is. Imádja. A változás, hogy nem hányja ki az ételt, és nincs hasmenése. Nem úgy, mint a nyers koszttól és a hiper-szuper prémium tápoktól, amit próbálgattunk még. Két kilót hízott. Nem sok, de legalább nem fogy. És már csak gyomorsavat hány, azt sem mindennap... Talán, ha kiderül, mi is a pontos baj és az kezelve lesz, akkor sínen leszünk.

Saci (szálkás tacsikölök) nagy kajás! :) Azt gondolom, hódol a haminak. :) Tenyésztőnél más fajtát kapott.. azt nem ette ilyen lelkesen! Róla ennyit tudok elmondani egyelőre. Gyönyörű a szőrük és a széklet mennyisége sem sok!


Röviden ennyi a tapasztalatunk. Klassz! Csak ajánlani tudom! :)Flaisz András és Maxi véleménye

Nekünk egy igen csak aktív westink van. Mindig is figyeltünk rá, hogy lehetőségeinkhez mérten a legjobbat kapja mindenből.
Mint általában a fehér kutyák többsége, a westik is hajlamosak az allergiára és bár a mi Maxink szerencsére nem allergiás, a csirkés dolgokat így is kerüljük. Másik keresztünk, hogy az a fajta hajlamos a fogkövesedésre is, ami viszont sajnos nálunk is fenn áll. Maxi még csak 6 éves, de már kétszer is altatni kellett a fogkőleszedés miatt.
Ahogy sokan mások, mi is folyamatosan keressük azokat a termékeket, amelyek a kis kedvencünk életét jobbá tehetik, amelyek biztosítják az egészséges és hosszú életet számukra.
Így találtunk rá a Platinum honlapjára is. Az ott olvasottak – hypoallergén és 70% friss hústartalmú száraz tápok - megérlelték bennünk a döntést és 2015 ősz óta mi is Platinummal etetjük Maxit. A kutyás barátaink között körbe kérdezve mindjárt akadt nem is egy, akik már 'Platinumoztak'. Előtte is jónak tartott táppal etettünk, de mivel állítólag fogkövesedésben is szerepe van a táp választásnak izgatottak voltunk a váltás miatt.
Maxinál nagyon bevált! Ráadásul úgy vettük észre párommal, hogy azóta mintha a fogkövesedés is megállt volna, vagy legalább is sokkal kisebb mértékű lenne, amit már erre való speciális készítményekkel lehet orvosolni.
 

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Platinum készítményeket!

ui.: Már nagyon várjuk, hogy Magyarországon is kapható legyen a Platinum kutyáknak gyártott fogkőeltávolító gélje!Nagyné Vizi Alíz és kutyái véleménye

Nagyné Vizi Aliz és vizslája véleménye a PLATINUM kutyatáprólTanúsíthatom, hogy rengeteg kutyatápot használtunk már és a Platinum verhetetlen:)
Van egy nagyon-nagyon válogatós Yorkim (9 éves), és egy 7 hónapos magyar vizslám! A yorki (Maya) akinek sajnos már nem sok foga van, és hihetetlen válogatós imádja ezt a tápot, még ő is el tudja rágni, ami hatalmas dolog nekünk mivel már évek óta csak pépeset evett. A vizsla (Lili) vizslákhoz képest válogatós (persze el lett kényeztetve), sokáig főztem neki, mert nem volt hajlandó megenni a száraz tápot, de amióta rátaláltam a Platinum-ra, nem kell minden nap főzőcskézni, mert mindketten imádják!
Rengeteget böngésztem a neten jó minőségű táp után, de nem találtam olyat, amelyikben ennyi friss hús szerepelne, mint ebben, és a többi hasznos összetevőről se feledkezzünk meg :)


Szóval nekünk abszolút győztes a Platinum! Köszönjük!


 


 

Jahn Krisztina és Border Collie-ai, Happy és Cooper véleménye
Jahn Krisztina és Border Collie-ai véleménye a PLATINUM kutyatáprólAmikor 3 évvel ezelőtt Happy kutyánk a családba került, tudtuk, fontos lesz számára a minőségi kutyatáp. Border collie-ként nagy a mozgásigénye és az ízületeit is támogatnunk kell.
Kölyökkorában is prémium tápot vásároltunk számára, figyelve a legjobb beltartalomra, de akkor még nem hallottunk a Platinum tápokról.
1 éves kora körül volt egy bélfertőzése, ami miatt sokat fogyott és hónapok alatt sem sikerült visszahíznia. A szőre fénytelen és rossz minőségű volt. Épp elérte azt a kort, hogy felnőtt tápra váltsunk, így tovább kutattunk, mi lenne számára a megfelelő táplálék, amivel a súlya is gyarapodna és a szőre állapota is javulna. Ekkor mesélte az egyik barátunk, hogy az ő Border collie kutyái Platinum tápot kapnak. Ők is hasonló problémával küszködtek korábban, mint mi és amióta a Platinum tápot eszik, gyönyörű a szőrük és szuper kondícióban vannak.
Kipróbáltuk mi is a Platinum csirkés száraz tápot és szinte hetek alatt látványos pozitív változást tapasztaltunk. Happy súlya szép lassan elkezdett gyarapodni és a szőre is megerősödött, dús, élettel teli lett.
Közben vettünk még egy Border collie kutyust. Cooper pici kora óta a Platinum kölyök tápot kapta. Most már mindketten a felnőtt tápot eszik.
Az is fontos szempont volt a kutyatáp választásnál számunkra, hogy minél kíméletesebb eljárással készüljön, a hozzávalók természetes anyagok legyenek. A hústartalom és a hozzáadott zöldkagylóhéj kivonat magas százaléka is a Platinum tápok mellett szólt.

Köszönjük a törődést, a személyes tanácsokat!
Jahn KrisztinaGamauf Orsi és Málna véleménye
Gamauf Orsi és Málna véleménye a PLATINUM kutyatáprólNekem egy másfél éves francia bulldog kutyusom van, akinek fajtájából adódóan elég érzékeny az emésztése és sajnos csirke allergiája is van. Ennek ellenére a csirkés Platinum táptól nem jelentkeznek az allergiás reakciói, aminek nagyon örülünk! :)
Kipróbáltuk a száraz tápból mindhárom ízt, de a legjobban a bárányos ízlik Málnának. Régebben kísérleteztünk rengeteg márka tápjával, de hamar megunta őket és az összetételükben is találtunk kivetnivalót. A Platinumot nem unja meg, a szőre gyönyörű fényes és puha mióta ezt eszi és az emésztése is rendben van.
Nyugodt szívvel etetem ezzel a márkával, mert tudom, hogy a legjobbat kapja!

Bérci Hilda és Szofi véleménye
Bérci Hilda véleménye a PLATINUM kutyatáprólÁprilisban volt 3 éves a yorkshire terrier kiskutyám, Szofi. Több mint 2 és fél éve etetem Platinummal, legnagyobb megelégedésére. Imádja, kedvence az ibériai sertés.
Csak jókat tudok mondani a Platinumról. Gyönyörű a szőre, egészséges, széklete teljesen normális. Soha semmi emésztési problémája nem volt.
Többeknek ajánlottam ezt a tápot, akinek a kutyája addig nem akart enni, vakaródzott. Mindenki azóta is hálás nekem, hogy kipróbálták.
Patvarosné Alapi Diána és Rudi és Lara véleménye
Patvarosné Alapi Diána véleménye a PLATINUM kutyatáprólRudim és Larám, két Máltai. A Rudinál már a kezdet kezdetén gond volt emésztésével, szeme erősen folyt, hányt és állandó hasmenés kínozta. Több prémium tápot próbáltam, de egyik sem vált be igazán. Akkor javasolta valaki, hogy próbáljam ki a PLATINUM tápot. Két hét sem kellett és normalizálódott a széklet, nem hánytak, megszűnt a hasmenés is. Életvidám virgoncok lettek :)
Nem cserélném a Platinumot más tápra semmi pénzért. Kipróbáltuk a nedves tápokat is, azokat is nagyon szeretik a kiskutyáim.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik egészséges és vidám kutyákat szeretnének.Róth Sándor és Chester és Dalma véleménye
Róth Sándor véleménye a PLATINUM kutyatáprólA mi történetünk nem túl bonyolult. Két fiatalka angol bullmasztiffal élünk együtt. A fiú 14 hónapos (60 kg), a kislány 12 (40 kg). A tenyésztő úgy hozta el őket hozzánk, hogy egy zsák Platinum Puppy Chicken tápot is kaptunk indulásképpen, így a kutyusok az új környezetben is az otthon megszokott ízeket kapták az első napokban.
Kérdésünkre azt válaszolta, hogy az évek során szinte minden jó, jobb és prémium minőségű tápot kipróbált, és a Platinum volt az egyetlen, ami a falkája összes kutyájánál bevált.
Mivel feltett szándékunk, hogy a kutyusoknak a lehetőségeink szerint a legjobbat biztosítsuk minden téren, ezért nem is kísérleteztünk. Azóta is maradtunk ennél a gyártónál. Mindössze annyi változott, hogy a kezdeti Puppy Chicken után már jó ideje a 3 különböző ízű felnőtt tápot kapják felváltva.
Kb. 3-4 hetente hozza a futár a 30 kg csomagot … :) .

Az elmúlt hónapokban két ismerősünknek is segítettünk. Egy folytonos hasmenéssel küzdő, csont sovány, kétéves boxer és egy szintén hasonló tünetekkel küzdő négyéves labrador szabadult meg hosszú idő után a problémáitól, miután a gazdáik a mi két kutyusunkat látva váltottak a Platinumra.

A nedves tápokkal kapcsolatban nincs túl sok tapasztalatunk. A karácsonykor rendelt csomag mellé ajándékba kapott halas verziót nagyon élvezték, hangos cuppogással tüntették el pillanatok alatt … :)Dobos Alexandra és yorki-ja véleménye
Dobos Alexandra és yorkija véleménye a PLATINUM kutyatáprólEgy másfél éves yorki kislány gazdija vagyok. Egy igazi kis királylány :) Iszonyatosan finnyás és eléggé érzékeny a pocakja. Rengeteg tápot és konzervet kipróbáltam már, Royal Canin Junior-ral kezdtük az első pár hónapot, aztán kifejezetten a fajtának készült, Yorkshire terrier táppal is próbálkoztunk, eredménytelenül. Nem evett a száraztápból egyáltalán, vagy csak akkor ha kézből etettük, a nedvestáptól viszont rendszeresen hasmenése volt. Ezért kezdtem el keresgélni az interneten, hogy mi lehet a megoldás. A Facebook feldobott egy Platinum hirdetést. Elolvasgattam a véleményeket, utánanéztem az összetevőknek és gondoltam, mi vesztenivalóm van, kipróbáljuk. Csirkéset rendeltem, mert a csirke minden mennyiségben szóba jöhet nála, és nem csalódtam benne. Ez volt az első alkalom, hogy nem játszott a száraztáppal, hanem megállt a tányérkája mellett és megette az egészet :)

Azóta csak Platinumot eszik, és szerencsére megszűnt a hasmenés is, talán még egy kicsit hízott is.
Köszönjük szépen, mindenkinek csak ajánlani tudom!!Erika és Toby véleménye
Erika és Toby véleménye a PLATINUM kutyatáprólMàsfél éves máltai kutyus boldog és büszke tulajdonosa vagyok!
11 hetes korában hoztuk el Tobyt, aki folyton hányt és hasmenés gyötörte hónapokon át. Alig evett, levert és aluszékony volt. Orvosai nem talàltàk az okàt, de mi nem törődtünk bele. Végül kiderült allergiás az adalék és színezőanyagokra, és sok minden másra is. Minden szakirodalmat kiolvastam, kerestem kutattam mivel tudnánk táplálni. A màltai selyemkutya rajongói klub oldalán olvastam először a Platinumról. Szkeptikus voltam, de kértem kóstoló csomagot kipróbálásra. Néhány falatot evett előszőr a bárányos tápból... aztán két óra múlva megint pár falatot...és ez így ment egy napon át. Másnap reggel sokkal energikusabb volt, sőt szilárd székletet produkált. Hát azóta nemcsak a máltai, hanem a Platinum rajongói klub tagjai is vagyunk 

 


 


 

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista