PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel

 

Horváth Diána, Dare To Dream Yorkshire terrier tenyésztő

Horváth Diána Yorkshire terrier tenyésztő

Horváth Diána vagyok, a Dare to Dream Yorkshire terrier kennel tenyésztője. Büszkeséggel tölt el, hogy kennelemből származó-, több ország, és többszörösen díjnyertes kutyusaim élnek Egyesült Államoktól, Kanadáig, Skandináviától, Oroszországig, Baltikumtól, Ibériáig.
10 év Yorkie tenyésztői múlttal és számtalan kiállítási győztes címmel a hátam mögött tisztában vagyok azzal, hogy a siker nagyon sok tényezőn múlik. Hiába a gondos tenyésztői munka, a folyamatos ápolás, az igazán egészséges, szép kutyák mögött mindig egy megfelelően kialakított étrend áll a háttérben! Kutyáimmal, mindig a legjobb eredményre törekszem. Ezért a legtöbb kutyatáp nem üti meg a szintet nálam. A Platinum Natural Szuperprémium tápot először egy németországi kiállítási győzelem után kaptam, és a jó híre miatt ki is próbáltam. Az egyedülálló 70% hústartalomnak és magas húslé tartalomnak köszönhetően, már az állaga is jelentősen eltér a többi szárazeledeltől. Így, az amúgy is prémium étrendhez szokott kutyáimat bombasztikus íz élménnyel, egy "szaftos" száraz eleséggel leptem meg. Látván a kutyusok visszajelzését, úgy döntöttem, hogy munkára fogom a Platinumot és a teljes "állomány" étrendjét erre váltottam. Az eredmény már napokon, heteken belül jelentkezett. A végtermék jelentősen csökkent és sokkal könnyebben kezelhetővé vált. A kutyusok aktívabbak és egészségesebbek, mint valaha. Az étrend váltás sokat segített a szőrzet természetes rugalmasságának és fényének megőrzésében is. A kutyaeledelek piacát pontosan ismerve, ezzel a táppal tökéletesen elégedett vagyok, mert megadja mindazt, amihez a kutyáimnak szüksége van, legyen szó bármely korosztályról, kölyköktől a felnőttekig! A Platinum emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokból készül, nálam, ahol a kennel minden tagja családtag, ez óriási dolog, mert így biztosan tudom, hogy a kutyusok tényleg csak a legjobbat kapják!
Köszönöm Platinum, a családtagok nevében is :)

2017 SzeptemberFarkas Szilvia és kutyája, LínoFarkas Szilvia és Lino

Farkas Szilvia és Lino

Línó kutya élete nem indult túl jól...

Kölyökként Gyöngyös külterületén kóborolt testvérével, ahol befogták őket és a helyi gyepmesteri telepre kerültek. Itt egy évet töltöttek el úgy, hogy senkinek nem sikerült felfigyelni rájuk, nem volt szerencséjük, hogy gazdira találjanak. Egy év után az Állat és Ember Állatvédő Egyesület gondozásába vette őket, kedvesemmel innen fogatuk örökbe Línót.
A gondozó segítségével első kutyásként olyan kutyát sikerült választanunk Línó személyében, aki visszahúzódóbb, szerényebb, kora és terrier vére ellenére nyugodtabb volt kortársainál, de valójában a "bocs, hogy élek" viselkedése volt az, amibe beleszerettünk.
Családunkba történő beilleszkedése is nehezen indult, pár hétig szeparációs stresszel küzdött, de az örökbe adó Egyesület lelkiismeretes gondozóinak hála, az Ő tanácsaikkal sikerült túljutnunk ezen a szakaszon, és pár hét után minden a helyére állt, és a helyén van ma is.
A gazdisodását követően kezdetben mindenevő volt. Az első időkben csak száraz táppal etettünk, jó minőségű, prémium kategóriás táppal. Eleinte nem volt semmiféle gond, szépen megette az adagját. Aztán idővel elkezdett egyre válogatósabb lenni, sajnos a tipikus elsőkutyás hibákat elkövetve kicsit túlajnároztuk, illetve én ajnároztam túl Línót, aki ezt ügyesen ki is használta.
Ahogy a természete kezdett szépen kinyílni, és kezdett egyre magabiztosabb lenni, úgy lett egyre válogatósabb is. Persze mindezt irtó kedvesen adta elő, haragudni nem nagyon lehetett rá sosem.
Idén bő 3. éve van velünk, kb. 2 éven át szinte az összes, Magyarországi forgalomban lévő száraz táppal próbálkoztunk, de idővel az összeset hanyagolta, főleg amióta bevezettük az étrendjébe a főtt ételt is. Kutyás barátok azt javasolták, hogy próbáljuk meg "kiéheztetni" a kutyát, ha nem eszi meg, majd másnap, vagy harmadnap meg fogja, ha éhes lesz, de a natúr főtt koszt bevezetésével így ezt nem tudtuk kivitelezni.
A Platinumról egy kutyás barátunktól hallottam, akinek emésztési problémás kutyája van, és nekik nagyon sokat segített. Gondoltam kipróbáljuk.
Línó nagyon jó sikerült keverék kutya! A shar pei ősöktől örökölt szűk hallójáratok időnkénti gyulladásán túl semmi komoly, vagy elhúzódó problémánk szerencsére nincs, így mi nem egészségügyi okból választottuk a Platinumot, hanem azért, hogy kipróbáljuk, vajon ezt is megunja-e néhány hét után, ahogy az eddigieket A-tól egészen Z-ig.
Most már közel egy éve eszi reggeliként a főtt vacsija mellé, és ugyanolyan elánnal veti rá magát minden reggel, ahogy az első időkben. A Platinum más :)
Persze pozitív változást én is észrevettem nála, a bundája szemmel láthatóan szebb, csillogóbb, a kutyából távozó végtermék állaga klasszisokkal jobb és kevesebb.
Bevallom őszintén azóta is voltak gyenge próbálkozásaink, hogy hátha mást is megeszik, ezzel-azzal próbáltuk kiváltani a Platinumot, de feladtuk, más tápot már nem eszik meg.
Ő ezt kiválasztotta magának és tartja is magát a választásához! :-)

2017 február


 

Debreczeni Anita és kutyája, Léna

Debreczeni Anita és LénaLéna kutyám 2 éves korában került hozzám, most 5 éves. Kb 34 kg ivartalanított nőstény németjuhász kutya. Kezdetben vegyes tápláláson volt, ez azt jelentette, hogy természetesen teljes értékű táp és házi koszt, mivel nem tudtam az allergiájáról.
Arra lettem figyelmes, hogyha elpihent gyakran nyalogatta a talpát, ami kíváncsivá tett. És bizony be volt gyulladva a lábujjak közötti bőr. Ez a gyulladás aztán jött és ment. Voltak tünetmentes rövidebb időszakok, de mindig visszatérő probléma maradt. Érdekes módon volt, hogy csak egy talp, de volt, hogy az összes. A kezdeti enyhe rózsaszín bőrpírtól a masszív lángvörösre begyulladt tappancsokig, fájdalmas fekete sebes pörsenésekig. A bőr felület, mint a tűzzel végig perzselt bőr, elvékonyodott, a szőr kihullott ezeken a területeken, és a kutyus számára érintésre is érzékeny lett. A táplálási hibákon túl, gondoltam környezeti hatásra (sár, éles kövekre séta közben, fű, vagy stressz). Irány az állatkórház, ahol kaptunk krémet, és valószínűsítette az orvos, hogy allergia, valószínűleg valamilyen ételeredetű. Mivel az allergia teszttel járó altatást és beavatkozást nem vállaltam, elkezdtem keresgetni, utána olvasni, milyen lehetőségek vannak még ezen kívül. Leálltam a házi koszttal, csak táp, ebből is több gyártó termékét is próbáltuk. De ez sem hozott eredményt, sőt, a gyulladásos állapot egyre sűrűbben fennállt, és már a krémek sem enyhítették. A talpbőr egyes helyeken, és érdekes módon mindig ugyan azon a helyeken kifakadt és az eddigi fekete sebes pörkök mellett levedző gennyes sebek is kialakultak, melyek, ha begyógyultak is maradandó heget hagytak és következő alkalommal ugyanott fakadtak ki. Ez oda vezetett, hogy séták maradtak el a fájdalmai miatt, sántikált, nem volt kedve futkározni, ha be volt gyulladva a lába. A tápok összetételét mindig figyeltem, ami szemet ütött, hogy tele vannak gabonával, gabona származékokkal, szója, stb…..ami legyünk őszinték nem egy ragadozónak való. Persze Léna mindent nagy szeretettel fogyaszt, súly problémáink is voltak, amit a sok gabonás táp nem segített megoldani. Rengeteg tápot végig néztem, összetételt, adagolást, stb. Aztán egész véletlenül találtam rá a Platinum Natural termékeire, olvastam róla, konzultáltam az állatorvosunkkal, és a Platinum Natural facebook oldalán a termék szakértőivel. Így belevágtunk Lénával a tápváltásba már sokadszorra. Bárányossal kezdtünk, és nagyon imádta az első pillanattól. Tartottam tőle, hogy szorulás lesz a kisebb adagok miatt, de nem volt ilyen. Természetesen átalakult a széklete (3-4 nap átállás) a bárányostól sokkal sötétebb lett, de a kisebb adag ellenére is meg van a napi 2 széklet. Kipróbáltuk az ibériai sertésest is, azt is imádja. Csirkéset szándékosan nem próbáltuk még, az eddigi tápok is baromfi származékokat is tartalmaztak. A sebek lassan begyógyultak, és nem jöttek elő újra, elhagyta a lábnyalást, visszanőtt a szőr a talpán. Öt zsák 5 kg-os táp elfogyasztása után nagy örömmel modhatom, hogy teljesen tünetmentesek vagyunk. Léna teljes test szőrzete is átalakult, sokkal lágyabb puhább fényesebb lett. A testsúlya is rendeződött. Gyönyörű és energikus.

Csak ajánlani tudom minden gazdinak, aki a kutyusával hasonló problémákkal küzd, már csak az allergia okának kiszűrése miatt is. Mindenképpen megéri kipróbálni.

2016 December


 

Dervalics Kitti és kutyája, Darázs

Dervalics Kitti és DarázsDervalics Kitti és DarázsEgy ismerős ajánlotta a Platinumot már lassan két és fél éve. Eleinte csak jutalomfalatként használtuk, tetszett, hogy könnyen törhető, nem ragad tőle a kezem, nincs tele színezékkel és nem utolsó sorban a kutya szívesen meg is eszi.
Csipinek, a 14 éves havanese-nek annyira bejött, hogy hamar tápot váltottam neki, pedig előtte is prémium minőségű tápot evett. A puha tápszemeket könnyebben el tudja rágni öreg fogacskáival, nem kell áztatni, összetördelni a tápszemeket.
Darázsnak nem mertem többet adni, csak nasinak ette. Darázs 11 éves labrador-agár keverék. 7 éve él velem, mindig a gyomra volt a gyenge pontja, rendszeresen volt gyomorgyulladása, hányás, hasmenés, orvos... ez ahogy idősödött egyre gyakoribb "program" lett. Nagyon vigyáztam az etetésére, nem kapott zsírosat, fűszereset, csontosat, direkt neki főztem csirkemellet rizzsel és orvosi gyógytápot evett mellé. Ezzel nagyjából karban tudtam tartani a gyomrát, de többször volt így is hányás, hasmenés, nem evés, sajnos ez már hozzánk tartozott.
Aztán tavaly nyáron jött a szokásos rosszullét, szokásos kezelés, de nem javult, egy hét után már nagyon gyenge volt, teljes kivizsgálás mellett döntöttünk. Vér, vizelet, székletvizsgálat és voltunk gyomortükrözésen (biopszia is történt), hasi ultrahangon.
Sajnos több mindent találtak, a legsúlyosabb probléma a gyomorszűkülete és a krónikus gyomor és bélgyulladása. Hosszas gyógyszerezés kezdődött, hányás megszűnt, de a hasmenés nem akart.
Táplálásán nem sokat váltottam, hiszen mi lehet gyomorkímélőbb a csirkemelles rizsnél (gondoltam én), tápból meg mindig is gyomorkímélőt kapott (ami szintén csirkés). Gyomorszűkülete miatt átálltunk a napi négyszeri, kisadagokban való étkezésre, száraztápot áztatva kapta (ezt nagyon nem szerette) és a tartós hasmenés miatt minden nasit megvontam tőle.
Hetekig tartó antibiotikum kúrát szteroiddal egészítettük ki, újabb hetek teltek el a sok-sok gyógyszerrel, de a hasmenés nem javult. Étvágya gyatra volt, alig evett valamit az is átment rajta. Rendszeresen jártunk infúzióra, sokat fogyott, legyengült, kedvetlen lett, megviselte a 3 hónapos, szinte folyamatos rosszullét.
Abbahagytuk a gyógyszereket, hisz nem hoztak javulást és a doktornő tanácsára kivontuk a csirkét az étrendjéből. Újabb hetek teltek el kísérletezgetéssel, szép lassan próbálkoztam mit bír a pocakja, mi hoz esetleges javulást. Kipróbáltam a szarvast, marhát, sertést, nyulat, belsőséget, váltogattam a köretet (rizs, zabpehely, árpa, búzacsíra, búzakorpa) és ezek kombinációival mindig mást főztem. Sajnos nagy javulás nem történt, a hasmenés csak pár napra javult, de mindig visszatért, rendszeresedtek az éjszakai egészségügyi séták. Minden balul sikerült kísérletezés után napokig rosszul volt, mindig várnom kellett, míg koplalással jobban lett, hogy újabb teszt alá vethessem, hisz tartós javulást egyik főztöm sem hozott. Hosszú egy hónap telt el így, minden fáradságom és igyekezetem ellenére sikertelenül.
Ekkor már 3 kutyám volt, az új, befogadott jövevény Opti, egy 2 éves yorki(szerű) eb. Sokat foglalkoztam vele, szertelen, neveletlen, csibész kis kamasz volt, tanítgatásasorán természetesen Platinum bárányos táp volt a jutalomfalat. Darázs ilyenkor mindig jött, könyörgött a nasiért, míg egyszer beadtam a derekam, hisz ígyis-úgyis ment a hasa és végre valami, amiből jóízűen evett! Nagyon nem bíztam el magam, továbbra is a főtt kajától vártam a csodát és persze sok minden az "output"-on múlott. Mivel szívesen fogyasztotta egyre többször kapott Platinumot a husi mellé. Széklete rögtön javulást mutatott és pár nap után sem rosszabbodott, így utolsó, kétségbeesett próbaképpen befejeztem a főzést, áttértünk csak a Platinum tápra.
Ennek màr 8 hónapja, Darázs azóta csak bárányos Platinumot kap, savlekötőt és probiotikumot szed, más gyógyszert nem. Hasmenés azóta a múlté és végre vége az éjszakai sétáknak! Energikus, újra labdázik, nagyokat tudunk sétálni, vidám, élvezi az életet, ez nekem mindent megér! Párszor még megpróbáltam a főtt ételt a változatosság kedvéért, de azóta sem vált be, soha nem hittem volna, hogy a rizseshúsnál lehet valami gyomorkímélőbb.
Jelenleg mindhárman száraztápból Platinumot kapnak, még a cica is szívesen fogyasztja. :)
Tudom, Darázs meggyógyulni nem fog, de a Platinum mellett 8 hónapja tünetmentes! Belegondolni sem merek, hogy Platinum nélkül most hol tartanánk, de valószínű az életét mentette meg! Sajnálom a hetekig/hónapokig tartó kísérletezgetést is, hisz mindvégig ott volt a megoldás a szekrényben...
Remélem Darázs még sokáig velünk lesz és hosszú távú megoldást jelent nekünk a Platinum!
Én csak ajánlani tudom!

2016 JúliusNagy Fanni Szelita, és Yorkshire terrierje, Mimó

Nagy Fanni Szelita, és Yorkshire terrierje, MimóEléggé otthonülő típus vagyok és magányomat egy kis Yorkshire terrier kutyussal szerettem volna enyhíteni. A kiskutya, amit kinéztem magamnak sajnos nem a legjobb helyről származik, ez csak akkor derült ki számomra, mikor a tenyésztőt meglátogatva egy betonos területen, a sarokban némi forgácson kuporogva mutatta meg az anyakutyát és három kicsinyét. Nagyon hideg volt, az anyakutya reszketett és a kiskutyák bár boldogan ugrándoztak nekünk, de rettentő soványak voltak. Az egyik kislánynak nagyon édes kis pofija volt, őt felvettem, és hiába tudtam, hogy ilyen helyről nem szabad kutyát venni, pláne nem ennyi pénzért, de képtelen voltam otthagyni. A kiskutyus nagyon félt mindentől és teljesen szocializálatlan volt (arról nem is beszélve, hogy a szőre tele volt élősködőkkel, amiktől csak nagy sokára tudtunk megszabadulni). Betegségek, gyulladások és egy lábtörés tovább nehezítették szegény kiskutyám életét. Lehet, hogy sok orvoshoz járás, kezelések, altatások miatt a kutyusom depressziós lett. Egyszerűen nem akart enni. Semmilyen száraztápot nem fogadott el, csirkecombot főztünk neki, egy ideig megette, de aztán ezt is elutasította. Akkor próbálkoztunk más féle hússal, de azt is csak egy darabig fogadta el.

Így telt el sok-sok hónap, mikor is elköltöztünk egy másik lakásba, és a kutyus valamiért elkezdett rendesen enni. Boldog voltam, hogy most már rendben van, aztán vemhes lett a másik yorkie-tól. A vemhesség alatt nagyon-nagyon jól evett, majd ellés után teljesen megtagadta. Az állatorvostól kapott pasztával tudtuk életben tartani … nagyon kétségbeejtő volt a helyzet. Ötletem sem volt, hogy mit tudnék adni neki.

Egy nap a Facebookon láttam meg a Platinum kutyatáp reklámját. Ebben láttam, hogy ez a táp prémium minőségű magas hústartalommal. Nem szoktam hinni az ilyen reklámoknak, de szerencsére volt valami, ami piszkálhatta a gondolataimat. Utána olvastam fórumokon és ahol csak tudtam, hogy milyen véleményeket látok. Rengeteg pozitív visszajelzést találtam arról, hogy az én kutyusomhoz hasonló problémákkal küzdő kutyáknak is bevált. Megrendeltem a bárányos rizses kóstoló csomagot. Az én étvágytalan kiskutyám mindet megette!

Ekkor már a kiskutyák is kezdtek önállóan eszegetni. Az első rendelésem egy kiskutya táp, egy nedves táp és egy bárányos-rizses felnőtt kutya táp volt. Boldogan adtam a kutyának belőle, de nem érdekelte, nem akart enni. Viszont a kiskutyák tápját elkezdte enni. Itt fordult minden pozitív irányba (ekkorra már minden csontja érezhető volt a kutyusomnak és a gerince is teljesen kiállt a bőre alól). Külön zártam a kiskutyákat az anyjuktól mikor etetés volt, hogy a saját bárányos tápját egye. Azért volt fontos, hogy a bárányos tápot egye, mert az is gond volt, hogy allergiás volt a csirkére, sebesre vakarta az arcát miatta.

Most már úgy kb 2 hónapja etetem Platinummal az anyakutyát, aki hihetetlen változásokon ment keresztül. Ezalatt a kb 2 hónap alatt elértük azt, hogy már nem állnak ki a csontjai mindenhol a bőre alól, rendesen megeszi a napi emelt adagú Platinumját és végre ugyan olyan aktív, játékos és boldog kutyus, mint régebben volt. Tele van energiával és most látom már, hogy a szőre is fényesedik. csak azt sajnálom, hogy nem sokkal előbb találtam rá a Platinumra, mert akkor megspórolhattam volna kb 1 év félve szenvedést, és aggodalmat. Nálunk abszolút bevált és örülök annak, hogy aznap a facebookon megpillantottam ezt a reklámot. Bárkinek merem ajánlani, aki hasonló gondokkal küzd, mint amikkel mi küzdöttünk, vagy ha csak egészséges, teljes értékű tápot akar adni a kutyáinak. Mivel nálunk itt vannak a kiskutyák és ők is Platinumon nevelkedtek, így azt is látom, hogy rájuk milyen hatással van. Mindkét kiskutya nagyon aktív, kicsattannak az egészségtől, boldogak és energikusak. Hálásan köszönöm a Platinum csapatának, hogy reagáltak a kérdéseimre és mindenben a segítségemre voltak, hogy a kutyám kilábaljon ebből az állapotból, továbbá nagyon köszönöm az utólagos érdeklődéseket is, amikben mindig érdeklődtek, hogy hogy van a kutyusom, hisz az ember sokkal szívesebben marad "márkahű", ha érzi, hogy törődnek vele. 


Nagy Fanni Szelita
2016 FebruárBorsodi Edina és Yorkshire terrierje, Tony

Borsodi Edina és Yorkshire terrierje, Tony régenAz én nevem Edina és egy "szőrös gyerekem" van, Tony a 2 éves 1,7 kg-s yorkie fiúcska. Régi álmom volt egy ilyen fajta kutya és elég sűrűn nézegettem a hirdetéseket utána. Az egyik nap 2014-ben találtam rá Tonyra akit elvileg meguntak és el lehetett hozni. Mi a párommal azonnal érte is mentünk, ott azonban kiderült, hogy a kutyus sántít és ezért mondanak le róla. Mi állatorvoshoz vittük ahol kiderült, hogy a hátsó jobb lábát ízületnél szilánkosra törték, (valószínűleg ráléptek) és a kezelése túl drága lett volna. Ezt a problémáját sajnos nem sikerült orvosolni, hisz akkor még csak 10 hetes volt, túl fiatal és túl parányi a műtéthez. Egy éves kora után pedig az orvosok szerint felesleges lenne megműteni, mert nem lehet helyre hozni. Szóval az első pár napunk az orvostól orvosig rohangálással telt, de mi így fogadtuk el és eldöntöttük, hogy így is imádjuk, sántikálósan. 
Ezek után kezdő gazdiként mindent megvettünkneki, amit csak lehetett, de jött a következő pofon....
Tonynak állandóan ment a hasa és hányt. A legtöbb tápban és konzerv kutyaeledelben csirkehús van. A mi pici kutyusunk, aki akkor még nem volt fél kilogramm pedig allergiás a csirkére. Újabb orvosi vizsgálatok után rájöttek, hogy mi a probléma, innentől még jobban odafigyeltünk mit veszünk számára, de még mindig nem lett sokkal jobban. A hasa már nem ment, de sokat hányt a sava miatt. Sok utána olvasás és kísérletezés után egy fórumon találtam rá a Platinumra.
A Platinumnak hála megoldódtak a problémák! Jó lett a pocak, pár nap után már nem hányt és azóta sem! Elkezdett gyarapodni Tony és nemcsak a bordái nem látszanak már ki, de már a bundája is szép fényes és aminek a legjobban örülünk az, hogy a kiskutyánk életvidám és játékos lett. Hosszú volt az út idáig, de velünk csodát tett a Platinum! Ami még nagyszerűbbé teszi a terméket, hogy nem csak egy féle csirkementes tápból tudok választani így nem egyhangú a kis Tony étrendje és nem csak száraz táp formájában kapható.
 
Különbözik minden más táptól, mert nincs tele minden ízfokozóval és adalék anyagokkal, amik beteggé tennék a kis kedvencem és mégse kell attól félnem, hogy nem ízlik neki, mert egyszerűen oda van érte!
Minden kutyás ismerősömnek ajánlom a Platinumot és minden fórumon meg szoktam írni, hogy nekünk mennyire bevált!
Mi már hűséget fogadtunk a terméknek, mert egy egészséges és boldog kutyát "kaptunk" tőletek!
Köszönjük!

Borsodi Edina
2016 Január


Lehoczky Lívia és Zeusz, a Golden Retriever

Kérlek pár mondatban mutasd be magadat és a kutyá(i)dat. Milyen fajta, mennyi idős, miért őt választottátok, hogyan került hozzátok?

Két éves Golden Retrieverünk Újfehértóról, a Magic Madness kennelből került hozzánk. Kiváló szülőktől származó kan, a neve: Zeusz, de olyan is, mint a görög főisten! Előtte is Goldink volt, egy szuka. Sajnos 11 év után el kellett búcsúznunk tőle, mert súlyos beteg lett. Aztán karácsonyra 8 hetesen hozott nekünk vigaszt Zeusz.

Lehoczky Lívia és Zeusz, a Golden RetrieverHa jól tudom, voltak a kutyus egészségével problémák. Tudnál erről mesélni?

Az emésztésével gondok voltak, hasmenése volt szakaszosan. Vakarózott, és hullt a szőre. Kezelőorvosai minden igyekezete ellenére csak átmenetileg volt javulás.

Hogyan találtál rá a Platinumra?
Férjem az interneten talált egy hozzászólást. Egy Goldi gazdija hasonló problémákról írt, aztán dicsérte a Platinumot, mely megoldást hozott. Elolvasva a neten a Platinumról mindent, felcsillant egy reménysugár. Aztán rendeltünk. Az Ügyfélszolgálaton sok jó tanáccsal szolgáltak, nagyon köszönjük!

Mióta eteted a kutyád ezzel a táppal? Lehoczky Lívia és Zeusz, a Golden Retriever mégegyszer
8 hete kap Zeusz Platinum-konzervet, száraztápokat.

Tapasztaltál-e változást? Ha igen milyen változásokat vettél észre kutyádon?
Nagy változás történt! Helyrejött az emésztése, nem vakarózik annyit, s a szőre is kevésbé hull. Súlyban gyarapodott, sokkal energikusabb, jobb lett a hangulata.

Mit gondolsz, miben különbözik ez a kutya eledel, a többitől?
Nagy százalékban tartalmaz friss húsokat és halat, megvan benne minden vitamin, nyomelem és ásványi anyag. Az íze kiváló lehet, mert a mi kutyusunk imádja!

Javasolnád más gazdiknak, hogy váltsanak Platinumra? Miért?
Minden gazdinak örömmel javaslom a Platinumot, akinek fontos a kutyája egészsége, közérzete, meg persze ha tud is rá anyagiakban áldozni. De ha minden eddigi orvosi kiadást hozzáadunk az olcsóbb eledelek árához, biztosan a Platinum az olcsóbb. Nem beszélve a sok kellemetlenségről, időről, idegeskedésről!


Üdvözlettel: Lívia
2016 Január

További interjúk »

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista