Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
PLATINUM állateledelek, mint a „BARF” étrend kiegészítői vagy alternatívái

PLATINUM állateledelek, mint a „BARF” étrend kiegészítői vagy alternatívái

A „BARF” – egy rövidítés, melynek jelentése „biológiailag megfelelő nyers táplálék” – azt jelenti, hogy a kutyát kizárólag nyers és saját készítésű táplálékkal, mint például friss hússal, csonttal és zöldségekkel etetjük. A barf étrend szerinti etetés azonban ennél többet is jelent: ez egy olyan ember viselkedése, aki négylábú kedvencét úgy szeretné táplálni, ahogy az a farkastól való származásának a legjobban megfelel.
A barf étrend meggyőződéses hívei nagy hangsúlyt fektetnek a friss termékek kiválasztására, és kutyájuk táplálásában szigorú tervet követnek. Az állatorvosok azonban kritikusan tekintenek a kutyák táplálásának ezen módjára: ők a természetes táplálkozás mellett javasolják azon szükséges anyagok hozzáadását is, melyekhez az állat a „BARF” koncepció szerinti táplálkozás során nem feltétlenül jut hozzá – kivéve, ha ezeket az anyagokat külön megvesszük és a kutyaeledelhez keverjük. Ezek közé az anyagok közé tartozik például a kalcium, a réz, a cink, a jód, az A és D vitamin, vagy az éppenséggel nem létfontosságú, azonban mindenképpen hasznos kiegészítők, mint például a gyógynövények és a zöldhéjú kagyló kivonat.
A PLATINUM kutyaeledelek tökéletes alternatívái, vagy akár hasznos kiegészítői lehetnek a barf étrendnek. Mi a PLATINUM-nál szintén tudjuk, hogy a kutya a farkastól származik, mi sem kötünk kompromisszumot a tápok alapanyagainak minőségére vonatkozóan, és a mi kutyatápjainknak is rendkívül magas a friss hús tartalma (a PLATINUM MENU esetén legalább 83 %). Ezen felül teljes értékű tápjainkat minden olyan szükséges kiegészítő anyaggal dúsítjuk, melyek nagyon fontosak egy egészséges és mozgékony kutya kiegyensúlyozott táplálék-ellátásához.
Tehát ha foglalkoztatja az a gondolat, hogy kedvencét a „BARF” táplálkozási koncepció szerint etesse, azonban az ezzel járó többlet ráfordítást (elkészítés, alapanyagok tárolása és frissen tartása, szükséges kiegészítők hozzáadása, stb.) nem tudja vállalni, ajánljuk Önnek a PLATINUM kutyatápokat!
Sok barf étrend szerint etető kutyatulajdonos tartja a mi termékeinket optimális alternatívának például nyaraláskor vagy más olyan alkalmakkor, amikor a friss hús és zöldség nem, vagy csak nehezen elérhető. Más barf étrend hívők pedig a PLATINUM kutyaeledeleket egészítik ki még további friss alapanyagokkal.
Ha további kérdése merülne fel a témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

PLATINUM száraz kutyatáp receptúraPLATINUM receptúra: száraz kutyatáp


70 % friss hús, kímélő párolás, kiváló minőségű alapanyagok – győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM termékeket.

» 

további információk a receptúráról

PLATINUM nedves kutyatáp receptúraPLATINUM receptúra: nedves kutyatáp


83 % friss hús, kiváló minőségű alapanyagok: győződjön meg róla Ön is, mely receptúra és elkészítési mód teszi olyan egyedülállóvá a PLATINUM MENU termékeket.

» további információk a receptúráról

 

Szolgáltatásaink kulcsszavakban: barf étrend, barf étrend kutyáknaknyers etetés


OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista