PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel


Darók Éva és a Kendereskerti-köves komondorok

Darók Éva és a Kendereskerti-köves komondorokDarók Éva vagyok a Kendereskerti-Köves Komondor Kennel tulajdonosa. Komondorunk 2006 Karácsonya óta van. Miután idegen nézelődött a portánkon, férjemmel úgy döntöttünk, hogy ez a kiváló magyar fajta kell, hogy vigyázzon ránk. Suba két év múlva feleséget kapott, Mátkát. Már ketten voltak a portánkon és őrizték javainkat. Olyannyira megkedveltük ezt a fajtát, hogy 2011-ben további komondorok csatlakoztak a falkához Sára, Bogi és Éger, majd 2014-ben Basa. Nagyon szeretem a kutyákat a velük való foglalkozást és a velük töltött időt is, ez a hobbim is. Számomra nagyon fontos ebeink egészsége, hiszen ők családunk tagja is egyben. Első almunk 2015-ben született. 4 kicsi apróság látta meg a napvilágot nálunk. Édesanyjuk lett 2013-ban a Világ Győztes Komondor Szuka és megkapta a Világkupa Győztes címet is. Édesapjuk, Basa is nagyon sok kiállításon eredményesen vett részt. Fiatal kora ellenére Fajta-Győztesként állt többször dobogóra. Azonban ezt a sorozatot nem tudtuk vele folytatni, mert megbetegedett.

A makacs hasmenéssel nem nagyon bírtunk, a folyamatos gyógyszeres kezelés pedig nem éppen jó sem embernek, sem komondornak. Elkezdtem keresgélni a neten, miként tudnék segíteni Basán. A mi életünkben is előnyben részesítem a természetes dolgokat, akkor a komiknál is kell, hogy legyen ilyen fajta megoldás. Változtatni kell az étrenden. Mit adjak neki? Oly sok információ van a világhálón, hogy szinte beleszédül az emberlánya.

Keresgélésem során, véletlenül találkozhattam valakivel, akinek ez a levél is köszönhető. Milyen véletlenek vannak, itt van rá az élő példa:
Találtak egy irtózatosan beteg, kidobott, komondornak kinéző ebet egy elhagyott tanyán állatvédők. Ő BUBU bá. A világhálón folyamatosan nyomon követtem ezután Bubu életét és mikor meghirdették, hogy személyesen is meglátogathatjuk, nekem el kellett mennem Hozzá. Ott üldögéltünk Bubu körül és ott volt egy zacskó száraztáp, amivel meg lehetett kínálni Bubut. Belenyúltam, hogy adok én is, hiszen annyira oda vagyok érte! Érdekes volt a táp, puha volt, egyáltalán nem száraz, és ami megdöbbentő volt, hogy Bubu csak úgy falta befele. Rékát kérdeztem, hogy mi is ez és akkor mutatott be Istvánnak, akitől kapta Bubu bá ezt a finom kaját. Hazafelé az úton könnyeimmel küszködve egyszer csak felötlött bennem: ha a Bubu hízik tőle és gyarapszik, akkor lehet, hogy nekünk is segíteni fog?! Ahogy lehetőségem adódott, egyből elkezdtem ez a táp után nyomozni és rá is találtam a PLATINUM weboldalára. Elolvastam minden fellelhető információt. Itt szeretném elmondani, hogy honlapjuk nagyon kiváló, mert minden gondolatomban feltett kérdésre választ kaptam. Aztán a komáromi kiállításon kölyök komondorommal is sikerült megkóstoltatni a PLATINUM tápot és férjemnek is meg tudtam mutatni. Komikámnak a kóstoló olyannyira sikerült, hogy mind megette a kitett tálkában lévő kínáló mennyiséget. Többször arra kellett, hogy vigyen az utunk nem is tudom, hogy miért? Bodrog már csak ezt az utat ismerte?

Darók Éva és a Kendereskerti-köves komondorok - kiállításonMegbeszéltük a férjemmel, hogy próbáljuk meg Basa étrendjét lecserélni erre a tápra. Ez kb. 2 hete történt, akkor kaptuk meg az első szállítmányt és már ennyi idő után érezhető a változás Basánál. Kicsit aggódtam, hogy egyik napról a másikra lecseréljük a tápját és további 1-2 nap még szorongással telt, mert a végtermék még nem mutatott szilárd állapotot. És eljött a 4. nap. Végre formája volt !!!!! A 6.-8. napra pedig már egészséges lett a végtermék!!!! Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de én ennek annyira örültem!!! Basa azóta is még mindig örömmel veti magát a tápra. Basán kívül még két kutyám kapja a PLATINUMOT. Szinte öröm táncot járnak mindannyian, mikor kimérem a kívánt mennyiséget nekik. A fizikai változás a nagy szőr miatt szemmel még nem látható, csak érezzük, hogy a nagy bunda alatt képződik valami, szegény BASA korábban nagyon csontos volt. A szőre is változást mutat, csillogóbb, fényesebb, ami másnak is szembetűnő lett. Még a hangulata, kedve is sokkal jobb lett. Most látom, hogy van kiút a betegségéből. Úgy gondolom már megérte, hogy a PLATINUM táp bekerült a családba! Nagyon várom, 2-3 hónap múlva mit mutat majd a mérleg, ha ráállítom Basikámat!
Mivel kutyáink táplálása fontos kérdés, sokszor szóba kerül beszélgetések során ismerősökkel, kutyásokkal, barátokkal. Mit ád Isten, hát már más komondoros is sikeresen táplálja Platinum táppal kutyiját, a mi falunkban is! Ha már 2-3 ember külön-külön erre a végeredményre jut, az már nem lehet véletlen!
Az eddig megtapasztaltakkal és az ismerettel, hogy hogyan és miből készül a PLATINUM táp csak javasolni tudom mindenkinek, aki kicsit is törődik kedvence egészségével!
Nagyon köszönöm komondorkáim nevében is és további sok sikert kívánunk Nektek!
Üdvözlettel:

Darók Éva és komondorai -  2015 DecemberJuhász Annamária és kutyája Ardó véleménye

"Örömmel leírom a tapasztalatomat, mert nekem is sokat segített a weboldalon található rengeteg vélemény a választásban, nem is kértünk próba csomagot, hanem azonnal rendeltünk 10 kg tápot, legutóbb pedig 20 kg-t.

Juhász Annamária és kutyája Ardó véleménye a tópartrólA vizslánk esetében a kölyök táppal anno nem volt gond, a felnőtt tápok esetében azonban nem találtunk megfelelőt. Az egyiktől borzasztóan égett a gyomra, amitől nagyon nyugtalan volt, a másiktól pedig rengeteget kakilt (napi 5x és nem keveset), szóval egyértelmű volt, hogy nem sok tápanyagot tud hasznosítani a szervezete. Rövid szőrű magyar vizslához képest is túlságosan látszott a bordája. Ha tanácsot kértünk, akkor jellemzően azt tapasztaltuk, hogy vagy azt ajánlják nekünk, amihez érdekük fűződik, vagy azt, ami éppen kevésbé fogy. Megjegyzem, nem olcsó tápokat vásároltunk, ezen nem spóroltunk soha.
 
Juhász Annamária és kutyája Ardó véleményeElindult a böngészés a neten, szándékosan olyan tápot kerestünk, amit nem itthon gyártanak, és nem találjuk meg akármelyik boltban, más termékekkel kapcsolatosan is az tapasztalatunk, hogy nem feltétlenül az agyon reklámozott a jó minőségű. Ekkor találtunk rá a Platinumra. A weblapon található számtalan pozitív véleménynek és a magas hús tartalomnak köszönhetően bizalmat szavaztunk a Platinumnak, és nem bántuk meg.
Nem kellett átállni a kutyus szervezetének, már 1-2 napon belül látható volt a székletben a különbség, egészséges színű, mennyiségű, és állagú lett. A Platinum ízét imádja, akár jutalomfalatként is megállná a helyét. A többi változást az eltelt hónapok alatt vettük észre: annyira bársonyos lett a szőre, mint baba korában, hízott, és sokkal energikusabb lett (ami egy vizslánál már feszegeti a tűrőképességünket :) ....viccet félre téve csak pozitívumokat tudok említeni.


Szóval Ardó királyfi köszöni szépen, imádja."
Juhász Annamária - 2015 November


 

Lachout Klaudia és Golden Retriverje, Alex

Kérlek pár mondatban mutasd be magadat és a kutyádat. Milyen fajta, mennyi idős, miért őt választottátok, hogyan került hozzátok?
Egy gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy 6,5 éve belépett életünkbe egy rosszcsont Golden Retriever fiúcska.
Először 2005-ben Pápán, egy kiállításon találkoztam úgy igazán a fajtával, ahol nagyon megtetszett mind elragadó természetük, mind gyönyörű külsejük. Természetesen ezután elkezdtem bújni a fajtaleírásokat, ami csak megerősített abban, hogy nekem egyszer lesz egy ilyen kutyám. 2009-ben egy Budapesti tenyésztőtől hoztuk el Alexet, aki azóta bearanyozza a mindennapjainkat. Tigrissel, a 12 éves cicánkkal minden rosszaságban benne van, így sosem unatkozik mellettük az ember. A feltétlen szeretet, amit ad, az öröm és rajongás, amivel minden alkalommal vár bennünket haza… megfizethetetlen kincs!

Ha jól tudom, voltak a kutyus egészségével problémák. Tudnál erről mesélni?
Az egyik kirándulásunk alkalmával Alex elkapott egy bélfertőzést, melyet csak hosszas gyógyszeres kezeléssel tudtunk kezelni, ami nem tett jót a bélfertőzés miatt már amúgy is igénybe vett bél-nyálkahártyának. Ennek következtében sajnos IBS (Irritábilis Bél Szindróma) alakult ki nála. Hosszú ideig bármit is adtunk neki enni, súlyos hasmenést okozott. Több fajta táppal és saját készítésű diétás étellel is próbálkoztunk, hiába. Ekkor kiderült, hogy sem a szárnyast, sem a gabonát nem tudja már rendesen megemészteni a szervezete. Ezután próbálkoztunk 2 fajta táppal, melyek többé-kevésbé orvosolták a problémát, ám ezekkel sem voltam 100%-osan megelégedve és az áruk is folyamatosan emelkedett, így új tápot kerestünk.

Hogyan találtál rá a Platinumra?
Egy kedves ismerősöm, Csiba Zsolt, a győri Top Dog Ebáruház tulajdonosa ajánlotta a tápot, aki már 5 éve segít Alex tartásával és nevelésével kapcsolatosan. Megkértem, hogy segítsen új tápot találni, ami Alex kényes bélrendszerének még megfelelőbb lehetne. Így esett a választás a Platinum Iberico+Greens-re.

Mióta eteted a kutyád ezzel a táppal?
Lassan fél éve.

Tapasztaltál-e változást? Ha igen milyen változásokat vettél észre kutyádon?
Egyértelműen sokkal jobban szereti ezt a tápot, mint az eddigieket. Alex ugyan eddig sem volt túlsúlyos, ám a felesleges zsírréteget is szépen leadta a táp segítségével, így sokkal sportosabb megjelenést kölcsönözve neki. A táp váltása után rövid idővel megszűnt az előző tápoknál jelenlévő jellegzetes szájszag, valamint a korpásodás is.
Mit gondolsz, miben különbözik ez a kutya eledel, a többitől?
Számomra különbség az állaga, ami ennél a tápnál nagyon szimpatikus. A „párnácskák” se nem szárazak, se nem zsírosak, minőségi alapanyagokból készül, nincs jellegzetes „tápszaga”, inkább a húst lehet érezni rajta.

Javasolnád más gazdiknak, hogy váltsanak Platinumra? Miért?
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a táppal, így bárkinek szívesen ajánlom, akár vannak a kutyus egészségével problémák, akár nincsenek. Végre találtunk egy olyan teljes értékű tápot, amit imád enni a kutyám, megfelel az igényeinek és kedvező egészségének.
Lachout Klaudia és AlexLachout Klaudia és Golden Retriverje, Alex

Lachout Klaudia, Győr - 2015 Július
Szabó Norbert és kutyái, Phaeton és Junior

Szabó Norbert vagyok, két örökbefogadott Shar-Pei boldog tulajdonosa. A szukát, Phaeton-t a váci menhelyről hoztuk ki, akkor kb 2 éves volt. Gazdája megszabadult tőle vélhetően a szőr és bőrproblémái miatt, így szegény mintegy fél évet az erdőben élt, teljesen egyedül, magára utalva. A körülmények miatt teljesen meg volt vadulva, miután befogadtuk egy héten belül engem is megharapott. A kan kutyánkat, Juniort fél éve kaptam egy régi ismerősömtől. Lakóhely változtatás miatt kényszerültek megválni a kutyától, a 9 éves kutyának bizonyára nem volt könnyű a gazdaváltás.

 

Szabó Norbert és kutyái, és a különbség

Sajnos nem volt problémamentes a kutyák élete, a szuka állandóan sebesre vakarta a fülét, sok orvosnál jártunk vele, hogy megoldást találjunk a problémára. Vizsgálták ultrahanggal, vettek kenetet, adtak gyógy-sampont 4000 Ft-ért, bódításban kitisztították a fülét. Három különböző orvosnál végezték el ezeket a vizsgálatokat, de semmilyen betegséget nem tudtak megállapítani. Nagyon sok pénzt költöttünk a vizsgálatokra, de nem segített semmi. Azt javasolták, hogy hetente kétszer fürdessem meg a kutyát gyógy samponnal, ami hatalmas stresszt okozott minden egyes alkalommal szegénynek.

Épp samponért mentem be az egyik kutyás boltba és meséltem az eladónak a kutyákról és problémákról. Azt javasolta próbáljam meg a Platinum Ibériai sertéshúsból készült tápot, mert ő garantálja, hogy ez egy nagyon jó táp. Korábban már vásároltam tőle egy más márkájú prémium minőségű tápot, de sajnos nem jelentett áttörést a problémánkon. Másfél hónapja csak a Platinum Ibériai sertéshúsból készült tápot eszik a kutyák, ezt a kan kutya, Junior is jó ízűen elfogyasztja, holott korábban bármit adtunk neki, az adag kb egy harmadát mindig ott hagyta. Egy ideje mintha kicserélték volna mindkét kutyát, megszűnt a vakarózás, nincs püffedés, felfújódás, jó a közérzetük, aktívan őrzik a területet. A szuka kb egy éve nem tüzelt az egészségügyi problémái miatt, most újra tüzel.

A „szuperprémium” tápok 90%-át kipróbáltam, és nem állok semmiféle kapcsolatban a Platinum forgalmazóival. Ugyanakkor csak ajánlani tudom azoknak, akik hisznek abban, hogy azzá válunk, amit eszünk hiszen miért lenne ez másképp a kutyáink esetében? Sajnos korábban három Dobermann szukánk pusztult el rákban, pedig azt gondoltam, hogy kiváló minőségű táppal etettem őket. Ameddig lesz kutyám és megtehetem, ragaszkodom a Platinumhoz mert csak egy tál vizet kell adjak mellé és ezzel mindent megadok a kutyáimnak, amire szükségük lehet.
Szabó Norbert és kutyái, Phaeton és Junior
Szabó Norbert, Debrecen - 2015 JúniusHollósi-Kulcsár Béla

Hollósi-Kulcsár Béla FricivelHollósi Frigyes sokunk kedvenc színésze volt. Humora, karakteres figurái igazán népszerűvé tették, szeretet övezte és övezi mind a mai napig. Mindig tartott állatot, utolsó kedvence Béla volt, egy angol bulldog. Ők ketten, Frici és Béla, 2007-től éltek „közös háztartásban”.

Hollósi Fricinek sok kutya tetszett. Bélát azért választotta, mert végtelenül nyugodt, kevés a mozgásigénye, és sokat alszik. A népszerű művész nem igazán szeretett sportolni. Úgy gondolta, hogy a kutyus sétáltatásával eleget tett a testedzésnek is, Béla pedig nem volt nagy igényű ezen a téren.

 

Sajnos Béla életét agresszív szőrtüsző atka keserítette meg, s betegségét ráadásul kellemetlen tünetek kísérték. A vakarózáson túl emésztési problémái voltak, sokszor híg volt a széklete. Sokáig tanácstalanok voltak, hogy hogyan gyógyíthatnák meg Bélát.

Hollósi-Kulcsár Béla EdinávalKulcsár Edina és Béla. Míg nem egyszer beszélgettek Kozma Julival erről a problémáról, és ő ajánlotta a Platinumot, mondván, hogy az ő kutyáinak bevált. Béluska kb. fél éve kapja a Platinumot. Minden korábbi problémája megszűnt, normális a széklete, sokkal aktívabbá, fiatalosabbá, mozgékonyabbá vált. Mióta ezzel a táppal etetik, azóta messziről elkerültük az orvost - meséli Kulcsár Edina, Frigyes élettársa. Ajánlom minden kutyásnak, a fentieket figyelembe véve csak szuper klasszisokban beszélhetek a Platinumról. Lényegesen megváltoztatja kedvenceink életminőségét.


Kulcsár Edina, Budapest


Faragó Csaba és Alex

Faragó Csaba és AlexAlex most tavasszal lesz 4 éves. Azért választottuk a Golden Retrievert, mert egy szeretetbomba, igazi családbarát kutya, rengeteg jó tulajdonsággal, rendkívül intelligens, könnyen tanítható és persze gyönyörű. Először lány kutyát szerettünk volna, de az alomból történő kiválasztásnál ő jött oda hozzám elsőként, szóval igazából ő választott engem, de egyébként is kitűnt a testvérei közül a talpraesettségével és vagányságával. A vagánysága azóta is töretlen és a 4 év alatt szép és domináns kan lett belőle.

 

Ha jól tudom, voltak allergiás jellegű problémáitok. Tudnál erről mesélni?
Igen, bőrallergiás problémákkal küzdöttünk kb. 2 éven keresztül. Piros, sebes, viszkető bőr és a szokásosnál jobban hulló szőr jellemezte, persze vakarózás és bőr harapdálás kíséretében. Jó pár állatorvost felkerestünk már emiatt, rengeteg vizsgálat, gyógyszer és még annál több kiadott pénz van mögöttünk, de látványos eredményt nem értünk el.


Hogyan találtál rá a Platinumra?

A Páromat nagyon bosszantotta az eredménytelen gyógyszeres kezelés és beleásta magát a témakörbe az interneten . Ott vált számára világossá, hogy még a legjobban csengő, naponta reklámozott állateledelekben is mennyi mesterséges és káros, allergiát kiváltható összetevő van. Egyértelmű, hogy a hús a legfontosabb tápanyagforrás a kutya számára és olyan kutyatápot kezdett el keresni, amelyben a lehető legmagasabb a jó minőségű hústartalom, valamint találhatók róla pozitív visszajelzések is a gazdik részéről. Így szűkült le a kör a Platinum márkára, amelyről addig a pillanatig még nem is hallottunk.


Faragó Csaba és Alex
Alex bőre előtte/utána

Mióta eteted a kutyád ezzel a táppal?

2014. augusztus óta etetjük Platinummal, kipróbáltuk a száraz és nedves tápokat is, mindegyik nagyon ízlett Alexnek, végül az Ibériai sertés és zöldség tartalmúnál maradtunk.


Tapasztaltál-e változást?

Igen, határozottan és főleg az előbb említett Ibériai sertés száraztápnál jelentkezett látványos javulás, jól láthatóan halványodtak az allergiás piros foltok és el tűntek a sebek, amelyek korábban főleg a hátsó lábai tövénél jelentkeztek.

Mit gondolsz, miben más ez az eledel, mint a többi?
A leírások alapján kiemelkedően magas a hústartalma és minőségi alapanyagokból áll, amit a gyakorlati tapasztalat is igazol.

Alex sebe és a helye
Alex sebe közelebbről, és a "helye"

Mit mondanál, miért váltsanak a gazdik erre a típusú kajára?

Akinek egészséges a kutyája azért, hogy meg is maradjon az egészsége, ne alakuljon ki a mindenfajta mesterséges összetevőjű tápok miatt allergiás következmény. Aki pedig szintén hasonló bőrallergiás tünetekkel küzd, azok inkább a jó minőségű táp etetésével szüntessék meg az allergiát kiváltó okokat, mint a méregdrága és hosszú távon egészségkárosító gyógyszerek adagolásával.


Faragó Csaba, BudapestNyirfás Julianna és Sunny

Nyírfás JuliannaMindazok számára, akik figyelemmel kísérik az autóversenyzést, jól ismert név Nyirfás Julié.
A nagyon csinos, szőke hölgyről senki sem gondolná elsőre, hogy sikeres versenyzői karriert mondhat magáénak. Juli rendkívül elfoglalt, élete szinte folytonos utazás: vagy versenyről jön, vagy éppen oda készül. Azonban kutyusa számára mindig van elegendő ideje, na és persze kijár a kényeztetés is.


Mikor kezdődött a versenyzői pályafutásod?

2003-ban kezdtem el Magyarországon rally első osztályban navigálni egy Honda Civic versenyautóban, majd év végén lehetőségem volt beülni egy Mitsubishi navigátor ülésébe, amelyben 2004-ig versenyeztem. Ezt követte később egy Skoda Felicia Kit Car, illetve 2006-ban két kategóriás Mitsubishi Lancer EVO.2006-ban két bajnokságot is nyertél.

Igen, így van, Magyarországon és Horvátországban.
Bessenyey Zoltánnal egy franciaországi versenyen 3 éve, egy meglepetés versenyen ültünk össze először, és kiderült, hogy tökéletesen tudunk csapatban dolgozni, így közösen vágunk neki a CEZ (Közép Európa Bajnokság) versenyeknek egy Subaru Impreza N12 C-vel. Jó döntésnek bizonyult, hiszen megnyertük a bajnokságot (Production Cup). 2013-ban egy Honda Civic Type-R-el mi lettünk az Európa bajnokok.


Jól tudom, hogy husky-d van?
Igen. Sunny 13,5 éves szibériai husky.

Nyírfás Juli és SunnyNyirfás Juli és Sunny
Nyirfás Julianna kutyája - Sunny. Fél év alatt szemmel látható a változás.

Egy ilyen korú kedvenc különös figyelmet és kényeztetést igényel. Hogyan találtál rá a Platinumra?
Egy nagyon kedves barátom javasolta, hogy próbáljuk ki a Platinumot, mivel Sunnyt különböző allergiák gyötörték, illetve vele született szívbeteg, így mindenben próbálunk maximálisan odafigyelni arra, hogy egészségesen éljen, és étkezzen.

Mióta eted a kutyádat ezzel a táppal?
Most már fél éve (2014 március óta) csak Platinum kutyaeledelt fogyaszt.

Bevált? Tapasztaltál változást Sunny-n?

Már egy hónap után látszódott rajta a változás. Sokkal fittebb lett, a korához képest mozgékonyabb, és újra elkezdett játszani más kutyákkal. Szőre fényesebb, és puhább lett, az arcán lévő allergia pedig szinte teljes mértékben eltűnt, amire eddig soha nem volt példa. Sajnos 10 éve küzdünk ezzel a problémával, és rengeteg mindennel próbálkoztunk és legjobb esetben is csak pár hétre találtunk megoldást. Most viszont hónapok óta elő sem jön az allergia. Mielőtt elkezdtük a Platinumot adni Sunnynak, a kora miatt sokszor botladozott a hátsó lábaival, viszont ebben is pozitív változás állt be 1-2 hónap múlva, így ebből arra következtettünk, hogy a Platinum eledel az ízületeit is jelentősen erősítette.


Nyirfás Juli és Sunny másik oldala
Nyirfás Julianna kutyája - Sunny. Fél év alatt szemmel látható a változás.

Mit gondolsz, miben más ez a kutyatáp, mint a többi?

Nem lehet összehasonlítani más tápokkal, mert már az állagából, kinézetéből, csomagolásából, és illatából is látszik, hogy egy prémium kategóriás eledelről van szó. Sunny kutyánkon látható és tapasztalható pozitív változások pedig egyértelműen a tápnak köszönhetőek.


Mit mondanál, miért váltsanak a gazdik erre a típusú kutyaeledelre?

Az elmúlt években nagyon sokféle vitamint, és étrend kiegészítőt használtunk, de ilyen gyors és egyértelmű javulást egyikkel sem értünk el. Így azt gondolom, hogy ez az eledel komplexen segít a kutyáknak, mivel minden szükséges vitamint, tápanyagot, és egészségüket elősegítő adalékot megkapnak általa.

 

Mik a terveid, hol lehet majd veled találkozni legközelebb?
Legközelebb Svájcban versenyzem majd az ERC (Európa bajnokság) Rallye Du Valais futamán, ahol mindent meg fogunk tenni azért, hogy év végén meg tudjuk védeni bajnoki címünket.


További sok sikert! Hajrá!

Nyirfás Yulianna, Budapest


« Vissza az előző oldalra

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista