PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
Vásárlóink visszajelzései

Visszajelzések – az ajánlások termékeink legjobb bizonyítékai.

Aki kutyáját PLATINUM kutyatápokkal eteti, egy életvidám és legfőbbképpen egészséges négylábú gazdájának mondhatja magát. A meglévő, táplálkozással összefüggő betegségeket, pl. emésztési problémákat, allergiákat, szőrproblémákat, a vitalitás hiányát és az izmok leépülését a PLATINUM tápokkal a legtöbb esetben meg lehet szüntetni.

Óvja meg kutyáját ezek ellen a betegségek ellen, és etessen PLATINUM kutyatápokkal. Sok tenyésztő és kutyatulajdonos aki Platinumot etet kutyájával, saját tapasztalatai alapján minket ajánl. Ennél jobb reklámra nincs is szükségünk! Csak ajánlás útján is számos vásárlót nyertünk már meg magunknak.

Dudás Melinda és Olivér véleménye

Dudás Melinda és Olivér véleménye a PLATINUM kutyatápról5 éves yorkshire terrierrem, Olivér mindig is megválogatta mit egyen meg, ezért kis korától fejtörést okozott, hogy mi az, ami az egészségére nézve jó hatással lenne. Így hát a piacon lévő prémium kutyatápok között már jóformán mindent kipróbáltunk, de soha nem jött be neki egyik sem, így a megvásárolt tápot mindig elajándékoztam rászoruló kutyusoknak.

Egy alkalommal hallottam a Platinum tápról, majd megrendeltem az ingyenes csomagot, amit pár napon belül meg is kaptam ajándékba, gyönyőrű csomagolásban. Nem hittem a szememnek, a kutyám, aki eddig csak fintorogva ette ill. kóstolgatta a száraz tápokat, most mind egy szemig befalta az összeset. Azóta is így megy, imádja a Platinum száraz tápjait, így nekem is könnyű dolgom van, nem kell többé keresgéljek.

Köszönjük Platinum!


Gulyás Judit és Nina és Zorka véleménye
Gulyás Judit véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét szépséges coboly színű tibet terrier lánykám van, testvérek. Mióta olvastam a Platinumról a Facebook-kon, ezt a tápot kapja Nina és Zorka.
Nina bárányos rizseset kap, mert allergiás a csirkére és elég válogatós. Szereti ezt a puhább eledelt, mert - ahogy írják - sok benne a husitartalom, és persze azért is, mert alsó harapása van, így ezzel a táppal nem erőlteti meg a kissé ferdén, kifelé alakult fogsorát.
Zorka sertéses zöldségeset kap, mert falánk és nagyon hízékony. Nagyon jó étvággyal eszi.
Reggel és este kapnak a tápból. Úgy szeretik, ha mindkettő kap a másikból is az adag tetejére, hogy egyforma legyen az összhatás.
Fontos, hogy a mai napig nem unták meg. Jó az illata mindkét tápnak és magas a hústartalma. Mindkettő kutya jó étvággyal fogyasztja. Nem utolsó sorban a székletük is normális állagú és mennyiségű. Örülök, hogy rátaláltam a Platinumra. Remélem, tartósan ilyen jó lesz a minősége, és sokáig megmaradhatunk mellette ;)


Baittrok Borbála és Blanka véleménye
Biattrok Borbála véleménye a PLATINUM kutyatáprólBlanka vagyok 9 éves, egykori lelenc eb. Nagyon nyavajás és válogatós vagyok, életem végéig gyógyszert kell szednem a pajzsmirigy betegségemre, állandóan rágom magam, viszket a bőröm és hullik a szőröm. Azaz, hogy ez már csak a múlt, mert nagyjából egy éve csak Platinumot eszem, nagyon szeretem, pedig korábban csak fintorogtam a száraz kajára. A bőröm meggyógyult, a szőröm kinőtt, azóta kerek a világ!

Ma reggel Anyukám leültetett a teraszra, elém tette az 5 kilós tápot, gondoltam, hogy van egy jó napom, végre jól bekajálhatok, már rugóztam a "jó étvágyat" vezényszóra várva, de csak kettőt kattintott a telefonjával, majd visszavitte a Platinum zsákot a kamrába, fene sem érti ezeket a kétlábúakat... :)


Boros Mónika véleménye
Kicsi tacskóm Erdőszéli Vadász nagyon lelkesen és boldogan, már-már jutalomfalatként eszegeti a PLATINUM száraz tápokat. A többi kutyatáphoz viszonyítva sokkal puhább, kellemesebb állagú, és úgy gondolom ízletesebb lehet :) mivel kutyusom azokat csak ímmel-ámmal fogyasztja, Nem úgy a PLATINUMOT 

 

 


Bogdán Lilián és Barni véleménye
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a PLATINUM tápot. Kutyámat 7 évvel ezelőtt fogadtam be. Azóta próbálgattam nála különböző száraz tápokat, de semmilyen árfekvésű márkát nem volt hajlandó megenni, legfeljebb ha beletettem a levesébe.
A PLATINUM az első olyan táp, aminek a kóstolóját egyből befalta. Azóta vásárolom a PLATINUM száraz tápot. Több pozitív változást is tapasztaltam Barni kutyámnál, annak ellenére, hogy csak fél adagot kap naponta, a másik étkezésre mást eszik. Nincs hasmenése soha. A szőre is sokkal fényesebb lett. És nem utolsó a sorban, hogy szívesen eszi, mert ízlik neki.
Mellékelek egy képet is Barniról, melynek címe lehetne, hogy "Ilyen finom a PLATINUM táp!"
 

 

Juhász család és Dárius véleménye
Darius kölyök kora óta lelkes Platinum fogyasztó, már a tenyésztő is ezt a tápot javasolta.Eleinte a Puppyt most pedig már a felnőttet eszi. Mivel nagytestű fajta (bullmasztiff) fontos, hogy ne hízzon el a táptól, ne legyenek benne felesleges adalékanyagok. Ezt a Platinumtól 100%-ban megkapjuk.
A tenyésztő mindig megdícséri, mennyire szép, izmos, jó súlyú kamasz lett belőle.
A karácsonyi hajtásban elfelejtettük megrendelni neki a következő havi táp adagot, így teljesen kifogytunk (ráadásul a kiszállítás is késett) kénytelenek voltunk neki egy másik "prémium" tápot venni arra a néhány napra.
Darius 3 napig hasmenéssel és hányással küzdött.:( Amint megérkezett a jól bevált Platinum, mintha elvágták volna a rosszulléteit, újra a régi volt :)
Mostantól mindig lesz itthon néhány kg "dugitáp" hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer ;)

Köszönjük, hogy ennyire minőségi ételt gyártotok kedvencünknek. <3

 

Kujumdzisz Athéne véleménye
Szeretném leírni, hogy teljes mértékig meg vagyunk elégedve a Platinum Natural termékekkel. A mi kutyánk kedvence az Iberico+Greens táp. A kutya nagyon szereti, jól táplált tőle, és nincs szüksége mellette más élelemre. A szőre pedig gyönyörű, mióta a tápot fogyasztja. Sokféle táppal kísérleteztünk, mire megtaláltuk a Platinum Natural termékeket, mivel a kutyánk a száraztápok terén kifejezetten válogatós, de a termékek nagyszerűen beváltak, azóta másfajta terméket nem is vásároltunk neki.
Mellékelten megküldöm a kutyánkról készült képet.

 

 


 


Pécsiné Vajai Erika véleménye
Alsó-Lajosfalvy Shih-tzu kennel

22 éve foglalkozom Shih-tzu kutyákkal. Sokáig keresgéltem a megfelelő tápot kutyáimnak.
A Platinum nyújtja számomra azt, amit kerestem mindig is! Az ár-érték aránya kiváló, rugalmas megrendelés, házhozszállítás, a kutyák nagy élvezettel fogyasztják, nem unják meg.Kondíciójuk javult, a szőrük gyönyörű tőle! Amikor a zacskó felé indulok, már izgatottak, alig várják, hogy megkaphassák a napi adagot, ami nem sok, és ez sem elhanyagolandó, mert azt a keveset is nagyon jó arányban tudják hasznosítani. sok embernek, tőlem származó kutyámnak ajánlottam már, teljes megelégedésükre!
Csak így tovább!

 


 
Sárkány Edit Bernadett és Lynette véleménye
Amerikai cocker spánielem van aki eddig az összes prémium tápot kipróbálta. Egy-két szemet juti falatként elfogad,de ha egy adagot kap a táljába megkóstolja és kiborítja,majd addig kunyerál,amíg konzerv húsos kaját kap. A Komárom CACIB kiállításon talált rá a PLATINUM tápra és itt kialakult a függősége.Teszteltem,mi van ha keverem a Platinumot más táppal,a kutyám nem átverhető!!! Ha pár szem Platinum van elkeverve akár vegyesen többféle táppal mindig ki tudja válogatni. Platinumon belül minden ízváltozat jöhet.:) A kutyám eldöntette csak a Platinum!!!!!!!
The Madman's Cometh Addicted To Love " Lynette" a tudatos spániel :D
 

 

Bezúr Péter & Niko véleménye
Niko imádja a Platinum ízét, illatát, állagát. Semmit nem eszik ilyen mohón, mint ezt. Mind a száraz, mind a konzerv táp nagyon bejött nekünk.
A konzerv táp nagyon jó utazások idején is, hiszen remekül vihető az utazó pakkban. Az illata olyan jó, hogy magam is szívesen megkóstoltam. :) A száraz táp nem is száraz, hiszen a szemek puhábbak, mint a többi gyártó száraz tápjai.
Összességében nagyon szeretjük és ajánljuk mindenkinek a Platinum minden általunk eddig kipróbált termékét.
 

  

Horváth Korinna véleménye
Audrey fél éves korában tértünk át ajánlásra a Platinum tápra a korábbi kölyök tápjáról. Hasonló minőségi összetételű tápot nem találtunk a piacon. Bevallom, eleinte féltem, hogy fogja majd fogadni, de az első kóstolástól imádja. Azóta jutalom falatként is csak ezt adjuk neki, és nem tudja megunni. :)
Máltai selyemszőrű kutyáról lévén szó korábban sok problémánk volt a könnyfoltokkal, de amint áttértünk a Platinumra, jelentős a javulás.
 


 

Baloghné Justin Zsuzsanna véleménye
Igaz, hogy csak nem régóta használjuk a Platinum Natural száraztápot, eddigi tapasztalat, hogy nagyon szívesen fogyasztja a törpe uszkárom, emésztése sokkal jobb mint eddig volt, reméljük a szőrminőségét is javítja, nagy szükség van rá, mivel befogadott kutyus és előző gazdájánál valószínű nem megfelelően táplálták.

 

Zahorszki Adri és Zara véleménye

A tenyèsztőtől kapott tàpot megvizsgàlva megàllapìtottam, hogy hiába a nagy név és a reklám, nem valami jò összetètelū..... Sok keresgèlès utàn talàltam meg a Platnum tàpot, leìrtak alapjàn egy nagyon jò minősègű tàpnak igèrkezett, ezèrt rögtön rendeltem egy puppy tàpot! Nem csalòdtam a tàpban a kiskutya imàdja, nem okozott gondot az àttàllàs, nem volt hasmenès ès egyszerűen imàdja!
Ūdv: Zara ès gazdàja!
Dobrocsi Laura és jázmin véleménye
Kiskutyám (3 hónapos goldi) még csak rövid ideje eszi a PLATINUM Puppy tápot, de meg vagyok elégedve az élelem minősége és a gyártás figyelme miatt egyaránt. Látszik abból is kiváló minősége, hogy nincs benne ízfokozó, nincs illatosítva, így esetleg egy hagyományos táposnak nehezebb is lehet áttérni.

A jutalomfalat pedig mióta kis fogával meg tudja enni igazi kedvenc! És nagyon jól jön, most hogy már iskolába jár és ha minden igaz egyszer terápiás kutya lesz belőle, így másoknak is adhatunk az ő kedvességéből :)

További jó munkát!

Laura és Jázmin

 

Braun Katalin és Benjike véleménye

Engedjék meg, hogy röviden leírjam a történetünket.
Néhány hónappal ezelőtt megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy szeretnénk egy kutyát. Milyen legyen? Okos, szófogadó, gyerekszerető, nem ugatós, tetszetős küllemű, de ne legyen túltenyésztett. "Ilyen kutya nincs is"- gondoltuk, ezért letettünk erről a szándékunkról.
Egy szép napsütéses napon nyitva maradt a kapunk, amin besétált egy nagyon csúnya, sovány kutya. Kedvességével, okosságával elvarázsolt bennünket, majd néhány nap múlva rájöttünk, hogy Ő A TÖKÉLETES KUTYA!
A tökéletes kutyának pedig tökéletes ételt szerettünk volna. Milyet? Amitől gyönyörű lesz a bundája, amit könnyű elkészíteni, és amit -elsősorban- imád! Csakhogy tökéletes étel nem létezik - gondoltuk 2 hónappal ezelőttig.
A száraz tápot ő tökéletessége nem ette meg, a konzervek az én tetszésemet nem nyerték meg. Azt hittem nincs köztes megoldás, amíg a neten böngészve rá nem találtam a Platinum családra. Rendeltem, és láss csodát: imádja! Sőt a lelkesedése töretlen!
Mellékelek két képet, hogy milyen volt amikor hozzánk került, és most milyen. A különbség nagyon látványos, és ezt a Platinumnak köszönhetjük! Gyönyörű a szőre: fényes és pihepuha. Ő tökéletessége pedig egészséges, boldog, jókedvű kutya.Bennünket meggyőzött, biztos nem fog mást kapni! 
Boldog vagyok, hogy egy kutyusnak, akit az utca nevelt, szerető családot és finom ételt tudunk biztosítani.
És még valami: az ügyintézés nagyon rugalmas, minden e-mailemre öt percen belül jött a válasz!
Köszönöm!
Üdvözlettel: Benjike, Braun Katalin és családja


Gyarmati Tünde és Rafi véleménye
Rafi 14 hónapos Yorki. 7 hónapos korától Platinum száraz tápot eszik. A szőre gyönyörű, szeme tiszta, mindig energikus. A gyors házhozszállítás pedig nagyszerű.Földes Roland és Plútó véleménye
Plútó 2,5 éves kutyus. Már többfajta tápot kipróbáltunk, mivel nagyon válogatós. A Platinum nagyon bejött, száraz és nedves tápokat is imádja, na és a jutifalatokért meg egyenesen megőrül. Szép a szőre, egészséges, energikus. Örülök, hogy rátaláltunk a Platinum termékekre.


Kocsis Abigél és Kajla véleménye
A lehető legjobb száraztáp, amit eddig kipróbáltam! Az összetétele magasan a többi felett áll, a hústartalma és a különböző vitaminok miatt. És nem utolsósorban ízletes lehet, mert a kutyám nagyon szereti...:-D Az emésztése tökéletes, amikor ezt a tápot eszi.

 

Kovács Judit és Dorka véleménye

A mi kutyánk "Dorka" nagyon szereti a bárányos, de főleg az ibériai disznós terméket.
A versenysúlyát tartja vele, és szinte könyörög érte.
Mellékelek képet a mi kis máltai selyem kutyusunkról és a kedvenc kajájáról.

Köszönjük a sok finom falatot!

További szép napot!


Pénzes Katalin és Lili véleménye
Egy yorksire terrier kiskutyám van, Lili névre hallgat (no jó nem mindig, van mikor alkalmi süket). A próbacsomag után a Csirkés tápot rendeltem meg, azóta is ezt eszi őkelme lelkesen a sok-sok asztalról elkunyerált falat mellett.

 

Szabó Tímea és Tigi véleménye

Nagyon szereti Tigi a bárányos tápot! Még a bűzmirigy gondjai is elmúltak.
A kiszállítás gyors volt és kedves a szállító. Ajánlom mindenkinek aki kíváló minőségű tápot szeretne etetni a kutyusával!

 

F. Barbara és Luna véleménye

Nekünk egy beagle kutyusunk van, akit menhelyről hoztunk el. Lunának hívják. Sokféle tápot kipróbáltunk már, de a Platinumot szereti a legjobban. Minket a hústartalmával győzött meg, energiát ad, egészséges, Luna szőre nagyon szép tőle.

 

Polyák Viktória és Otis véleménye

Otisz nevű kutyánk eléggé válogatós, korábban sokféle tápot kipróbáltunk már nála nem sok sikerrel. A Platinumtól kapott termékmintákat viszont azonnal mind megette, így azóta csak ezt a tápot eszi. :)
A táp minőségével meg vagyunk elégedve, ajánlottuk már másnak is.
 

Hegedűs István és Sobri véleménye

A Platinum a mi hétköznapjainkban is bizonyította, hogy nagyszerű táp. Rottweilerem 9 hónapos, aki igényes a kaja minőségére. Amióta (kb. fél éve) rendszeresen Platinum Puppy-t kap, bármilyen más jó minőségű tápot adnék neki, meghagyja. Energikus, vidám, kiegyensúlyozott a Sobri nevű kutyusom, de amióta a Platinumot (is) kapja még erőteljesebb. A szőre ragyog, széklete is normálisabb.
A termék kiszállítása mindig pontos volt. Kifejezetten kedves figyelmesség Önöktől a zacskózáró csipesz, így nem szárad ki a táp.
Lehetne jelezni a gyártó felé, hogy a zsák tetején valamilyen kiképzéssel zárást hozzanak létre? Szintén pozitívum, hogy a honlapon részletes összetételi leírás és adagolási útmutató is olvasható a mi nyelvünkön. Ez is Önöket dícséri.
Ötlet: ha készült a világban valahol összehasonlító teszt, amelyben a Platinum is részt vett, tegyék közzé a honlapon, érdekelne. Én a továbbiakban is ragaszkodom a Platinumhoz és az Önök kereskedői felfogása is nagyon tetszik.
Jó egészséget, sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Hegedüs István
Veszprém


Héjas Gerda véleménye
Egy vicces élményemet szeretném megosztani Önökkel, ami egyben tükrözi a kutyáim véleményét is!
Két yorkshire terrier kutyám van és pár hónapig egy másik gyártó fajtatápját ették. A napokban érkezett meg a rendelésem és fel is töltöttem az egyik adagoló poharat hogy már ebből ehessenek a kutyák. Mivel a másik pohárba még a másik tápból volt egy kicsi így azt adtam még oda nekik. Kitöltöttem a táljukba ők pedig rám néztek értetlenül és nem voltak hajlandóak enni a fajtatápból azok után hogy megérezték a bárányos táp illatát!

 

 

 


 

Palástiné Zsuzsa véleménye
A Bichonunk ugyan a nedves-tápot részesítené előnybe, de az Ibériai sertésből készült száraz-táp is nagyon jól fogy, láthatóan jóízűen fogyasztja. Valóban kiadós az a kicsi is amit eszik és a végtermék is kedvező mennyiségű és állagú.
Ajánlom mindenkinek aki szeretné a kutyusát kiegyensúlyozottnak és elégedettnek látni.

Kiss Nóra és Macina véleménye
2. éves ivartalanított szuka kutyusunk szárnyas allergiás. Sokáig kerestünk és próbálgattunk megfelelő tápot találni, ami nem egyszerű annak, akinek nincsennek ezen a téren tapasztalatai. Állateledel kereskedésben találkoztunk első alkalommal a Platinummal.
Eleinte csak kis mennyiséget vettünk próbára. Az első falatoknál látszott, hogy megtalàltuk az ideális eledelt :-) Ami minket is meggyőzött: a magas friss hústartalom, az összetevök és a technológia, ahogy készül. Minden meg van benne amira szükség van ahhoz, hogy egészségesen táplált kutyusunk legyen! Nincs szükség semmiféle adalékokra, vitaminokra a Platinum mellett. A suliba is tökéletes jutalom falatnak is :-) Érthető adagolás, nincs elhízás.
A mi kedvenceink a bárányos, az ibériai sertés száraztpok és a pure fish menü táp.

Köszönjük Nektek! :-)
Üdvözlettel:
Kiss Nóra és Macina


Vörös Georgina véleménye
2015 Októberben találtunk rá a Platinumra, azóta kapja minden nap 13 eves Basset hound kutyank, Arthur.
Szeptemberben mar semmilyen tápot nem volt hajlandó megenni valami jó illatú feltet, pl. máj nélkul. Azt is csak amikor már nagyon ehes volt. Kevésbé száraz tápot keresve találtunk ra a Platinumra, ami nagyon bevált. Amint a táljába kerül, egyből - szó szerint - felfalja. A bárányos a kedvence.
Azota, hogy a Platinumot eszi, sokkal jobb az emésztése, illetve sokkal energikusabb is lett korához képest.

Nagyon szimpatikus a weboldal, illetve mindig készséggel segitettek, ha kérdésem / problemám volt.

Összefoglalva csak jókat tapasztaltam.

Köszönjuk szépen!
Üdvözlettel:
Vörös Georgina


Schmidt Kata Diána véleménye
5 és fél éves csivavánk van, aki kezdetektől fogva házi ételt kapott, próbálkoztunk nála sok fajta táppal, de vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem volt hajlandó megenni a száraz tápot. Sajnos, mint a legtöbb fajtatiszta kutyusnak elég érzékeny volt a gyomra, többször vittük orvoshoz és szégyenkezve mondtuk mivel etetjük, aminek az orvosok nem igazán örültek, mivel a mája sem volt rendben Mirának.
Egy napom Barátnőm ajánlására próbáltuk ki először a kóstoltató csomagot a PLATINUM-nál, bevalljuk elég szkeptikusak voltunk, de a kiskutyánk úgy falta, mint kacsa a nokedlit és a mai napig imádja, főleg a sütikéjét :), ami nálunk a jutalom falatot jelenti. Külön öröm volt számunkra, hogy van bárányos táp is, mivel allergiás a csirke húsra. Azóta teljesen jól van, köszönjük szépen, a szőre sem hullik annyira, sokkal élénkebb. :)
 
Számunka a PLATINUM egy megváltás volt és tudjuk most már Mini-manónk jó kezekben van! :) Ha tehetjük minden ismerősünknek a NATURAL Platinumot fogjuk ajánlani!!
Üdvözlettel:
Schmidt Kata Diána


Kádár Kitti véleménye
Groenendael kutyusom etetése igazi kihívás volt. Először az állatorvosok által ajánlott, klinikailag tesztelt szuperprémium tápot választottam, de sajnos többször hagyott belőle vagy napokon keresztül nem is nyúlt hozzá, majd egyszer csak újra eszegette. Amikor komolyabban kezdtünk agilityzni és többnapos versenyekre járni, egy magasabb energiatartalmú tápra váltottam, amivel sajnos ugyanígy jártunk. Ezután elgondolkodtam a nyers etetésen, amikor az edzőm javaslatára a BARF alternatívájaként kipróbáltam a PLATINUM száraztápot. Ennek lassan fél éve, és a kutyám azóta is ugyanolyan kedvvel és étvággyal eszi, mint az elején. Nagyon meg vagyok elégedve, hiszen ezzel a táppal pontosan úgy tudom táplálni a kutyámat, aki egyben a sporttársam is, ahogyan arra szüksége van. Ez természetesen a kondiján és a teljesítményén is meglátszik.


Köszönjük!
Üdvözlettel:
Kádár Kitti

« Vissza az előző oldalra

OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista