PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledel
Vásárlóink visszajelzései

Visszajelzések – az ajánlások termékeink legjobb bizonyítékai.

Aki kutyáját PLATINUM kutyatápokkal eteti, egy életvidám és legfőbbképpen egészséges négylábú gazdájának mondhatja magát. A meglévő, táplálkozással összefüggő betegségeket, pl. emésztési problémákat, allergiákat, szőrproblémákat, a vitalitás hiányát és az izmok leépülését a PLATINUM tápokkal a legtöbb esetben meg lehet szüntetni.

Óvja meg kutyáját ezek ellen a betegségek ellen, és etessen PLATINUM kutyatápokkal. Sok tenyésztő és kutyatulajdonos aki Platinumot etet kutyájával, saját tapasztalatai alapján minket ajánl. Ennél jobb reklámra nincs is szükségünk! Csak ajánlás útján is számos vásárlót nyertünk már meg magunknak.

 

Niki és Roy véleménye

Niki és Roy véleménye a PLATINUM kutyatáprólRoy lassan egy éve van nálunk, most lesz 9 éves. Tervueren ivartalanított kan. Nyár óta eszi a Platinumot és nagyon szereti. Bőrférges volt, immáron ebből kigyógyult és teljesen megváltozott a szőre, sokkal szebb és dúsabb lett. Fontos volt a tápválasztás szempontjából, hogy minőségi és tartósítószer mentes legyen, valamint hogy ivartalanítás után kordában tudjam tartani a súlyát, mindenféle diéta nélkül. Fontosnak tartom az összetevőket is, szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb táp. Az sem utolsó szempont, hogy nagyon ízlik neki, az első perctől kezdve.
Nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom, már barátnőm is ezt adja a csirke allergiás kutyusának is és a többi 3 kutyusának is. Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam a Platinumra. Szerintem Roy is!
Egy kutyás rendezvényen egy sales-es megtalált egy másik kutyatáp forgalmazó cég márkájával, mikor megkérdezte mivel etetek -elhangzott a Platinum- már láttam, ebbe nem igazán tud belekötni, nem is tette, nem igazán volt érve, hogy másik jó minőségű prémium tápra váltsak. Szóval, szerintem mindenki tudja, hogy ez nagyszerű választás. :)
Roy -boldog platinum fogyasztó
Niki -boldog gazdi


Kovács Martin és kutyája, Dante véleménye
Kovács Martin és Dante véleménye a PLATINUM kutyatáprólNekem és kutyámnak, Dante-nak a PLATINUM felfedezése megmentette életünket.
Szerencsére nem voltunk életet veszélyeztető helyzetben szó szerint, de mióta megszületett és velem volt több, mint másfél évig szinte minden nap hasmenése volt, többször hányt is. Jártunk százféle dokinál, kipróbáltunk ezerféle tápot, diétát és főtt ételt. Szó szerint semmi nem változtatott rajta. Ez alatt az idő alatt engem nagyon megviselt végig nézni, hogy ez a kis lény, akinek a legjobbat akarom adni minden téren, rosszul van és nem látni a reményt.

A száraz tápok iránti étvágya egy-két napig tartott, így ezzel is sok gond volt, vékony volt, többen megvádoltak, hogy nem etetem rendesen a kutyám, miközben én próbáltam mindig a legjobbat adni neki, ezért is kezdtem el főzni, de az sem vált be. Egy pár hónapja találtunk rá a PLATINUM-ra, amit egy ismerősünknél hatalmas étvággyal fogyasztott el. Egyből rendeltem belőle és kellett egy pár hét, míg beállt rá a gyomra de megtörtént a csoda, szilárd széklete volt és úgy nézett ki felszedett pár kilót is. Hatalmas teher került le a vállamról. A bónusz az egészben, hogy szereti is enni, valószínűleg mert nem olyan száraz a textúrája és tényleg minőségi alapanyagokból készül.
Bár mostanában kezd újra válogatós lenni, ezért lehet egy új ízt ki kell próbálnunk, de minket tényleg megmentett ez a táp, és nagyon remélem továbbra is hozzák ezt a minőséget, mert lehet pár kutyának életmentő, hogy ilyen jó minőségű ételt kapjon.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki ezt létrehozta!


Suhai Friderika és kutyája, Sven véleménye
Suhai Friderika véleménye a PLATINUM kutyatáprólA kutyusom egészséges fejlődése mindennél fontosabb, ezért platinum-naturalt tálalunk Svennek :)

 

Radnóti Krisztina és kutyája, Rénó véleménye
Radnóti Krisztina véleménye a PLATINUM kutyatáprólA kutyusom Rénó 2015. december 19.-én volt egy éves kan, fajtatiszta németjuhász kutyi... - a szívem egy darabja, nagyon szeretem őt. Mikor hozzám került tavaly február 8.-án nagy dillema volt számomra, hogy mivel etessem hisz én magam is egészségtudatos életvitelt folytatok adalékmentes, , bio stb...és kutyusom számára is a legjobbat szerettem volna adni.
Kipróbáltunk egy-két márkát, majd rátaláltam a Platinum natural nedves tápra, mely azonnal elnyerte tetszésem az összetevők alapján. Nagyon jól bevált, szereti nagyon rizzsel vagy tésztával keverve kapja.
A száraz tápot még nem próbáltuk ki, de nagyon kíváncsi vagyok hogyan ízlene neki. - szimpatizálok a márkával és a minőségével nagyon.Ildikó és collie kutyája véleménye
Ildikó és Collie kutyája véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon örülök, hogy sok próbálgatás után rátaláltam a Platinum tápra. Skótjuhász kutyusom nagyon rossz evő, de ezzel a táppal újra szárnyal. Előzőleg volt időszak, hogy szinte úgy nézett ki, mint akit elfelejtenek megetetni, de hála a Platinumnak ez azóta már a múlté.
Több hónapja a Platinumot etetem vele, igen szereti a szőre is egész más köszönet a cégnek és a mi 4 éves collink is köszöni.
 


Holczer Adrienn, Kósa Zoltán és Níla véleménye
Holczer Adrienn véleménye a PLATINUM kutyatáprólNíla kutyusunk másfél éves volt decemberben. Ő egy máltai selyemkutya, amelyekről köztudott, hogy legtöbbjük csirkeallergiás, ezért mikor hozzánk került sokat gondolkoztunk, hogy milyen táppal etessük, amely megbízható és kiváló minőségű márka.
Keresgéltünk, tanakodtunk és arra jutottunk, hogy a Platinumot próbáljuk ki. A kezdetek óta Platinum táppal etetjük. :) Ő is és Mi is nagyon-nagyon elégedettek vagyunk a táp minőségével! Nagyon szívesen fogyasztja a tápot is és a jutalomfalatokat is. Ha meglátja a kezünkben, már parancsszó nélkül leül és várja a finom falatokat. :D Nyáron megtörtént a kutyus ivartalanítása is és azóta is ezt a tápot kapja. Egészséges és nagyon huncut kutyus, ami a Platinum tápnak is köszönhető!!!!

Tehát mi nagyon-nagyon örülünk, hogy már a legelején rátaláltunk erre a tápra és nagyon köszönjük a Platinumnak a remek minőséget!!!
Mesits Viktória és Negra véleménye
Mesits Viktória véleménye a PLATINUM kutyatáprólNegra, a most 4 hónapos kis pit bull lánykám 8 hetes kora óta kapja a Platinum puppy tápját, amellyel nagyon elégedettek vagyunk. Nem igényel plusz kiegészítést, seperc alatt eltűnik a táljából, és ha szükséges, például klikkerezés, tanulás közben, könnyen felezhető, törhető.Pamuki Zsanett, Szaffi és Jónás véleménye
Pamuki Zsanett véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon meg vagyunk elégedve a Platinum száraztáppal, a kutyáim, Szaffi és Jónás jó étvággyal, szívesen eszik. Kevés végterméket produkálnak mellette, az általános állapotuk is minden tekintetben jó.

Amit főleg szeretek benne, hogy jutalomfalatnak is kiválóan tudom használni, ami a nyári agility edzéseken kifejezetten jól jött, illetve az otthoni tanulásnál is, mert nem téríti el a kutyákat a rágcsálás, én is csak belemarkolok és a tartóba teszem, nem igényel előkészületet :)

Galyas Enikő véleménye
Galyas Enikő véleménye a PLATINUM kutyatáprólLassan 1 éve, hogy láttuk a hirdetést az interneten erről a szuperprémium kutyatápról. Gondoltuk, kipróbáljuk a KÓSTOLTATÓ CSOMAGOT aztán meglátjuk mi lesz. A mi kis francia bulldogunk nagyon válogatós, emellett csirke allergiája is van és a gyomra is nagyon érzékeny, sokféle száraz kutyatápot próbáltunk ki a Platinum előtt, több-kevesebb sikerrel. Meglepetésünkre a Platinum táppal nem győzött betelni a kutyánk, nagyon ízlett neki, a gyomrával sem volt probléma és szebb lett a szőre kis idő után. Mi az Adult Lamb+Rice tápot adjuk neki és imádja, nem rég elkezdtük adni mellé a nedves kutyatápot, ami szintén nagy sikert aratott, a Pure Fish a kedvence. Nagyon megvagyunk elégedve, remek minőségű tápot kapunk tőletek.
A legkisebb túlzás nélkül a Platinum a legjobb választás minden kutya számára! Köszönjük:)

 Vida Noémi és Menta véleménye
Vida Noémi ls Menta véleménye a PLATINUM kutyatáprólMint minden lelkiismeretes gazdinak, nekem is nagyon fontos hogy a kutyám mindenből a legjobbat kapja. Korábban is Magyar Vizslám volt, maradtam hát a fajtánál csak a rövidszőrű helyett a drótos mellett döntöttem.
Azt is tudtam, hogy vele is agilityzni fogok, ha szereti, hiszen engem soha nem érdekelt melyik fajtára mondják, hogy erre a sportra a legalkalmasabb. /mindent meg lehet cáfolni ;) /
Mikor hozzám került Menta, maradtunk annál a minőségi tápnál, amit a tenyésztő is etetett velük. Adtam neki emellett husit, zöldséget és rizst is, ezután pedig a tápot már nem úgy ette....pedig nekem eltökélt szándékom volt reggel táppal este pedig mással etetni. Váltottunk másik minőségi tápra, tápot mindenképpen szerettem volna....hiszen abban sok dolog benne van, ami egy ilyen baba kutyának kell.
Kivett egy szemet, dobálta játszott vele. Végülis cuki volt, csak így éhes maradt. :-)))) Találtam egy másik 100 %-os tápot, ami teljesen természetes stb.....eleinte ette ímmel-ámmal aztán köszönteszépen, nem kérte azt sem.
Sokat nézelődtem, majd rátaláltam a Platinumra.
Éltem a próbacsomag lehetőséggel (ezúton is köszönet érte!!!! ) és azt kellett látnom, hogy a száraz táp néven futó puha tápszemeket úgy eszi mintha nem is tudom milyen husit adnék neki. A következő kérdés vele kapcsolatban az volt, hogy vajon a táljába téve is így fogja e szeretni. Örömmel láttam hogy ezzel nem játszik,hanem óriási beleéléssel eszi. Ezután már nem volt kérdéses számomra ...tudtam ez az a táp amit rendelni kell az én kis bajnokomnak.
A Platinum mellett simán tudok neki adni husit, zöldséget és rizst ha úgy gondolom, hiszen azután is ugyanolyan élvezettel eszi a kedvenc kis tápszemeit .
A dobozos nedves tápról ne is beszéljünk. Meglátja a dobozt és hisztizik miközben úgy néz hogy Ő mindjárt éhen hal ha nem adom neki rögtön azonnal. :-))))
Energikus...boldog....,gyönyörű a szőre....,erős az immunrendszere....én pedig nagyon örülök hogy megtaláltam neki a legjobb tápot! Köszönet a Platinumnak hogy ilyen boldog és egészséges az én kiskutyám!


Sipos Szilvia és Tappancs véleménye
Sípos Szilvia és Tappancs véleménye a PLATINUM kutyatáprólTappancs kutyám a házi koszton kívül csak egyetlen fajta száraz tápot hajlandó megenni: a Platinum termékeket.
Kedvence a sertés és a csirke, ha ez kerül a táljába egy perc alatt eltünteti. Ha más száraz tápokkal próbálkoztam akármilyen ismert, ajánlott prémium minőségekkel is, még akár drágább árkategóriával is, csak 1 nap éhezés után hajlandó enni belőlük pár falatot, vagy még akkor sem.
Ez nem lehet véletlen,egyszerűen érzik a kutyák is mi a jó nekik, mi az, amire a szervezetüknek szüksége van!


Mezőfi Edit és Huba és Hunter véleménye
Mezőfi Edit véleménye a PLATINUM kutyatáprólA két golden retrieverem mostmár kb 1 éve eszi a Platinumot. Hunternek szuper étvágya van, és nagyon jó formában is van a táptól, a szőre is gyönyörű. Az elmúlt időszakban 3 ország Junior Championja lett és 2x Junior Best In Show.
Huba rosszul eszik... Nyammog... Minden tápot megun 2-3 nap alatt. Kivéve a Platinumot Ezt eszi már 1 éve 1-2 kisebb megszakítással. Ő meg 3 ország felnőtt championja, úton van a 4. is, és az Interchampion címmel is már csak az 1 év lejártát várjuk. És ezt a kondit a Platinumnak köszönhetjük. No meg anyukámnak, aki eteti a kutyusokat!! ;)
Mèg egy érdekes story-t szeretnék elmondani, ami azt bizonyítja, hogy a Platinum könnyebben emészthető és hamarabb ürül ki a gyomorból, mint más tápok.
Az Adrián voltunk egy kutyastrandon 6 goldennel. Óriási buli volt, a kutyákkal együtt úsztunk stb. Majd jött a hányás... Sajnos a sós víz ezt váltotta ki. Előtte már az én 2 kutyám evett. Viszont a Platinum mellé kevertem nekik másik tápot, ami kerek formájú. A hányásnál csak az az 1 maréknyi kerek táp jött vissza, a szögletes Platinumból egyetlen egy szem SEM !!! Pedig egyszerre kapták, összekeverve.
Egyszóval én nagyon elégedett vagyok, a kutyák szeretik és szépek tőle, ami fontos nekem a kiállításokon és jó a kondijuk, ami fontos a tréningeken!!


Hess Viktória és Bella véleménye
Hess Viktória és Bella véleménye a PLATINUM kutyatáprólVolt egyszer egy spániel, aki a Bella névre hallgatott és nem akart megenni semmiféle tápot. Az egyikből csak a sárga színűeket szerette, megmaradt a barna, míg a másikból csak a kerek alakút. A kis spániel folyamatosan éhes volt, sok nyavajája akadt. Hullott a szőre, kedvtelen volt. Sok táp megkóstolása után a gazdi ismerőse ajánlott egy újfajta minőségi tápot, a PLATINUM szárazeledelt.
A gazdi gondolta, mit veszíthet, végül is a weboldalon is jókat olvasott a tápról és összetevőiről. Megrendelte a Lamb and Rice száraztápot. Az első adagot vacsora alkalmával adta a spánielnek, reménytelenül, nyilván ezt sem fogja megenni. De ezúttal nem így történt. A kis spániel el sem mozdult a tálkája mellől, amíg az ki nem ürült. Minden étkezéskor üresre nyalt tányér fogadta a gazdit.

Két hónap elteltével megszűnt a szőrhullás, a makrancos hercegnő vidám kutyussá vált. Köszönjük a tápokat, a gyors kiszállítást és a mindig megbízható minőséget!
Csery Gyöngyi & Bogyó véleménye
Csery Gyöngyi véleménye a PLATINUM kutyatáprólA világ legjobb kajcsiját ehetem nagytesóval együtt, mióta a Platinumot kapjuk. Hypo kissé nyifáncás mert allergiás a csirkére (bruhhaha) kiütéses lett és finnyáskodott mami bármilyen tápot is vett neki. Volt, hogy napokig nem evett. Mondjuk ebben szolidáltam vele, na nem azért mert ő az idősebb és okosabb, csak nem ízlett nekem sem az ilyen olyan táp.... Tudom, tudom nem illik megnevezni. Az öreg már nem igen játszik velem csak morgolódik,de néha beleviszem a rosszaságba. Az ablakba viszont együtt őrködünk ahogy a mami nevez bennünket, mi vagyunk az ő térfigyelőkamerái. Én pörgős szőrös gyereke vagyok maminak,sokszor hullik a tolla tőlem. Mikor kicsi voltam mami észre vette fáj a forgóm. Elvitt dokibához...elaltattak....rtg....És azt mondták majd lehet műteni kell. 1 éves koromig ilyen olyan vitamint kaptam. Aztán mami rátalált a platinumra! Mióta ezt eszem semmi bajom.
Műtét....fityiszt! Egészséges vagyok és fáradhatatlan!

Köszönjük nektek, Hypo is, és a Mami is!


Vukoszávlyev Dusán véleménye
Vukoszávlyev Dusán véleménye a PLATINUM kutyatáprólPár sorban leírom az eddigi tapasztalataimat, igaz nemrég ismerkedtünk meg a Platinummal. Elsősorban megjegyezném, hogy számomra a Platinum nem csak táp, hiszen a "háttérben" hihetetlen munka folyik. Gondolok itt a gyors és ingyenes kiszállításra,vagy a felmerülő kérdésekre történő gyors, szakszerű válaszokra, tanácsokra (még az esti órákban is!), az ingyen kiszállított kóstoló csomagra. Szerintem ez így kerek.
Na de, hogy a termékről is írjak:
Nekünk egy 10 hetes Francia Bulldog kutyánk van.
Először más gyártók tápjait próbáltuk, de a kutyus nem fogyasztotta jóízűen. Sosem ette meg teljesen az adagját, nem beszélve az étkezés utáni puffadásról, kellemetlen pukiktól.
A Platinum tápot maradéktalanul megeszi,már az etetési idő közeledtével ott ül a spájz ajtaja előtt:). A kimért adagot pillanatok alatt eltünteti. Az evés utáni puffadást sem tapasztaltam a kutyusnál, széklete is rendben van, hasmenésnek nyoma sincs. A kóstoló csomagban lévő bármely ízű tápot azonnal, láthatóan jóízűen megette. A száraz tápok állaga, illata teljesen más, jobb benyomást kelt, mint más gyártók termékei. Szerintem...


Varga Brigi és Zsebi véleménye
Varga Brigi véleménye a PLATINUM kutyatáprólŐszinte leszek, remélem nem baj. Olyan tápot még nem találtak ki, amit az én kutyám magában/magától megenne, maximum pár napig, utána jön a nógatás, cselezgetés…
Azt szeretem a Platinumban, hogy puha tápszemekből áll, könnyen törhető, így bekeverhető és becsapható az eb. Nekünk ez egy fő szempont, ugyanis kemény "társait" kiválogatja és otthagyja.
Fontos volt persze a puhaság mellett a minőség, könnyű emészthetőség. Ezért választottunk Titeket.


F. Barbara és Luna véleménye
Én azért szeretek Platinumot adni a kutyusomnak, mert így tudom, hogy biztonságosan és természetesen táplálkozik.
Mi a bárányos tápot választottuk, hogy elkerüljük az esetleges allergiás reakciókat, mivel volt már rá gyanúnk, hogy allergiás a csirkére. Jutalomfalatot is csak olyat kap, aminek természetes összetevői vannak. Az összetevők nagyon fontosak.
Sokan nem is nézik meg, mi van a tápban, néha egy-egy drága, márkás táp is bizony csak pár százalék húst tartalmaz. A bárányos Platinum 70 százalék hústartalma engem meggyőzött, és bizony a maradék 30 százalék is csupa jó és fontos dolog.
Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gazdaságos, az én kutyusom 15 kiló, neki bizony 4 hétre elég az 5 kilós táp. Ami még nagyon fontos: Luna imádja a Platinumot :) , egészséges és életerős tőle, a szőre gyönyörűen csillog!Szegi Mária és Maszat véleménye
Szegi Ágnes véleménye a PLATINUM kutyatáprólEgy nagyon válogatós kutyának kerestem tápot.
Már nagyon sokfélét kipróbáltunk. Alsó árkategóriás táp szóba sem jöhetett, mert csirke allergiája van, és ezekben elég sok a csirke. A Platinumnál a rendeléshez kaptam próbacsomagot, mely feltűnően tetszett a kutyámnak. Így rendeltem belőle bárányosat, ami gyomorkímélő is. :-)
Azóta is IMÁDJA a kutyám. Más tápot nem volt hajlandó jutifalatnak elfogadni, ezt azonban azóta is használom jutinak, mert felpörgeti. Szeretem, hogy kettétörhető, így tényleg egy falat, melyet gyorsan elfogyaszt.
Szalay Tamás és Bogyó véleménye
Korábban kutyám .... nevű száraz tápot evett, szőre ugyan fényes lett tőle, de folyamatosan vakarózott, szőre korpás volt, allergiás reakciót váltott ki, annak ellenére, hogy csirkét állítólag egyáltalán nem tartalmazott. Ezután átálltunk az ugyan drágább Platinum száraz tápra, de azóta ez a jellegű panasz teljesen megszűnt, nem vakarózik, nem korpás a szőre és jobban is szereti ezt a tápot mint a korábbit. Lehet, hogy drágább mint a többi középkategóriás táp, de ez a kutyán is látszik.

Üdv, Szalay Tamás és Bogyó


Vidó Jenőné véleménye
Vidó Jenőné véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét kutyám van, egy 3 éves németjuhász (Karát) és egy szintén 3 éves Foxi (Pörszi). A nagyobbik kutyámmal (Karát) nagyon sok problémánk volt. Bármit evett állandóan hasmenése volt, csirkére allergiás, a halat és még sok mást nem eszik meg.
Ezért állandóan az interneten keresgéltem megfelelő száraztápot keresve. Nagyon örültem amikor rátaláltam a Platinum Kft által forgalmazott Platinum Adult Lamb+Rice (Bárány és rizs) száraztápra, azonnal meg is rendeltem. Először féltem, hogy nem fogja megenni, de az első pillanattól kezdve imádja, evési idő előtt már ott ácsorog az etető helyén és alig várja a kaját. A bélműködése teljesen rendbe jött, sőt végre már szedett is magára pár kilót. 
Ez is bizonyítja, hogy a táp beltartalma tényleg a kutyák szervezetének szükséges természetes és egészséges alapanyagot tartalmaz. A kis Pörszike is szívesen eszi, de Nála arra kell vigyázni, hogy ne egyen sokat, mert hajlamos a hízásra. A kutyáim által fogyasztott Platinum száraztápot mindenkinek merem ajánlani, biztos nem csalódik benne aki megveszi, kutyája imádni fogja. A cégről is csak jókat tudok mondani, pontosan, gyorsan szállítanak. A táp csomagolása az utolsó falatig megtartja az ízét, nem szárad ki. Szállításhoz a dobozos csomagolás is nagyon jó és biztonságos. Remélem még hosszú ideig tudjuk a kutyáimat ezzel a platinum táppal etetni.
Üdvözlettel: Vidó Jenőné


Roskó Edit véleménye
Roskó Edit véleménye a PLATINUM kutyatáprólAz interneten találtam rá a termékükre, amikor kölyök kutyámnak prémium tápot kerestem. Először próbaképpen csak 5 kg-t rendeltem. Várakozáson felül bevált. A kiskutyám nagyon szereti és ami a fő: szépen fejlődik és a széklete is megfelelő állagú. Nem kell a táphoz semmilyen ízesítést adni, ami a többi száraz tápról nem mondható el. Mindegyiket megunta egy idő után és csak akkor ette meg, ha valamit tettem rá, pl. tejfölt, vagy májkrémet. Most erre nincs szükség.

 

Üdvözlettel: Roskó Edit

 

 

 


 
Papp Mónika és Márius véleménye
Pap Mónika véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét éves német dogom Adult Iberico+Greens szárazeledelt kap. Kölyök kora óta barf étrend szerint próbálom etetni, ezért esett a választásom a Platinum termékeire (a magas hústartalom nagyon meggyőző volt). Mivel nem mindig sikerül tökéletesen összeállítani a zöldségek és vitaminok arányát a nyers hús mellé, kitűnő kiegészítés a Platinum táp. Reggelente általában tápot kap, vacsorára pedig én állítom össze a nyers menüjét. További előnye a Platinum tápnak, hogy egyáltalán nem puffad fel tőle, korábban bármilyen más tápot próbáltunk, mindegyiktől felfúvódott. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, igazán kiváló minőség.

Üdvözlettel:
Pap Mónika és Marius
Lipták Brigitta véleménye

Lipták Brigitta véleménye a PLATINUM kutyatáprólNagyon elégedett vagyok Adult Iberico+Greens termékükkel. Kutyám szőre gyönyörű, a hangulata remek, a kondíciója pedig kiváló. Őszintém remélem, hogy egyre több kutyatulajdonos fogja felismerni, hogy a PLATINUM által kutyáik még szebbek, energikusabbak és nem utolsósorban egészségesebbek lesznek. Munkájukhoz további erőt és egészséget kívánok.

Horváth Zsófi és Happy véleménye
Horváth Zsófi véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinum száraz táppal nagyon meg vagyunk elégedve és örülök, hogy sikerült megtalálni, mert a kutyusom semmilyen másik kutyakaját nem hajlandó megenni. Rengeteg fajta tápot kipróbáltam már, de egyiket sem ette meg.
Nagy kedvencünk most az ibériai sertés, de szereti még a bárányosat is. Mióta eszi még energikusabb, mint volt. Nagyon szép lett a szőre és végre sikerült kicsit hízni is, mert nagyon kis vékonyka volt.
Most mindenki dicséri, hogy milyen szép lett.

Üdvözlettel:
Horváth Zsófia és Happy

 

 Blaskó Bianka & Szabó Viktor véleménye
Blaskó Bianka véleménye a PLATINUM kutyatápról2014. december 14-én fogadtuk örökbe keverék Bazsi nevű kiskutyánkat.
Először ismerősök véleménye alapján egy a TV-ben is sokat hirdetett kölyökkutyáknak való táppal kezdtük etetni, amitől nagyon büdös bélgázok hagyták el a pici hátsó felét és ráadásul először hasmenése lett tőle, majd naponta 5-6 szor kakilt. Itt már tudtuk váltani kell!
Az állatorvosunk és egy-két ismerősünk ajánlotta a Platinum tápokat. A Platinum honlapját olvasgatva arra figyeltünk fel, hogy szinte minden fontos információt megtaláltunk, így rögtön választ is adott kaptunk számos felmerült kérdésünkre.
Úgy döntöttünk kipróbáljuk, hogy tetszik-e Bazsinak. Először a Platinum Adult Lamb+Rice tápot próbáltuk ki, a kutyus első pillanattól fogva imádja, szó szerint követeli a tápot. Kb 1 hét telhetett el a tápváltás között, mikor észre vettük a bélgázok eltűntek, naponta 2-szer ürít, a szőre fényesebb, a fogai gyönyörű fehérek tőle. A legutóbbi vásárlásnál kipróbáltuk a Platinum Adult Chicken-t és a Platinum Adult Iberico+Greens-t is. Nem jelentkezett allergia a Platinum csirkés táp etetése után sem, pedig a korábban használt, más márkájú csirkés tápnál a szőre erősen hullani kezdett.
A táp állaga és minősége, és a sok pozitív változás, amit megfigyeltünk és persze és az, hogy Bazsi mennyire szereti meggyőzött bennünket. Elhatároztuk innentől csak és kizárólag Platinum tápot adunk Bazsinak.
Jelenleg fél éves, 15 kg-s, kan kutyus, aki imád enni. Minden kutyás ismerősünknek is azt ajánljuk, hogy váltsanak erre a tápra, mert megéri az árát!
Köszönettel
Blaskó Bianka & Szabó Viktor& Bazsi


Gerő Anita és Pedro
Gerő Anitaés Pedro véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinumot először a közösségi oldalon ajánlották nekem egy bichon kutyás csoportban, ahol már több elégedett rendszeres vásárlója is van a Platinumnak.
Első pillanattól kezdve látszódott a táp minőségében, (mind állagban és összetevőket olvasva), hogy nem az átlagos tápok közé tartozik. Pedro minden egyes alkalommal élvezettel eszi ezt a tápot, ráadásul a táp "illata" is kellemes a többivel ellentétben. Azóta a vakarózás is elmúlt, - ami miatt váltottunk az előző tápról, - és végre egy teljesen egészséges, jól táplált kutyus gazdija lettem :)
Továbbra is csakis innen fogunk tápot rendelni, köszönjük!

 

Végh Ágnes és Frutti véleménye

Végh Ágnes véleménye a PLATINUM kutyatáprólA Platinum kutyatápot véletlenül ismertük meg tavaly egy kutyás rendezvényen a Városligetben. Az én "szégyenlős" Frutti kutyám ott nem volt hajlandó megkóstolni, ezért kaptunk két tasak mintát, hogy majd itthon a megszokott körülmények között kiderülhessen, melyik mennyire ízlik neki. Mivel az én kis fehér szőrű Jack Russell Terrierem allergiás a baromfihúsra, csak a bárányos vagy az ibériai sertéses táp jöhetett szóba. Mindkettőt befalta.
A próba után rendeltem neki egy 5 kg-os bárányos-rizses száraztápot. És akkor következett a "bosszú": nem ette. Nesze neked, gazdi, ott állsz egy hatalmas zsák kutyatáppal és fogalmad sincs, mit kezdj vele. És akkor jött az ötlet: kicsi kora óta rászoktattuk, hogy a vacsorája elfogyasztása után kap jutalomfalatot. Hát mostantól ez a táp is a jutalom része lett. Bevált! Persze azért idő kellett, hogy ily módon elfogyjon az 5 kg, de abban már biztos voltam, hogy legközelebb óvatosabban rendelek. Így aztán legközelebb csak 1,5 kg-ós ibériai sertéssel készült tápot vettem. Hát, megint mellényúltam! Az én Frutti kutyám falja, reggelente odaáll a zacskó elé és kéri. Mindjárt elfogy, már alig van. Most bátor lépésre készülök: 5 kilós sertéses tápot fogok venni. A kutya egyébként ettől a táptól észrevehetően energikusabb lett. És nagyon jó étvággyal fogyasztja.


Székely Erzsébet és Turpi véleménye
Székely Erzsébet véleménye a PLATINUM kutyatáprólŐszintén megmondom soha nem voltam híve a tápoknak, csekély hústartalmuk miatt.
Így mindig főztem Turpinak saját összeállított alapanyagokból: hús zöldség, kevés rizs hozzáadásával. Nagyon szereti a gyümölcsöket is. A tápokat ellenben sosem kedvelte, még a kiváló prémium minőségűeket sem. Ha valaki ezzel kínálta, nem fogadta el.
A húsok persze minden formában jöhetnek. Egyszer olvastam a Platinum Natural tápról és arról, milyen nagy százalékban tartalmaz húst. Sajnos a mi kis négylábú barátunk, sok más sorstársához hasonlóan csirke allergiás. Viszont a Platinum létezik bárányhús és rizs kombinációban így ezt próbáltuk ki.
A szállítás gyors és díjmentes volt, így hamar a tálkába került a kóstoló ... Láss csodát ... maradéktalanul megette. Ő, aki semmilyen tápot soha nem evett meg.
Ezt én is merem ajánlani mindenkinek, mert HASPÓK !! úr tesztelte, és az ő ajánló levele, higgyék el igazán helytálló.


Kovács Fanni véleménye
Kovács Fanni véleménye a PLATINUM kutyatáprólKínai meztelen kutyákkal foglalkozom, aktívan járunk külföldön és itthon is kiállításokra.
Számomra nagyon fontos a táp minősége, hiszen egy gyengébb minőségű eledel azonnal meglátszik bőrükön, a szőrzetük szerkezetén, kondíciójukon.
Éppen ezért nem szívesen etetek csirkés alapú táppal, azonban az Önök tápjánál nem tapasztaltam problémát.
Nemrég került hozzám egy ígéretes kan, neki vettem meg a korának megfelelő száraztápot (Puppy Chicken).
A vásárlás mellett döntöttem, a beltartalom és a minőségi alapanyag miatt, illetve nagyon szimpatikus volt az eljárás, ahogy készülnek a tápok.
Annyira nagy siker volt, hogy a végén Mindenkit körbe kellett vele kínálnom.
Kutyáim szívesen, jó étvággyal fogyasztják a Platinum Naturalt. Illata kellemes, állaga egyedivé teszi, székletük állaga megfelelő, szőrük és bőrük szép tőle.


Zárda Dániel és Málna véleménye
Zárda Dániel véleménye a PLATINUM kutyatáprólKét szálkásszőrű tacskó kutyusunk van, Málna és Artúr.
Málna most lesz egy éves Artúr pedig három. Málna hat hetes kora óta van nálunk azóta etetjük Platinum Natural Puppy táppal és Artúrnak is azóta vásárolunk Adult Chicken tápot. A kutyusok nagyon szeretik. Más tápokkal szemben az elsődleges ami feltűnt, hogy nem fújja fel őket és nem eregetik ki a "gázt" ami egy lakásban tartott kutyánál nem hátrány. A szőrük is egészséges ami ezeknél a trimmelős fajtáknál megint csak fontos. A jövőben is az Önök tápjaival fogjuk etetni Artúrt és Málnát.
.

 

 OldaltérképKutyatáp webáruházMinőségi kutyatápKutyaeledel rendelés prémium minőségbenPrémium kutyatápHogyan etessük a kutyát?Kutya etetése, táplálása helyesenSpeciális kutyatápA kiskutya etetéseKutya egészséges táplálása, de hogyan?
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista