PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Kutyaeledelek

Táplálkozási tanácsadás - Zöldkagyló kivonat - Az egészséges izületekértZöldkagyló — Hatóanyagok és összetevők

A kizárólag Új-Zélandon előforduló zöldhéjú kagyló gyógyító hatását már a maorik is ismerték. Az idők folyamán a nyugati világ is megtanulta értékelni ennek a kagylónak a kedvező hatását. Speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek sikeresen előzik, illetve szüntetik meg az ízületi fájdalmakat. De nem csak ezeket, hanem más panaszokat is képesek enyhíteni. Ezért manapság az éves zöldkagyló mennyiség kb. tíz százalékát gyógyszerek és táplálék-kiegészítők gyártásához használják fel.

 

A zöldkagyló hatása értékes összetevőinek köszönhető. Gazdag úgynevezett glükózaminoglikánokban (GAG), összetett fehérje-cukor vegyületekben. Ezek a vegyületek az ízületek és az ízületi folyadék tápanyagai. A legfontosabb GAG a glükozamin. Ez a molekula szükséges mind a porcok (kondroitin = glükozamin-lánc), mind pedig a sűrű ízületi nedv (hialuronsav = glükozamin + glükuronsav) felépítéséhez. A zöldkagyló ezen felül telítetlen omega-3 zsírsavakat, fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat és aminosavakat is tartalmaz.

 

Ezek az összetevők erősen gyulladáscsökkentő hatásúak, és természetes fájdalomcsillapítóként használhatók. Eközben nem akut módon hatnak, mint egy fájdalomcsillapító tabletta, hanem táplálékfiziológiai úton.

 

A zöldkagyló kivonat minden kutyafajta számára alkalmas. Különösen a nagytestű, nagy súlyú fajták, az igen aktív és sportos kutyák, valamint a veleszületett deformitással rendelkező kistestű kutyák esetében ajánlott a megelőző jellegű alkalmazás.

 

A PLATINUM tápokkal kutyája a legjobbat kapja:

A speciális és kíméletes PLATINUM párolási módszernek köszönhetően a zöldkagyló kivonatot már a gyártás során hozzá tudjuk adni a táphoz, így megőrizve az értékes tápanyagokat. Az a mennyiség, amelyet száraztápjainkhoz keverünk, elegendő az ízületek ellátásához, és az ízületi panaszok megelőzéséhez. Akut problémák esetén azonban az állatorvossal egyeztetve emelni kell az adagot egyéb kiegészítő készítmények bevonásával.

OldaltérképKarrier
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista