Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Bacardi és a PLATINUM

Szerencsések vagyunk. Ugyanis postafiókunk telis-tele sikertörténetekkel és elégedett beszámolókkal. Minden napra jut egy-egy mosolygós kutya-pofi, vagy hálás levél. Sok örömet okoz olvasni vásárlóink és kutyusaik tapasztalatait, hát még szóban hallani őket!  Szamosvölgyi Anett kutyusairól mesélt nekünk, és megosztotta az ő PLATINUM történetét.


Anett kutyás tapasztalata közel 20 éves múltra nyúlik vissza, 2014. óta pedig kutyapanzió és napközi vezetésével is foglalkozik. Első kutyusa, Gréta -a kitűnő vérvonalú bischon havanese- 2001-ben érkezett a családba, és hófehér szerelem volt első látásra.  Együtt, szinte azonnal rákaptak a kiállítások ízére és hamarosan a tenyésztés is szóba került, így idővel a család apró, selymes kiskutyákkal gyarapodott.

Csillagot és a Hungarian Prima Junior díjas Happyt, 2006-ban Bacardi -a kanok kanja- követte.  A hibátlan pedigré ellenére viszont vissza-visszatérő nehézségek akadtak a kutyus egészsége kapcsán. Sok tápot kipróbáltak, de egyik sem hozott megnyugvást, így a bélproblémák és hasmenés mind visszatérő “látogatók” voltak. 2016-ban szeretett Happy kutyusuk a szivárvány hídon túlra költözött -mint később kiderült; táplálékallergiával összefüggésbe hozható emésztési probléma miatt.


bischonok


Mivel Bacardi is visszatérő bélproblémákkal küzdött, Anett úgy döntött, hogy új etetési filozófiát választ és a BARF étrend szerint kezdte el táplálni kutyáit. Viszont míg mindenki másnál igen, pont Bacardi-nál nem hozott megnyugtató eredményt - sőt! Sajnos nagyon lefogyott, legyengült és infúziós kezelésre is sort kellett keríteni. Pont jókor ajánlotta hát egyik panziós vendége a PLATINUM-ot, melyet rögtön ki is próbáltak.

Bacardi pedig az első pillanattól kezdve rákattant! Kis teste, idős kora és foghiánya ellenére vidáman majszolja a szaftos falatokat, no de ez mind semmi! Ugyanis megszűnt a hasi puffadás, nyoma sincs a kellemetlen emésztőrendszeri tüneteknek és a könnycsatorna problémája is teljesen megszűnt - a csoda megtörtént!

Agg kora ellenére Bacardi életvidám, játékos, mozgékony, kicsattan az egészségtől és mindene a PLATINUM. Öröm volt hát olvasni Anett levelét és hallani történetüket; ezúton is köszönjük a bizalmat!

Ön is tapasztalta a PLATINUM-csodát? Keressen minket!
Mesélje el, hiszen ezeket a beszámolókat egyszerűen hallani kell!

Vissza a cikkekhez

Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista