PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Pihenés-pihenés hátán!

Alig hevertük ki a húsvéti eseményeket, máris itt a május eleje! Szerencsére a hónap eleji szabadnap már teljes egészében a pihenésről szólt!  


Platinum termékkínálat

Marhás-próbatesztelőink ideje is hamarosan lejár, nemsokára számos bundás tapasztalat és fotó lesz látható Facebook oldalunkon és hírleveleinkben is.

Új, marhás-burgonyás száraztápunk ugyanazt a minőséget nyújtja, mint az összes többi termékünk!

Magas friss hús tartalom - amiből nem engedünk -, minőségi szénhidrát-forrás, számtalan jótékony hatású gyógynövény és hidegen sajtolt olajok, a kutyák egészségéért.

És, hogy mit jelent a magas friss hús tartalom? Legalább 70%-ot, és nem, nincs trükk, nincs váratlan fordulat. 1 kg PLATINUM száraztáp előállításához 1,27 kg friss húst használunk fel. Számolunk az alapanyagok természetes nedvességtartalmával, és annak minden értékes cseppjét megőrizzük; nincs hozzáadott víz, csak az értékes ásványi- és tápanyagok, melyek a húsban természetes állapotukban is megtalálhatók lennének. 


Ha azt mondjuk, hogy 70% friss hús tartalom, akkor az nem csak hangzatos marketing szöveg. Bárki részéről ellenőrizhető; ugyanis a címke nálunk nem hazudik.
Valamennyi PLATINUM tápnál a friss hús hozzávaló fog az első helyen szerepelni, ezt pedig a TÜV SÜD ELAB tanúsítvány garantálja; mely több szinten, laborvizsgálatokkal is ellenőrzött és folyamatosan fenntartott minőséget biztosít.

Ez a színvonal pedig kedvenceink külső és belső egészségén fog visszaköszönni; az ő jólétük számunkra a legfontosabb!


Nem árulunk zsákbamacskát; nekünk is fontos, hogy vásárlóink mindent tudjanak arról, mi kerül a kutyusok táljába!
Kérdése van? Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig, reggel 9 és délután 4 óra között elérhető a +36 70 525 9885 telefonszámon; ahol készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó bármilyen kérdésről!
 


« Vissza a cikkekhez

Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista