Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

5 + 1 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy ideje egy négylábúval bővíteni a családot

A kutyatartás kétségtelenül óriási felelősség, így alaposan át kell gondolnunk, készen állunk-e a feladatra. Ha töviről hegyire átrágtuk a kérdéskört, és mindent megtettünk azért, hogy felkészülten várjuk kedvencünk érkezését, akkor is ér majd sok-sok meglepetés, és akkor is meg kell majd küzdenünk megannyi kihívással. Persze kétségtelen, hogy minden megrágcsált lábbeli és neveléssel töltött perc megéri, hiszen kedvenceink még a legborongósabb hétfő reggelt is képesek beragyogni! Ha az alábbiak közül bármelyik jelet is tapasztalod, érdemes elgondolkodni rajta, hogy egy (újabb) kutyával bővüljön a család! :)

 

5 + 1 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy ideje egy négylábúval bővíteni a családot

 

Szeretnéd feldobni a reggeleidet valamivel

Ha szinte unalmasan nyugodtak a reggeleid, egy csoportos jóga óra helyett inkább egy bundás befogadására bíztatunk! Hidd el, nincs is annál izgalmasabb, mint amikor éhes kedvenced hangos trappolására ébredsz, vagy éppen arra, ahogy nedves nóziját nyomja az ágyról lelógó tenyeredbe. Sok-sok extra feladattal tölti meg a napok indítását az első sétától kezdve egészen egy kis játékig.

 

Kertrendezésen gondolkodsz

Nincs is tehetségesebb és kreatívabb kertész egy kutyánál! A kertet ráadásul némi szeretgetésért és finom falatokért cserébe teljesen ingyenesen átrendezik! Szigoruk legendás, nem tűrnek ellentmondást! A szerintük oda nem illő árnyékliliomot pillanatok alatt megsemmisítik, és hogy levegyék a válladról a terhet, előre megássák az új bokrok ültetéséhez szükséges gödröt is.

 

Túl könnyedén tudsz elindulni otthonról

Ha a munkába vagy boltba járás gyerekjáték számodra, egy négylábú gondoskodik róla, hogy feldobja a pillanatokat. Olyan teendőkkel egészíti ki az indulást, mint a ruháidon ékeskedő szőrszálak leszedése, vagy a cipőd egyik párjának keresgélése, miután eltüntették azt. Egy kutya imád veled tartani a készülődés alatt is, és ügyel rá, hogy alig néhány centiméterre maradjon a lábaidtól, ezzel is igazi kihívást csempészve e a folyamatba: vajon rálépsz-e véletlenül a cuki mancsaira?

 

Imádsz esőben, szélben és forróságban a szabadban lenni, reggel, délben és este is

Ebben pedig kutyád lesz a legjobb barátod! Ha semmilyen időjárási körülmény sem tud elrettenteni egy kis sétától, neked bizony egy négylábúra van szükséged! Imádnak meglepni váratlan időpontban való jelzésekkel: neki bizony ki kell mennie, pórázt a kézbe, irány sétálni!

 

A kanapé patyolat tiszta, a dísztárgyaid épek

Unalmas... A kutyák nem csak a kertrendezésben, de a lakberendezésben is jeleskednek! Ismerik a legújabb irányzatokat, mindig pontosan tudják, a kanapé melyik sarkát érdemes egy kicsit megcsócsálni, hogy az garantáltan trendi maradjon! Tiszteletben tartják kedvenc tárgyaidat, és hogy még közelebb álljanak azok a szívedhez, némi módosítással tökéletesítik azokat, ha éppen arra van szükség.

 

Szeretnéd felesleges kacatokra költeni a pénzed

Ha arra vágysz, bárcsak sok-sok felesleges tárgyat vásárolhatnál mindenhol, bárhova is mész, akkor bizony ideje elgondolkodni rajta, hogy (többszörös) gazdivá válj. Kutyatartóként képtelen leszel hazatérni a vásárlásból egy újabb jópofa játék, egy kényelmes kutyaágy vagy egy szép nyakörv nélkül. Persze otthon már bőven akad ezekből, de mindig lesz majd hely az újabbaknak is! :)

 

 
« Vissza a cikkekhez

 


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista