PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Háziállatok vidám fotóversenye 2020, itt vannak a nyertes képek a legvidámabb kedvencekről

Sok kedves fotót láthattunk imádott kisállatokról.  Olykor egy elkapott pillanat vagy egy mókás helyzet mindenkinek mosolyt csal az arcára.  De hogy ezekből a képekből verseny is legyen? Mókás helyzetek, annál mókásabb kisállatokkal. Mutatjuk a legjobb képeket a „Háziállatok Vidám Fotóversenye” idei nyerteseiről.

Háziállatok vidám fotóversenye 2020 Ebben a versenyben nem csupán kutyák a főszereplők.  Több kategóriában indulhatnak a gazdik és kedvenceik. A „Kutyám a legjobb barátom” kategória igen népszerű téma, de cicák, lovak, és minden más is megtalálható a versenyszámok között.

Kicsi és nagy, sőt még junior, vagy akár a „Háziállatok, akik hasonlítanak gazdijukra”, és természetesen a „ Rettenthetetlen kedvencek” kategória sem maradhat el a félelmetes kedvencekkel. Azért kell ehhez egy nagy adag humor, de úgy fest rengeteg állattartónak van.


Íme az a fotó, ami megnyerte az első helyezést, és a fődíjat is. Elke Vogelsang és kutyusa vihette haza ezt az elismerést, a kutyus a gazdi szerint egy mindig vicces, izgő-mozgó, 13 éves kutyussal éli az életét. A boldog négylábút,  gazdija még egy éves kora előtt fogadta örökbe, a mókás eb most 13 éves, de pont olyan energikus és jókedvű, mint kölyökként. A kép címe: „Őrzőkutya szolgálatban.”

Őrzőkutya szolgálatban


A következő kategória a „Kedvencek, akik hasonlítanak gazdijukra”.

A kép címe: Reggeli hangulat. Hannah Seeger és kutyusa látható a képen, mellyel megnyerték ezt a kategóriát. A kutyus utánozza gazdiját. Azt hiszem elég jól sikerült.
 

Kedvencek, akik hasonlítanak gazdijukra

 

A következő kategória kacsán a gazdik biztosították a zsűri tagjait, hogy egy állat sem volt veszélyben a fénykép készítése közben, mivel a gazdi mindvégig ott rejtőzőtt a hátsó ülésen, miközben az álló autóban ültek a kutyusok. A képen Dani és Gabby látható, ahogy az autóban ülnek. Karen Hoglund képe, a kép címe:  Kapaszkodj! Elkésünk.

Kapaszkodj! Elkésünk.

 

A pillanat, amikor ráébredsz, hogy a kutyád egy fél doboz kekszet meg fog enni.

Végezetül pedig egy különleges kép, mely ugyancsak egy nyertes a saját kategóriájában.

A kép címe:
A pillanat, amikor ráébredsz, hogy a kutyád egy fél doboz kekszet meg fog enni.”

A képen egy Medve nevű tündéri Goldi látszik, ahogy belenéz a dobozba, Candice Sadgan felvétele.

 
« Vissza a cikkekhez

 


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista