PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


Szolgáltatások

Melyik a legjobb kutyatáp?


Gazdiként Ön is biztosan a legjobb falatokat szeretné kutyusának adni, hiszen aki ebtartásra adja a fejét, annak kötelessége kedvence jólétéről gondoskodni. Számtalan kutyakonzerv és táp megtalálható a boltok polcain, de csak kevés az igazán jó minőségű közöttük. A legjobb kutyatápok listája: cikkünkben összegyűjtöttük, hogy számunkra mi a legfontosabb egy teljesértékű kutyaeledelben.

Legyen benne sok friss hús!

Sokáig tartotta magát az a régi szokás, hogy a kutya etetésére tökéletesen megfelelő a maradék és a családi ebéd közben az "asztal alatt adott csont". Manapság azonban már számos kutatás bizonyítja, hogy a kutyák húsevő állatok. Önnek, mint gazdinak ezt is szem előtt kell tartania, amikor kutyaeledelt választ kedvencének.

legjobb kutyatáp kedvencednek
A házikoszt nem kielégítő eleség a kutyáknak

A legjobb kutyatápok nagyrészt jó minőségű húsból készülnek. A makro-tápanyagok közül a kutyák számára ugyanis elsősorban az állati fehérje nélkülözhetetlen: velünk ellentétben kedvencünk nem a szénhidrátokból nyeri a játékhoz, sétáláshoz és a tanuláshoz szükséges energiát. Az ebek tápcsatornája a farkaséhoz hasonlóan nagyon rövid, így azokat az eledeleket tudják a legkönnyebben megemészteni, melyek nagyrészt húsból állnak. Általában szinte teljesen mindegy, hogy ez milyen íz. Kutyusunk nem azért válogat, mert épp nem szereti a nyulat vagy a marhát. Ha arra lesz figyelmes, hogy kedvence csak beleszagol az elé rakott száraz tápba, netán ki is borítja a tálból, akkor bizony előfordulhat, hogy ez esetleg a silány minőségű eledel miatt történik.
 

Léteznek mindenevő kutyák?

Ahhoz, hogy A-tól Z-ig ismerjük házőrzőnk táplálkozási szokásait, először a farkasok életmódját kell megvizsgálnunk röviden. A farkas a préda elejtésekor a belsőségeket - és ezzel együtt a szarvas, őz, egyéb vadállatok növényi táplálékát - is elfogyasztja. A teljesértékű nedves vagy száraz kutyatápokba ezért kerülnek zöldségek, gyümölcsök és olykor még szénhidrátok is. A PLATINUM Natural termékeket például gyakran szárított almavelővel, sárgarépával, brokkolival dúsítjuk a megfelelő mennyiségű vitaminbevitel érdekében.
 
 legjobb prémium kutyatápok listája
A legjobb kutyatápok kis részben növényi összetevőket is tartalmaznak
 
 

A legjobb kutyatáp érzékeny kutyáknak

Előfordul, hogy a kutyák szervezete érzékenyebben reagál bizonyos fehérjékre. Leggyakrabban a csirkehús és a glutén allergizál kedvencünknél, így ha allergiára és/vagy intoleranciára utaló tünetekkel találkozunk, akkor jobb hipoallergén finomságra váltani. Melyek a leggyakoribb jelei a kutyák fehérje érzékenységének?
  • Emésztési panaszok: hasmenés, hányás
  • Bőrtünetek: viszketés, főként a pofa, fülek és a faroktő környékén
  • Csapzott szőrzet
  • Mancsok állandó nyalogatása, rágása
  • Gombás fertőzések, például a fülkagyló esetében is
A hipoallergén kutyaeledelekben vagy annyira hidrolizálják a fehérjéket, hogy már nem képesek allergiás reakciót kiváltani, vagy kerülik a leggyakabban problémát okozó húsfajtát, mint például a csirkét. Ebben az esetben érdemes a bárány- vagy sertéshúsból készült tápokat kipróbálni, melyek kínálatunkban is megtalálhatók.

A legjobb kutyatáp antioxidánsokkal készül


A táphoz adott gyógynövényeknek és antioxidánsoknak köszönhetően kutyusunknak csillogó szőre, egészséges fogazata és erős testfelépítése lesz. A PLATINUM Natural száraz és nedves tápok például zöldhéjú kagyló kivonatot is tartalmaznak, mely részt vesz az ízületek egészségének megőrzésében, még akkor is, ha kedvencünk nagytestű és imád mozogni, rohangálni.

A legjobb kutyatápok listája a PLATINUM Natural kínálatában

PLATINUM Iberico+Greens prémium kutyaeledel PLATINUM Beef+Potato prémium kutyaeledel PLATINUM Lamb+Rice prémium kutyaeledel
PLATINUM Iberico+Greens
kutyatáp ibériai sertéből
PLATINUM Beef+Potato
kutyatáp marhából
PLATINUM Lamb+Rice
kutyatáp báránybólTetszett a legjobb Platinum kutyatápokat bemutató bejegyzésünk? Akkor olvassa el a kutyák étvágytalanságáról szóló írásunkat is!« Vissza a cikkekhez

Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista