PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Kutyás strandok országszerte: Íme a magyarországi kutyabarát strandok listája! (2022)

A forró nyári napokon egy kis hűsítő pancsolás mindenkinek jól esik, ez alól pedig kedvencünk sem kivétel. Szerencsére négylábú családtagunkat sem kell otthon hagynunk, ha vízpartra indulunk vakációzni, hiszen számos kutyabarát vendéglátóhely közül válogathatunk országszerte, ráadásul a kutyás strandoknak köszönhetően kutyusunk számára is biztosíthatjuk az önfeledt lubickolás élményét. Lássuk, merre érdemes elindulni!

kutyás strandok, kutyabarát strandok
 

Kutyás strandok Magyarországon

Ha kutyás strandok, akkor bizony van miből válogatnunk, hiszen országszerte jobbnál jobb kutyabarát strandokat kereshetünk fel a Dunakeszitől a Balatonon át egészen Pécsig.
 

Kutyabarát strandok: Balatonföldvár

A balatonföldvári kutyás strand 2016 óta a település délnyugati részén található, a Rákóczi utcán keresztül tudjuk megközelíteni. A terület kifejezetten nagy, így nem kell tumultustól tartanunk. A kutyák a kihelyezett rámpán keresztül könnyedén ugorhatnak a vízbe.


Kutyabarát strandok: Tihany

Tihany a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb települése, ráadásul a kutyások számára is tartogat lehetőségeket. A kutyusok a tihanyi Belső-tó délkeleti sarkánál csobbanhatnak a vízbe, ezt tábla jelzi. A gazdik itt nem tudnak kedvenceikkel úszni, ezt érdemes szem előtt tartani a kutyabarát strand kiválasztása során!


Kutyabarát strandok: Fonyód

A Fonyódi Kutyás Fürdőhely a vízi rendőrség mögött, a kikötő közvetlen közelében kapott helyet. A kutyabarát strandot a városban több tábla is jelzi. Nagy terület, árnyék, füves rész, csodás badacsonyi kilátás várja az ide látogatókat.


Kutyabarát strandok: Keszthely

A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert 2020-ban nyitotta meg kapuit, a belépés ingyenes. A kutyás strand nagy népszerűségnek örvend, de nem csak a környékbeliek körében. Az ország minden területéről érkeztek ide pancsolni és a kutyás strandot felfedezni vágyó gazdik és kutyáik már 2020 nyarán is. Stég és lépcsők helyett a kutyusok bátran besétálhatnak a fokozatosan mélyűlő, hűvös Balatonba, így a bátortalan kezdőknek, félénk kölyköknek vagy kevésbé akrobatikus, idősödő kedvenceknek sem jelent gondot a pancsolás.


Kutyabarát strandok: Dunakeszi

A budapestieknek – vagy környékbelieknek – kiváló választás lehet a révnél található 1,5 – 2 km-es partszakasz. A gazdik itt a kutyákkal együtt pancsolhatnak.


Kutyabarát strandok: Hatvan

A Kutyajó Strand & Park 60 a Bercsényi úton várja a kutyusokat nagy zárt zöldterülettel és pancsolási lehetőséggel.


Kutyabarát strandok: Délegyházi-tavak

A kutyabarát strand és kemping a fővárostól mindössze 30 km-re, a délegyházi tavak partján fekszik. A 8 tóból álló tórendszer nem csupán a kutyusoknak kedvez, hiszen a horgászok, a pihenni vágyók és a vízi sportok szerelmesei is garantáltan találnak itt kedvükre való lehetőségeket. A kényelemről sátorhelyek, faházak és büfék gondoskodnak. A kemping területén ingyenes WIFI elérést biztosítanak, a gyerekeket játszótér várja, de található itt elkerített füves focipálya, teniszpálya és kosárlabdapálya is.


Kutyabarát strandok: Velencei-tó

A Velencei-tó partján kutyás kemping várja a gazdikat és négylábú kedvenceiket. Óriási zöldterület, hosszú partszakasz, vendéglátóegységek gondoskodnak az élményekről és a finom falatokról. is A tájékozódást kihelyezett tábla segíti.


Kutyabarát strandok: Tata

A tatai Öreg-tó partján és vizében hűsölhetnek a kutyusok és gazdiaik, de érdemes körültekintőnek lenni, hiszen a tó partjának csak egy részén található kutyabarát strand. Ezeket a helyeket minden esetben tábla jelzi.


Kutyabarát strandok: Tiszafüred

A tiszafüredi kutyabarát strand, azaz a Mancsos Pancsoló területén árnyékot adó fák biztosítják a hűsölést a parton, néhány perc sétával a büfésor is elérhető. Ezesetben is kövessük a kihelyezett táblákat!


Kutyabarát strandok: Zalalövő

A folyamatosan mélyülő, 35 hektáros tó és kutyabarát strand izgalmas lehetőségekkel várja az ide érkezőket Zalaegerszegtől fél órás autóútra.


Kutyabarát strandok: Zalaegerszeg

A Gébárti-tónál található kutyás strandot az élményfürdő felől lehet a legkönnyebben megközelíteni.


Kutyabarát strandok: Kőszeg

2019 augusztusában nyitott meg a kőszegi kutyás strand, amit díjmentesen használhatnak a látogatók.


Kutyabarát strandok: Hetényegyháza

A Hetényegyházán található Dog Holiday Kutyapanzió és Kutyanapközi területén kialakított kutyás strand igazi paradicsom az ebek számára, három hektáros saját területükön bőven lehet nagyokat szaladni a labdák után.


Kutyabarát strandok: Pécs

A Pécs mellett, Hirden nyílt kutyabarát strand 2019-ben nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. A korábban horgásztóként üzemelő tónál kialakításra került egy sekély partszakasz is, ahol a kutyusok könnyedén ki-be járkálhatnak a vízből.

 

 

 


Vissza a cikkekhez


Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista