PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Új év, új kalandok!

Kedvenceink semmire sem vágynak jobban, mint végtelen kalandozásra a legjobb barátjukkal; vagyis velünk! Az új évben újult erővel vághatunk bele a mozgalmas hétköznapokba; ahogy pedig időnk engedi, szabaduljunk el kedvencünkkel egy laza kikapcsolódásra!

 

Téli kirándulás, játék a kutyával

A hétre havazást jósolnak!

hóval pedig sajnos szükségszerűen megjelenik a só is, kedvenceink pedig nagyon eltérően reagálhatnak rá.
Vannak, akik nem veszik a szívükre a csípős utakat, ám vannak kutyusok, akiknek kifejezetten fájdalmas lehet egy-egy rövid séta a városban.

Az erdei túrautak fagyos talaján és jeges pocsolyáiban való szaladgálás remek móka kedvencünknek, de erőteljesen igénybe veszi a nem-edzett mancsokat.

Ne feledkezzünk meg a mancsok védelméről!

A száraz és nedves idő váltakozása kiszárítja a tappancsot, és ha nem figyelünk oda, csúnyán be is repedezhet, ami később nem kis kellemetlenséget okozhat kedvencünknek.

A szikkadt, kicsípett mancsokra viszont megoldást nyújt SkinCare balzsam, mely természetes összetevőivel -gyógynövény kivonattal, méhviasszal és hidegen sajtolt oliva olajjal- megoldást nyújt a sajgó mancsokra. Legyen szó kinti vagy benti kutyusról; ideális láb-ápoló a hideg napokra!

SkinCare tégelyt pedig a tél múlásával sem kell parkolópályára tennünk! Bármilyen felszíni sérülésre bátran alkalmazható legyen szó karcolásokról vagy felületes vágásokról. Nyáron pedig a forró talaj okozta égési sérülésekre is kiváló gyógybalzsam.  


« Vissza a cikkekhez

Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista