PLATINUM Natural prémium száraz és nedves kutyatáp webáruház


BLOG

Bundás apróságok, húrok és Szicília - villáminterjúnk Kokas Katalinnal és Kelemen Barnabással

Szicíliai útjukon sikerült elkapnunk a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművészt

Kelemen Barnabást és kedves feleségét, a Liszt Ferenc-díjas hegedű- és brácsaművészt

Kokas Katalint.
A művészpáros számtalan hazai és nemzetközi versenyen, rangos zenei fesztiválon kápráztatta már el a közönséget, erről pedig megannyi díj és elismerés tanúskodik.
Katalin egyebek mellett első helyezést nyert 1999-ben és 2002-ben a Nemzetközi Flesch Károly és a Nemzetközi Szigeti József hegedűversenyen, Barnabás pedig többek között elnyerte a világ egyik legrangosabb; az Indianapolisi Nemzetközi hegedűverseny első helyét illetve a nyolcból hat különdíját is!

A felsorolást a végtelenségig folytathatnánk; most családi kedvenceikről meséltek nekünk.

“Hogy kutyások vagyunk-e? Ízig-vérig! Mindig is volt a családban kutya és mind rendkívül közel álltak hozzánk. Nekem 2 leonbergim volt, míg Katinak egy német juhász- és egy berni pásztorkutyája. Katival fiatalon találkoztunk, így egymás kutyáit is jól ismertük. Az első leonbergim és Kati német juhászkutyája rettenetesen okosak, figyelmesek és komolyak voltak, míg a második leonbergim és a berni pásztor egy inkább kajlább párost alkottak.
A bernipásztor egy igazi vajszívű óriás volt; tekintélyes mérete ellenére gyakran félt, akkoriban engem mégis elsőre elfogadott.”

A hatalmas bundások aztán idővel “összementek”, volt a családban golden retriever és máltai selyemkutya is, jelenleg pedig már 4 éve egy tibeti spánielük van.

Tara - az egyetlen tibeti istennő

“Tara igazi karácsonyi ajándék volt, az akkor 12 éves kislányunknak, Hannának. Ám a meglepetés pillanatában nem olyan reakciót kaptunk, mint amire számítottunk. Az interneten sok videót látni, hogy a hőn áhított kiskutya láttán a gyerekek könnyekben törnek ki...hát nálunk nem épp így alakult. Amikor Hanna meglátta a kezemben az apróságot, azt hitte, csak viccelek. Nem akarta elhinni, hogy a kiskutya most már tényleg itt fog maradni velünk.

Azóta persze nagy a szerelem. Tara is imádja a gyerekeket és mi is tudjuk, hogy jól döntöttünk; Tara nyugalmat hozott a családba.

Igazi lakáskutya; és kis mérete miatt gyakran az utazásainkra is elkísér minket. Viszont csak akkor, jön velünk, ha biztosan akad valaki, aki tud vele foglalkozni. Nem szeretjük őt magára hagyni.”Előkelő felmenők


Tara igazi nemesi származású, a családfája egészen 1978-as évekig van feljegyezve. Már a szülei is kiállítás győztesek voltak és Tara sem adta alább; országos- és európa bajnok.
“Szerencsénk van, mert Tara és egyik kölyke -Zina- a mai napig remek viszonyt ápolnak. Zina Kati húgánál van, nagyon közel laknak hozzánk, így a kutyák is gyakran találkoznak.
A PLATINUMMAL is Zinán keresztül ismerkedtünk meg, és bár Tara válogatós, a kölyke mellett ő sem rest falni!”

Ilyen kutyásnak lenni, nem igaz? Legyen az ember bárhol, ha mesélhet a kedvenceiről, mindig megnyílik a szíve! Barnabás így zárta beszélgetésünket; “Nagyon jól esett a kutyánkról beszélni!”.


 

 

« Vissza a cikkekhez
Oldaltérkép
Webshop by Keresőguru

2013 PLATINUM Magyarország Kft. | Impresszum | Általános szerződési feltételek 

Telefon: +36 70 525 9885 | info@platinum-natural.hu | Árlista